Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Olisi mielenkiintoista analysoida ja keskustella "valtamedian"
tavasta ruokkia kansalaisia näkemyksillä ja arvomaailmalla.

Itse luen paikallislehteä jossa yhä on enemmän positiivisia ja rakentavia juttuja kuin suuremmissa lehdissä.

Iltapäivälehtien "lööpeistä" puhumattakaan..

Kommentit (6)

Arveletko että valtamedialla on jonkinlainen "salaliitto" viattomien kansalaisten aivopesemiseksi ?
Minusta sellaisia salaliittoja ei ole se on pelkkää salaliittohörhöilyä, jenkit tosiaan kävivät kuussa, ja Sylvester Stallonen on oikeasti juuri se sankari joista kaikkien tosimiesten pitäisi ottaa mallia.

Yleensä medialla kuin medialla on lupa näyttää tai kuuluttaa melkein mitä vaan, mutta vastuuta seurauksista ei tarvitse kantaa. Esim väkivaltaiset lastenohjelmat ja seksiä sekä huonoa käytöstä täynnä olevat tosi-tv sarjat.

Lähinnä mietin vain sitä, että jos medialla ei ole vastuuta siitä mitä näyttää, niin mikä on se motiivi sille vastuuttomalle käytökselle?

no tietysti raha.

No tästä taas päästään siihen, että minkä takia ns. keskiveroihminen haluaa kuluttaa aikansa kaiken paskan katsomiseen...

Uskon että nykyajan Valtakoneisto on suuryritykset & Corporaatiot.. & Big FARMA ym. rahoittavat mainokset, lehdet ja vaikuttavat suuresti siihen ketkä valitaan maailman poliittisiin ja taloudellisiin johtotehtäviin. Valta on annettu 50v aikana "elottomille" suuryrityksille. Kukaan ihminen ei ole vastuussa. Johtajat vaihdetaan jos moraali hidastaa voittomarginaalia.

THE CORPORATION [1/23] What is a Corporation?
http://www.youtube.com/watch?v=Pin8fbdGV9Y

Media luo pelkoja ja monesti muutakin negatiivista tunnemaailmaa, koska sen oletetaan olevan paremmin myyvää kuin hempeät uutiset.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat