Seuraa 
Viestejä3164
Liittynyt16.3.2005

jostain kumman syystä, jota Arvon Postiohjelma ei suostu kertomaan, eikä Arvon Ylläpitokaan salamannopeasti vastaa sille toisesta postitussysteemistä lähetettyihin kummasteluihin...
Oma tilanteeni on nyt tällainen erään maksullisen postilaatikon suhteen. Tiedän, että kyseiseen lootaan kertyy runsaasti viestejä vuorokaudessa. Nyt minua huolettaa se, että laatikko täyttyy tykkänään sinä aikana, kun en pääse sitä siivoamaan.
Oletan, että laatikkoon täyttymisen takia toimittamattomat viestit palaavat lähettäjälle ... mutta voinko olla tästä täysin varma? Entä kenen on syy, jos menetän rahakkaan työkeikan siksi, etten MUKA vastaa sähköpostiini?

Moterni tekniikka, en ole ylin ystäväsi!

Kommentit (4)

Piru Naiseksi
Seuraa 
Viestejä3164
Liittynyt16.3.2005
Volitans
Kannattais varmaan hankkia se sähköposti, eikä halpoja korvikkeita.
Pottuilua, ymmärrän kyllä. Vähistä rahoistani vietynä muutamakin euro merkitsee. Sitä paitsi: kukapa kuluttaja haluaisi maksaa mitään moskasta?

Mistä tavallinen kuluttaja tietää, että suurin kustannuksin hankittu sähköpostisysteemi todella toimii? Kyllähän hinta ainakin toisinaan takaa laadun - ja niin sen pitäisi tehdä aina - mutta minkähintainen postisysteemi on sitten niin toimiva, että joka järjestelmään satunnaisesti tulevat häiriöt korjataan heti eikä esimerkiksi joulukuun 15. päivä?

Suosittelisin hankkimaan ilmaisen gmail-tilin. Se on sen verran suuri, että sitä ei saa tukkoon edes suurilla kuva- tai videoliitteillä. http://www.gmail.com

edit. Lisäisin vielä, että kyseinen palvelu toimii hyvin, viat korjataan nopeasti ja lisäksi spammifiltterit ovat jopa parempia kuin maksullisissa palveluissa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat