Seuraa 
Viestejä45973

http://www.kuvalauta.fi/b/src/125681906480.jpg

Pitääkö se paikkansa mitä tuossa lukee? kuolenko muutaman päivän päästä koska näin kuvan?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (17)

Olen nähnyt tuon ennenkin ja silti täällä vielä kirjoitellaan.

Eli joko en ole kuollut tai olen zombi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

Jaa niin tuo. Kai siinä on sama kuin missä tahansa "kirouksessa", jos uskot että voit kuolla sen nähtyäsi, riskisi kuolla kasvaa. Olen kyllä nähnyt tuon ennenkin ja luulen, että huomaisin, jos olisin kuollut siinä välillä.

EDIT. Olisikin aika metka tapa tehdä harakiri, tuijottaa yhtä kuvaa pari päivää...

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Telep
Onko tälläinen mekanismi edes mahdollinen?Kyllä yli 90 % on kuollut parin päivän sisällä kuvan nähtyään.
Katso sitä uudestaan silmät kiinni, se kuulemma voi auttaa.

Skepsiksestä:

"Voodoo-kuolema

(engl. voodoo-death). Voodoo-kuolemalla viitataan tapauksiin, joissa terve henkilö kuolee parin päivän kuluessa siitä, kun hän saa tietää joutuneensa kuolettavan kirouksen kohteeksi. Esimerkiksi kun nainen saa tietää syöneensä omenan, joka on kotoisin tabuksi julistetulta alueelta, hän voi kokea joutuneensa kirouksen kohteeksi ja vaipua syvän epätoivon valtaan. Samoin naisen sukulaiset ja ystävät voivat suhtautua naiseen kuin hän olisi jo kuollut. Joskus nainen kuoleekin vuorokauden tai kahden kuluttua. Maagisessa kulttuurissa tällaista tapahtumaa pidetään kirouksen toteutumana, mutta tarkastelemalla ihmisen hermoston toimintaa ilmiölle kyetään antamaan perustellumpi selitys.

Ihmisen hermosto jaetaan keskushermostoon (aivot ja selkäydin) sekä ääreishermostoon. Ääreishermosto jaetaan edelleen somaattiseen ja autonomiseen hermostoon. Somaattinen hermosto vastaa informaation kuljettamisesta keskushermostoon (aistiminen) sekä tahdonalaisten lihasten toiminnasta (liikkuminen). Autonominen hermosto vastaa puolestaan ei-tahdonalaisten lihasten kuten sydämen toiminnasta. Ei-tahdonalainen hermosto jaetaan kahteen järjestelmään sen mukaan onko kyseessä autonomisen hermoston toiminnan kiihtyminen (sympaattinen hermosto) vai sen vähentyminen (parasympaattinen hermosto).

Toiminnallisesta ristiriitaisuudestaan huolimatta sympaattinen ja parasympaattinen hermosto ovat usein yhtäaikaa aktiivisina, tosin eri määrissä. Samoin ne voivat vuorotella voimakkaasti. Esimerkiksi kun tarinan sankaritar kauhistuu, nostaa taivutetun ranteen otsaansa vasten ja pyörtyy, hänen sympaattisen hermostonsa voimakas toiminta vaihtuu äkkinäisesti parasympaattisen hermoston voimakkaaksi toiminnaksi.

Voodoo-kuolemassa on kyse samasta ilmiöstä, ainoastaan voimakkaampana: tabua rikkonut henkilö, joka tulkitsee kurjan kohtalonsa täysin väistämättömäksi, joutuu maagisen kauhun valtaan. Kauhua voimistaa vielä läheisten ihmisten suhtautuminen. Voimakkaan ja pitkäkestoisen sympaattisen hermoston aktivoitumisen jälkeen parasympaattinen hermosto tekee ”vastaiskun”, mikä johtaa sydämen pysähtymiseen. Lopputuloksena on kuolema. On todettava, että joidenkin mukaan yhtään todellista voodoo-kuolemaa ei ole havaittu; toisten mielestä ”melko hyviä” havaintoja on tehty."

http://www.skepsis.fi/ihmeellinen/voodoo-kuolema.html

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238

En nähnyt mitään kuvaa. Olenko kuollut?

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Pari päivää on kulunut. Tältä siis tuntuu olla kuollut...

Täytyy sanoa, että perhanan ylimainostettu juttu koko kuoleminen, eihän tämä tunnu mitenkään erikoiselta.

el6
Seuraa 
Viestejä1457
Dark Shade
Mistä syystä tuon osoitteen takaa löytyy joka katsomiskerralla eri kuva?Jos mahtollisesti kertakaiketenkin ja kuitekenkiin olet kuollut?

.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat