Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Lisätkää linkkejä ja pitäkää kommentit lyhyinä.

Kiitos

Kirjoitettu 7.11.2009
H1N1 – VIIMEISIN BLOGI
http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=147

SUOMEN SUURLÄHETYSTÖ, Kiova
http://www.finland.org.ua/Public/defaul ... ture=fi-FI

Ukraine Mutated Swine Flu is a Bioweapon? (Naisen näkökulma )
http://www.youtube.com/watch?v=ekZG7D8Y ... re=related

Baxter syynä? ( Tällä epäillään lääkevalmistajaa koska Tsekit huomasivat yhden rokoteerän tappavaksi kaikille koeeläimille. )
http://www.youtube.com/watch?v=iWIzHOikETc&NR=1

H1N1 UKRANIAN MUTATION - THE FULL STORY - H1N1 VACCINE IS A BIOWEAPON - AND HERES THE PROOF
( SWAT hyökkäys ja karkoitus Biologin WW Beetleen.. )
http://www.youtube.com/watch?v=Wp4Y5GPb ... re=related

Sivut

Kommentit (63)

veijo
Seuraa 
Viestejä178
Liittynyt10.6.2006
BarbaariKyllä. Tämä on selkeä tapaus.

Moshe ei kärsinyt kyynelkaasusta eikä poliisin käyttämästä paprikasumuttimesta, mitä poliisi ihmetteli. Hän oli Mossadin koulutuksen yhteydessä saanut immuniteetin näitä kaasuja vastaan.Ei taida myöskään olla yleisessä tiedossa, että Mossad kehitti 1970-luvulla geneettisen immuniteetin ydinaseiden tuottamalle radioaktiiviselle säteilylle. Sittemmin on tehty laajoja kokeita vaikutuksen laajentamiseksi gamma-säteilyn alueelle. Tiettävästi myös immuniteetti plasma-aseita ja plasma-laajentajia kohden on jatkuvan intensiivisen työn alla.

BarbaariTodella mielenkiintoinen. Mielenkiintoista on lähinnä se, miten tuon roskan kirjottajaa ei ole vielä toimitettu hoitoon.

Kysymys: mitkä ovat tuon tarinan faktat? Faktalla tarkoitamme nyt asiaa jonka todenperäisyys voidaan luotettavasti tarkistaa luotettavista lähteistä.

Ja pisteeksi iin päälle, tässä lisää kyseisen kirjoittajan nwo-saastaa: http://kaarle.blogit.uusisuomi.fi/2009/ ... ky-nousee/

Sananvapaus on hieno asia. Tuollaisia kirjoittajia minun tosin tekisi mieli lähinnä läpsiä kasvoille

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047
Liittynyt3.9.2009
Skeptikko
BarbaariTodella mielenkiintoinen. Mielenkiintoista on lähinnä se, miten tuon roskan kirjottajaa ei ole vielä toimitettu hoitoon.mielipije tuokin, itseäni kyllä kiinnostaisi enemmänkin kuinka paljon tuosta on totta

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

@taucalm. Aika helpolla ainakin olet valmis/halukas uskomaan tuollaista roskaa, vaikka mitään perustelua ja mitään järisyttäviä todisteita ei tuossa linkissäsi ollut.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047
Liittynyt3.9.2009
lysogeeni
@taucalm. Aika helpolla ainakin olet valmis/halukas uskomaan tuollaista roskaa, vaikka mitään perustelua ja mitään järisyttäviä todisteita ei tuossa linkissäsi ollut.kuten sinäkin sen, että korkean turvallisuuden omaava lääketehdas VAHINGOSSA yrittää myydä possunuhaa rokotteena ? kerrotko siis miten eroamme toisistamme ?

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

taucalm
kuten sinäkin sen, että korkean turvallisuuden omaava lääketehdas VAHINGOSSA yrittää myydä possunuhaa rokotteena ? kerrotko siis miten eroamme toisistamme ?Taidat sekoittaa minut johonkin toiseen henkilöön. En ole missään vaiheessa sanonut missään, että kukaan olisi myynyt mitään tappavia rokotteita kenellekkään. Toisekseen tuossa uutisjutussakin sanotaan, ettei mitään kaupankäyntiä olisi tapahtunut. Baxter toimitti vääränlaiset virukset urakoitsijalle, joka sitten huomasi, että jokin oli vähän pielessä.

Ongelma tuossa linkittämässäsi jutussa on se, että en näe mitään yhteyttä Ukrainan ja Baxterin välillä, eikä jutun kirjoittaja ainakaan kovin koherentisti onnistunut luomaan mitään yhteyttä asioille.

Jostain aiheeseen liittyvästä linkistä luin että CIA todella on palkannut trolleja keskustelufoorumeille sotkemaan ja estämään kaiken kriittisen mediasta poikkeavan keskustelun. Joskus epäilin että tälläkin palstalla sellainen multinicktrolli löytyy...

Niin tai näin, niin aika näyttää. Joko ihmiset alkavat olla massasekaisin tai sitten eivät.

Se on kyllä harmi kun ei voi tietää kuka vouhottaa turhasta ja on päästään sekaisin ja kuka taas sitten on päässyt jäljille asioista joista ei haluta julkisesti puhua.

Voisihan sitä perustella median hiljaisuutta vaikka sillä että jos Ukrainassa tosiaan on jokin tuntematon tauti jylläämässä, niin paniikin välttämiseksi ei haluta tiedottaa että "ei tiedetä mistä on kyse", vaan odotetaan jotain tuloksia joiden avulla saadaan uutisesta vähemmän hälyyttävä. Ihan vaan sen takia että siitä ei kukaan hyödy jos ihmiset hyppivät seinille kuin vauhkoontunut lehmälauma.

Mutta kyllä niin tappavan tasaiseen tahtiin tulee eri eläintauteja uutisiin että siinä on kohta koko maatalon fauna käytetty. Kanaköhää ja hulluja lehmiä ja nuhasikoja ja mitä vielä tuleekaan... en tiedä, ehkä hevosripuli.

Ei oikein enää tiedä mitä ajatella. tuntuu että jotkut haluavat elää pelossa, ja toisaalta mietin että mikä estäisi moisen salaisen verkoston syntymisen? Sellainen aikuisten lasten salakerhohan olisi aika jännä juttu, varsinkin kun olis jäsen. Varsinkin jos olis kaksi eri puolta joista toiset yrittää tuhota kaiken ja toiset paljastaa sen. Sellainen kosminen rosvo ja poliisi. No jos ei kosminen niin globaali.

Veikkaan kyllä että tämmöisen tautihysterian avulla myydään aika monta kaasunaamariparia, lääkepakettia, vitamiineja, ja kaikkea ihme sälää jota muuten ei laman ryvettämä talous saa kaupaksi.

Uhkakuvat ovat valttimarkkinointia. Pelolla myymistä.

Pointtihan on se että ihmiset pyritään pitämään jatkuvasti varpaillaan ja peloissaan. "Possunuha on vaarallinen..eiku..eipäs olekaan...rokote toimii eiku eipäs toimikkaan..tauti laantuu, tai sitten ehkä ei..."

Se että jotkut rupeaa riehumaan rokotusjonoissa kertoo siitä kuinka hyvin tämä possunuhalla pelottelu on mennyt läpi. Itseäni ei voisi vähempää huolestuttaa koko tauti. Olisi kiva tietää kuinka paljon itse rokotukseen on kuollut ihmisiä...
Kyllä koko juttu haisee jonkinlaiselta psy-opilta.
Ja vaikka miten asiaa selittää niin ainoat voittajat ovat lääkefirmat ja politiikot/hallitukset jotka ajavat omaa agendaansa possunuhan varjolla. Typerää hysteeristä touhua.

Olbe
Seuraa 
Viestejä1447
Liittynyt16.3.2005
Olbe
BarbaariTuo todellakin oli mielenkiintoinen. Ja myös se, miksi ei ole tiedotettu moisesta - tai yhdestäkään (kieltämättä salaliittoteorialta kuulostavan) tarinan osavaiheista, pl. Ukrainassa lietsovaa epidemiaa.Näin näppituntumalta, lähtekritiikkiä sen kummemmin harrastamatta jakaisin kirjoituksen osiot seuraavasti:

Mielenkiintoista, mahdollisesti totta olevat tapahtumat:
- Ukrainan vakava epidemiatilanne (sairastuneiden & kuolleiden määrä, influenssan eri kanta, leviämisen nopeus)
- Kymmenet kuolleet puolalaiset kodittomat (ja tähän liittyvä hoitohenkilökuntaa vastaan nostettu haaste)
- Vaarallisen rokotteen olemassaolo

Kokonaisuuteen liittymättömät, irrelevantit tai epäilyttävät/epätodet väitteet:
- Israelin salaisen palvelun mikrobiologistiin liittyvät tapahtumat (oudot pidätyssyyt, vastustuskyky paprikasumuttimelle, heh, ja USA:n hallinnon "salailu")
- New World Order -sonta, kivimonumentit yms.
- Baxter-lääkefirman tavoite massamurhata ihmisiä
- Luonnonvarojen ylikäyttö

Ukrainan luvut kun jakaa kymmenellä niin voi suhteuttaa pikku-suomeen. Ei siellä kuolleisuus vielä mikään himuinen ole.

155/969 247 = 0,016 % (kuolleet/oireilevat)
50 000/1 milj. otettu hoitoon = 5%.

Tosin leviämisnopeus voi olla epätavallinen, en tiedä. Joka tapauksessa siellä taitaa olla vähän epävarmuutta ilmassa ja esim. kynnys lähteä vastaanotolle pienempi. Ehkä muutakin...

Kun SARS aikanaan rynnähti liikkeelle, maailman laboratorioilta meni yhteisvoimin kuukauden päivät varmistaa taudinaiheuttaja. Ja vielä kehuttiin miten nopsaan kävi.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat