Seuraa 
Viestejä45973

Ton Spockin innoittamana mulla välähti, miten ME, voimme yhdessä luoda käsikirjoituksen, joka tulisi voittamaan kaikki oskarit ja jussit.

Siis se, että tällä foorumilla on joskus niin uskomattomia argumentteja. että maha on monta viikkoa kipeänä naurusta.

Huumori! Se ei ole mitään, jos se on tekemällä tehty. Toisekseen, vain tieteestä kiinnostuneiden tarvitsee ymmärtää sellaisia visioita, jotka ovat puettu meidän kaikkien huumoriin.

Eny way. Pätkän teemana olisi joku yliopistomaailma, jonka alkioina toinen toistaan kummalisempia persoonia yrittää joten kuten pysyä pinnalla, ihmetellä maailman menoa, ja etenkin yrittää selviytyä meitä kaikkia koskettelevista arjen pulmista.

Joukkovoima. Kukaan ei ole mitään ilman joukkoa. Mulla on vain sangen rajallinen määrä komiikkaa annettavana, mutta kun kaikkien komiikka kerrotaan keskenään, raaka-ainetta on enemmän, kuin tarpeeksi.

Ideoita. Uusia persoonia. Uusia tilanteita. Mikä sen lopputulos oli, jos ihmisen tarkkaivuus viritettiin äärimmilleen?

Ymmärrätte yskän. Toivoo hän, ettei modet nyt ainakaan ihan heti heivaisi tätä helvettiin.

Paljouden stilisointi on silloin tällöin helppoa, mutta vain joukkovoimalla! No, jokainen meistä on oma itsensä, mutta minkälainen se tarina oli.

Mulla tuli mieleen tässä joskus melko vauhdikas ja koominen alku. Se voi olla ihan perseestäkin, joten en ainakaan aloita ensimmäisenä. Tarvitaan joku, joka esittää teeman salaisuuden.

Voi se olla helvetin tuskastuttavakin, mitäänsanomaton, kenties jopa tyhjä alku, jossa kaikki alkoi jo silloin, kun ensimmäinen ihmisen näköinen olio astui ensimmäisen askeleen jossain afrikan savannilla, joka oli pieni askel sille ihmisen kaltaiselle olennolle, mutta lopulta suuri askel noin niin kuin koko ihmiskunnan kannalta. Suunnilleen.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Kiitos kunniasta, Makkaraperse. Selosi ovat näemmä kehittyneet jo tuhanteenkahteensataan, jota tasoa arvostetaan likimain parempana kuin mikä on ihan tavallinen sunnuntaituuppaajaan taso.

No, olisiko siinä teemassa jonkin verran shakkia? Kenties. Terveet ja hullut vastakkain. Luonto ja yhteiskunnan tarpeet vastakkain. Puhumattakaan newtonilaisten jääräpäiden kontra modernin fysiikan taitajien vastakkainasettelusta.

On kai niitä vastakkaisuuksia - varsinkin jossain afrikan savannallia, todellakin, mutta vieläkin köyhempiä vastakkainasetteluja yliopistomaailmassa lienee pilvin pimein.

Ja teit siitä niin monimutkaiselta tuntuvan aivoituksen. Pitää olla ytimekkäitä alkioita. Mitä vähemmän ne seuraavat toisiaan tässä ja nyt, ja mitä vähemmän asioissa on järkeä, sen sileämpiä ne ytimet ovat. Sorttaa sitten lopussa koko paskan. Luulis siitä nyt sitten löytyvän ainakin yksi mielekäs päin persettä oleva tarina. Olisit aloittanut itselläsi:

"Ton arkkipiispan ja kirkkoherran välille kehkeytyi väittely jeesuksen tunteista hallita myös kipua. Jossain vaiheessa, kun arkkipiiskan päreet olivat kyteneet aikansa, ne paloivat lopullisesti:

Mitä vitun väliä sillä on, vaikka roikkuisi munistaan kuukauden puun oksalla, ennen kuin viikatemies vasta huomioisi sopivasti marinoituneen potentiaalisen saaliin."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

joo. ihan niin kuin varmuuden tuli mieleen, että koittakaa nyt vähän rauhoittua. Menkää vaikka lenkille, jollekin metsäpolulle. Siellä on aina mukavaa, ja verenkiertokin paranee.

Jotenkin - ikään kuin rauhoittua - tyhjäkäynnille. Kyllä. Maailma, jossa elämme on puhdasta paskaa, jonka kiemuroiden oikomiseen ei kenelläkään ole niin paljoa energiaa.

Jos se on ok, niin hyvä niin. Jos se on kiero, niin mitä paskankaan väliä silläkään sitten olisi.

Sellainen saatanan raamattu-universumi-kokeilu kaikkineen päivineen saa sammua milloin tahansa. Tuskin innovaatiosta jää logikirjaan muuta merkintä, että kyllä se ihan hyvin alkoi kirkastumaan jeesuksineen päivineen raamattuineen, mutta sitten se vain sammui vähän ajan perästä. Kai siinä oli sitten jootain vikaa - luultavasti - ehkä niiden muutamien jeesuksien postulaatit, hypoteesit ja persetuntumat oli vähän vääriä, mene ja tiedä, that's it.

Itsekritiikki. Energian hallinta. Jos siitä osa on väistämättä jokaisen päässä, niin muita syy-seurauksia ei ainakaan näin äkkiseltään tule mieleen. Jos se ainut konkreettinen akana katoaa johonkin paskalaariin, niin mitä sitten, so what.

lets go, sanoi lude kavereille, kun sänky alkoi palamaan. Ja määki varmaan nuku seuraavat kuusitoista viikkoa, tai teen jotakin muuta, ku nämä näyttöpäätteet ja muut tämän IT-sukupolven tuottamat mullistavat kännykkäinnovaatiot ei oikein jaksa kiinnostaa.

Muuten yks juttu vielä. Kuka saatana on antanut jollekin mulkulle mandaatin muuttaa eikenenkäänenergiaa omaksi lihavaksi hyvinvoinnikseen, koska on mielestään eräs keskeisimmistä, jokuolioiden suunnattomasta valtamerestä tarkoin valittu olio, jonka kuuluu tietyistä, sangen merkittävistä oliokohtaisista faktoista peilattunna, olla se ainut hyvin syövö lihava pulliainen, jolla on varaa shoppailla.

Määki haluaisi shoppailla, mutta Koh Lanta Yailla. Kaunis viidakko, vähän hyvin syöneitä äveriäitä turisteja, jotka eivät muutoinkaan ymmärrä yhtään mitään.

Vittu on se niin väärin, kun pitää olla köyhä, jos viisaampi ympärillä on havainnut, että näiltä idiooteilta voitaan lypsää vähän enempi. Kun ne on niin saatanan tyhmiä, ja kuitenkin mulla on niin vitun hyvä olla, niin miksi tehdä muuta kuin löhötä ja nauttia. Vitun kahjo, painu vittuun mun tontilta, jos sulla ei oo varaa maksaa huonetta (energiaa). Tuu takas vasta sitte, ku oot vähän viisaampi, ja pystyisit hoitamaan edes vuokrasi (energian puhtaasti virtuaalisien perustein määritelty paperi mytty (raha), jotka metsät noi muut mun vitun hyvät ryyppykaverit omistaa (puu, josta tehdään paperia). Jos sä vähä duunaat siellä, asut parakissa, ja ansaitset säästämällä konkreettista rahaa, nii tuu sitten takaisin tänne mun keitaalle, ja varaudu jonottamaan, koska tänne on enemmän tulijoita kuin huoneita.

joo.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat