Seuraa 
Viestejä6251
Liittynyt20.6.2009

Sieltä:

http://www.tietokone.fi/softa/windows/f ... ine_tv_1_2

Freez Online tv tuo Windowsiin kiinnostavaa katseltavaa. Ilmaisella ohjelmalla voidaan katsoa netti-tv:tä eri puolilta maailmaa. Kanavat on järjestetty 16 kategoriaan, ja erilaisia kanavia on kymmenittäin.

Ei tarvi seikkailla ympäri nettisaitteja, vaan paljon kanavia yhden klikkauksen päässä. Näin se olis pitäny olla jo aikojen alussa!

Musiikkia, sääkanavia (katsotaan sexyn "meteorologin" takia), länkkärikanava, uutisia vähintään riittävästi jne! Katsokaa ihmeessä vaihtelua tuolta.

Mikäli helppous ei kuulu intresseihisi, tutustumisen arvoisten kanavien lukumäärää voi kasvattaa eksponentiaalisesti selaamalla linkkilistausta osoitteessa http://www.vertaisverkko.com/nettitv-kanavat.php . Tällöin tosin joutuu käyttämään nettiselainta...

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Kommentit (7)

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007
Sahrah
Suosittelen lämpimästi jokaiselle:
http://vod.tv7.fi/ohjelmatiedot/Hyi helvetti!

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161
Liittynyt1.7.2007
Sahrah
Kannattaa olla avarakatseinen.
joo jos tuosta saa itselleen jotain. itse en saa. itseasiassa en tiedä mitä tuosta voi edes saada sillä nätä samoja asioita on jo pitkään jauhettu mutta aina se jostain kummansyystä kiinnostaa tiettyä väestöryhmää.

toisen polven pilkkuvirhe

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat