Seuraa 
Viestejä45973

Mulla oli vielä se yksi sanoma, joka ei oo muodostunut hetken mielijohteesta, vaan se on vähän kuin kaikkien päivien summa sieltä polvenkorkuisesta lähtien.

Niin, että ei se nyt ihan kaikkia koske, mutta se kattaa kuitenkin sen ydinryhmän kaikkineen päivineen.

Kun on kyllästynyt kaikkeen paskanjauhantaan ja sonnan viskomiseen, niin kuin joku kyllästynyt asian ilmaisi jollakin muulla foorumilla, niin se sanoma ei oikeastaan enää sen jälkeen merkitse yhtään mitään.

Huomasin joskus, että noita saatanan erilaisia lukusfäärejä on joka oksalla. Vain mielikuvitus ja logiikka on rajana.

Siksi mää en oikein oo ihastunut siihen aika-avaruuteen, kun se on vähän kuin pisara atlantissa. Jos pelataan todennäköisyyksillä, niin se pisara on luultavammin perseessä kuin universumissa.

Tai voi se olla oikeinkin. Piruko sitä persetuntumalla tietää. Kyllä se lottokin kannattaa pitemmällä tähtäimellä.

Niin, että mitä sitten, vaikka joku esittäisi pii-ulotteisen geometrian kaikkineen päivineen. Mitä sitten. Sillä on merkitystä vasta sitten, kun se on konkreetinen aakkonen luonnossa.

Niin, että tammertekniikan kaavastolla pärjätään luultavasti nyt, aina ja iankaikkisesti.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (9)

Niin, ja vielä se jäi sanomatta, että odottelen Maya-intiaanien laskemaa maailmanloppua sangen levollisin mielin. Rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät entisestään. Mutta kun loppu alkaa, liljeroosien ja olliloiden miljoonat ovat yhtä arvokasta paperia kuin paskapaperi.

Itse Maya-intiaanien kultuuria ihmetellään vielä tänäkin päivänä varsinkin matematiikan, fysiikan ja tähtitieteen saralla. Heidän jumalanaan oli logiikka ja tarkoituksena ymmärrys - toisin kuin tänäpäivänä.

Luonnonvaroista ammennettava hyvinvointi ei riitä loputtomiin. Vaikka meneillään olevan ekokatastrofin sointu on kaikkien kämmenillä, silti suunnan muutos on mahdotonta. Päinvastoin se on kiihtyvää, koska luonnonvarojen kahtiajaolla on kiire. Rikkaat rikastuvat varmuuden vuoksi, ja köyhät saavat mitä kukin sattuu löytämään.

Olenko katkera ja kateellinen? En oikeastaan. Minulla oli kuitenkin joskus joku logiikka |e^(ai+bj+ck+...)| = 1 ja sin^2 x + cos^2 x = 1. Ja lopulta ymmärrys, millaisessa algebrallisessa rotaatio- tai jokuvaltameressä luonto on.

Tai tämän voi sanoa toisinkin. Yksinkertaisuus, kompaktisuus, harmonia, ihmeelllisyys, ne ovat aina jostain syystä kiehtoneet. Kun joskus ymmärsin, että voin ainoastaan ymmärtää yksinkertaisia asioita, niin sitten sen alkeellisuuden jalostaminen alkoi. Muistan että tuli jo alkuvaiheissa visio, että entäs jos?

Siinä yhteydessä merkitys on ymmärtää, että entäs jos |e^(ai+bj+ck+...)| <> 1 ja sin^2 x + cos^2 x <> 1. Mureneeko luvut ja logiikka joksikin muuksi, josta sitten uudelleen koottuna saadaankin jokin vähän kummallisempi lukulogiikka. Käyvätkö substanssit nolla yksi kaksi kolme ja niin edelleen, sekä plus ja miinus lainkaan sen kuvaamiseen. Entäs jos.

Kulttuurina ihmiskunnan nykytiede lähti jonkinlaiseen kehitykseen, kun havaittiin, että joku olio potensiin joku olio, tai joku olio korotettuna johonkin muuhun potensiin, tai jotkut oliot korotettuna johonkin antoivat jotain tuloksia, joilla oli merkitystä. Kaikissa keskeisissä teknisissä sovelluksissa matematiikka on pääroolissa, olkoon se fysiikkaa, kemiaa tai mitä tahansa.

Luonnonilmiöt voidaan pukea algebraksi tai joksikin muuksi kummallisuudeksi, jolloin sen fysikaalisia faktoja voidaan tarkastella lähemmin ja lopulta ymmärtää luontoa syvällisemmin. Ellei niin ole, värähtely kasvaa rajatta kohti ääretöntä ja räjähtää käsiin.

Onko sen nimi maailmanloppu vai ekokatastrofi vai jokin muu vieläkin eksoottisempi olomuoto. Silloin ei ole merkitystä, kuka ennusti, laski tai vain arvasi. Sen vuoksi olen levollinen ja seuraan tapahtumien mielenkiitoisia syy kontra seuraus suhteita etäämmältä, kauempaa, niin kaukaa ettei se paskakasa enää häiritse omaa mieltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

'Maailma' ja kaikki muuttuu, se tekee niin aina, se on sen olemus. Ehkä mekin olemme vain uuden muutoksen edessä, mikään ei lopu tosin, energia ei katoa 'ilmaan' se vain ottaa toisen muodon.

Se mitä ihmiset ovat on ainutlaatuista. Sellaisena luonnon oikkuna toivoisin että arvostat sitä ja toimit sitä arvostaen. Avaruuteen kiikaroivat sedätkin sanoo, että kyllä, olet osa jotain erikoista jonka vastinetta ei vielä kiikareilla ja kaukoputkilla ole löytynyt ...mutta et muita parempi, olet oma siunauksesi ja kärsimys itsellesi ja muille, kuten vain haluat. Toivoisin, että arvostat itseäsi ja muita ympärilläsi.

Muutos on meissä kaikissa, suunta vain on kyseenalainen.

P.S. Tuuppa viel haistattelee paskaa mulle päin naamaa, niin lyön sua kuonoon niin että varmasti tiedät muuttunees viisaammaks sen jälkeen.

Saatana. Ja nyt kun tuo elokuvaprojekti käännetään monialaiseen imaginaariseen negaatioon, mitä siinä oikein sanottiin?

Niin justihi, kuka se saatanan trolli oli? Paskalaariin oon heivannut kaikki käsikirjoitukset, koska se on toisinaan mukava harrastus, jossa verbaalisuus saa sopivaa harjoitusta.

Huumori, logiikka, matematiikka, käsikirjoittaminen, eläimet, hyönteiset. Revi siitä saatanan IT-nörtti. Ei oo kouluja tarvinnu. Enää ei edes lääkäreitä.

Jos sulla jäi vielä jotain hampaankoloon, niin kilauta kaverille. 0403644888. Mutta pue se ytimekkääksi ja kirkkaaksi sanomaksi, koska lässyttäminen ei ole koskaan kiinnostanut.

Kiitos ja näkemiin, toivottaa hän, kuten keijokin osasi ilmaista itseään vain kolmannessa persoonassa.

_jone_
Siksi mää en oikein oo ihastunut siihen aika-avaruuteen, kun se on vähän kuin pisara atlantissa. Jos pelataan todennäköisyyksillä, niin se pisara on luultavammin perseessä kuin universumissa.

Niin, että mitä sitten, vaikka joku esittäisi pii-ulotteisen geometrian kaikkineen päivineen. Mitä sitten. Sillä on merkitystä vasta sitten, kun se on konkreetinen aakkonen luonnossa.


Nyt kun cesiumkellot eivät enää ole niin kalliita, niin osta tai lainaa muutama ja todista suhteellisuusteoria vääräksi. Tästä projektista voit ottaa mallia. Nohevana joka alan huippuammattilaisena hitsaat ko. testilaitteiston helposti ja testaamisen voit tehdä samalla kun menet laskettelemaan Alpeille ensi talvena. Muista käyttää kelloja ensin merenrantahuvilallasi, jotta saat hyvän vertailukohdan. Einsteinin mukaan kellojen pitäisi käydä Alpeilla nopeammin.

Ja nyt kun tämä nohevana monialaosaaja hitsari vetää konstruktiota perseellään atlantilta alpeille, ennakkotulosten tarkastelu antaa saman tien aiheen muutaman viikon kylläisiin bileisiin eräässä tamperelaisessa poikamiesasunnossa. Kekkereissä Keijokin saa puolukkahilloa mustanmakkaran ja kaljan kyytipojaksi.

Entisten hyväksi havaittujen innovaatioiden teknistä kehittelemistä jatketaan. Muun muassa tuhannen kilobondin voimalla laukeava kiljotiini hiirien tappamiseksi kehitellään toisiin mittasuhteisiin sulautettujen dikitaalisten keksintöjen keralla. Yli kahdentuhannen kilobondin voimassa newtonit alkavat jo katkomaan harjateräsprofiileja.

Koppa olisi päässyt helpommalla ilman viritettyä kierroskonetta. Koneen huolto ja lisäkehitysjaksoissa käyttäytyminen on eläimellistä. Ei nuku, ei syö, ei juo. Rasvat tirisevät silmissä jo muutamassa viikossa, mutta kusee sillä kaudella enemmän kuin kiimainen sonni. Samalla fysiikka palautuu kahtakymmentä vuotta sitten vastaavalle tasolle. Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, jakson lopussa tempperamentti ja tulisuus annetaan räiskyä, jolloin ympäristö hiljenee kaikkialla, missä hän sitten kulkeekin. Uusien rakennusmateriaalien kovuutta tutkitaan myös poikkeuksetta omilla luilla.

Melko omituinen hiippari, ja asuu pakettiautossa talven keimolanportin parkissa tehden erilaisia vaativitivia hitsaustöitä ennen lopullista ja totaalista henkilökohtaista konkurssia, joiden konkurssien lukumäärä ylittää kaikkien keskivertotallaajien ymmärryksen.

Kun pääreet palavat, haistattaa suoriltaan pitkät paskat olliloille sun muille saatanan informaatioyhteiskunnan paskaperseille, joita ei ole vielä missään viitsinyt kovin montaa vuottaa samaan putkeen katsella. Se on se saatanan ylimääräinen lässyttäminen ja mussuttaminen osaamattomuuden varmemmaksi vakuudeksi.

Komiikkaa on helppo ammentaa käsikirjoituksiksi, kun idet ovat lähellä. Se kait huipentuu siihen, että juuri sellainen juntti on konkreettisesti olemassa. Jos maailma tuntuu ankealta, monipuolisella hiilostamisella siihen saa sisältöä. Repikää siitä mulkut.

no tulihan se tieteellinen sensuuri lopultakin!

ei tieteessä mitään vikaa ole.

se on keskiaikaa.

tiede korjaa itse itseään.

valehtelijoiden klubi se on - valitettavasti.

luulisin, että maya-intiaanien laskut jumalaisen ihmisen lopusta on suunnilleen oikein laskettu.

nyt kielet ruskeiksi, ja kaikki joukolla lässyttämään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat