Seuraa 
Viestejä178
Liittynyt10.6.2006

Sangen mielenkiintoinen avaus Höblän suunnalta. Saas nähdä johtaako tämä toimenpiteisiin. Paljon riippunee myös siitä onko Juntunen DEMLAN jäsen.

[size=150:11vk3bov]HBL: SAK:n viestintäpäällikkö Riitta Juntunen oli Stasin ilmiantaja [/size:11vk3bov]
9.11.2009 - 08:15

[size=85:11vk3bov]Riitta Juntunen [/size:11vk3bov]

SAK:n tuore viestintäpäällikkö Riitta Juntunen oli DDR:n salaisen poliisin Stasin ilmiantaja, Hufvudstadsbladet kertoo. Juntunen ei kommentoi asiaa HBL:lle eikä STT:lle.

Hänen koodinimensä oli “Kati”, ja hän työskenteli kääntäjänä valtiollisessa tulkkaus- ja käännöstoimistossa Itä-Berliinissä.

“Katin” ystävä ja kollega käännöstoimistossa Petra Sauerzapf-Poser sanoi HBL:lle, että hän sai elämänsä shokin avatessaan 1990-luvulla oman Stasi-mappinsa. Yksi hänen parhaista ystävistään oli ilmiantanut hänet Stasille ja paljastanut intiimejä yksityiskohtia.

Riitta JuntunenJuntunen oli paljastanut kollegastaan STT:n uutisen mukaan intiimejä, salaisia tietoja, jotka eivät kuuluneet kenellekään.

Vuonna 1983 ystävät viettivät yhdessä iltaa. He puhuivat miesihanteistaan, ja Petra Sauerzapf-Poser kertoi yksityiskohtaisesti, millainen olisi hänen elämänsä mies.

-Kun Stasi oli lukenut Juntusen raportin minusta, se päätti lähettää agentin perääni. Ove, jonka luulin olevan poikaystäväni, olikin oikeasti Stasin agentti “Herbert”, joka raportoi kaiken sanomiseni ja tekemiseni toimeksiantajilleen.

Sivut

Kommentit (218)

veijo
HBL: SAK:n viestintäpäällikkö Riitta Juntunen oli Stasin ilmiantaja 9.11.2009 - 08:15Usein kuulee että "Ruotsin (Hyfvudstadsbladet) kieli on tie sivistykseen ja muiden kielten oppimiseen", mutta suomalaisen ei tarvitse osata sanaakaan Ruotsin (Hyfvudstadsbladet) kieltä oppiakseen Suomen kielen, sivistyäkseen, ja oppiakseen muita kieliä.

Että "ruotsalaiset toivat sivistyksen ja kristinuskon" on propagandaa; Sodat, terrori, terrorismi ja väkivalta sen kaikissa mahdollisissa muodoissa ei ole sivistystä, ei ole suomalaista kansanperinnettä, eikä ole suomalaisessa (eikä minkään muunkaan kansan) kansanperimässä, eikä ole siihen aikaan ja tänäänkin voimassa olevan (Raamatun) Lain mukaista, eikä ole Jeesuksen oppien mukaista, eikä ole Suomen perustuslain mukaista; Hufvudstadsbladet ei kerro niistä rikkomuksista; Enemmän Suomen kansaa on tappanut risti, kuin sirppi ja vasara.

" SAK:n tuore viestintäpäällikkö Riitta Juntunen oli DDR:n salaisen poliisin Stasin ilmiantaja, Hufvudstadsbladet kertoo. Juntunen ei kommentoi asiaa HBL:lle eikä STT:lle. "

Kuluneen 50 vuoden aikana, Hufvudstadsbladetin profeetat ovat tasaisin väliajoin huutaneet tornistaan, että "Venäjä hyökkää Suomeen!", mutta totuus on, että kertaakaan Venäjä ei ole hyökännyt - eikä myöskään samaan ryhmään kuuluva "Maailman loppu tulee!" ole tullut. Totuus on, että Pariisin Rauhansopimuksen, 8:n artiklan mukaan;

[list:30p8ul1q] "Suomi, joka välirauhansopimuksen mukaisesti on ryhtynyt toimenpiteisiin hajoittaakseen kaikki Suomen alueella toimivat fascisminluontoiset poliittiset, sotilaalliset tai sotilaallisluontoiset järjestöt sekä muut järjestöt, jotka harjoittavat Neuvostoliitolle tai muille Yhdistyneille Kansakunnille vihamielistä propagandaa, sitoutuu olemaan vastaisuudessa sallimatta senluontoisten järjestöjen olemassaoloa ja toimintaa, joiden tarkoituksena on kieltää kansalta sen demokraattiset oikeudet. "[/list:u:30p8ul1q]

Hufvudstadsbladet kaivelee läjöjä etsien sieltä kohua nostavia kuvitteellisia tai todellisia asioita "syntisistä/rikollisista, noidista, pakanoista, alempiarvoisista Volgan mutkan mongooleista, suomalaisista joilla on väärän kokoinen kallo jotka joutaa joukkotuhota", mutta läjään joka kuuluu Hufvudstadsbladetille ne ei koskaan koske.

Ei sitä sen kummemmin tarvitse kommentoida.

Tuonnäköiset tantat/miestantat pyörittävät tätä maata. Liekkö kaikki vieraan vallan agentteja. Mutta hyvinhän Suomella nytkin pyyhkii, varsinkin henkisesti.

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2371
Liittynyt24.3.2009

[size=150:2kgx9axt]Alistettu Eurooppa[/size:2kgx9axt]
8.11.2009 16.59 | Evgenia Hilden-Järvenperä | Yleinen

Entinen Länsi-Saksan tiedustelupalvelupäällikkö Gerd-Helmut Komossa kirjassaan ”The German Card” (DIE DEUTSCHE KARTE) paljastaa salaisia tietoja 1949-sopimuksesta Yhdysvaltojen ja Saksan välillä. Sopimuksen mukaan USA liittolaisineen on määrä tarkoituksellisesti tukahduttaa Saksan kansan itsemääräämisoikeutta.

Komossa kertoo, että salainen sopimus tarkoittaa sitä, että kaikki Saksan poliittiset puolueet sekä armeija ovat erityisen Washingtonin alaisen elimen valvonnassa, ja että kaikki saksalaiset kultavarannot varastoidaan New Yorkissa.

Tiedustelupäällikkö paljastaa myös, että Naton kokouksissa oli jopa keskusteltu mahdollisesta Saksan alueelle kohdistuvasta ydinpommi-iskusta.

Saksan media on myös USA:n kontrollissa.

Komossan mukaan sopimus olisi voimassa vielä 90 vuotta.

Kirja, joka kyseenalaistaa Saksan mahdollisuuksia toimia suvereenivaltiona, oli julkaistu Itävallassa.
Ottaen huomioon, että Saksa on edelleen miehitetty maa (amerikkalaiset joukot ovat pysyneet alueella toisesta maailmansodasta lähtien), voi hyvinkin epäillä saksalaisten itsemääräämisoikeuden toteutumista.

On hyvin ymmärrettävää, miksi USA:n kuuluisa ideologi Zbigniew Brzezinski Euroopan suhteen käytti termiä ”a vassal of the United States”.

lähde: http://hilevg.blogit.uusisuomi.fi/2009/11/08/alistettu-eurooppa/

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2371
Liittynyt24.3.2009

Länsivallat jakoi Saksan eivätkä halunneet Saksojen yhdistymistä. Neuvostoliitto ei koskaan halunnut jakaa Saksaa ja yhdisti 50 vuoden eron jälkeen Saksat.

Länsi-Saksa perustettu 5./23. toukokuuta 1949

Itä-Saksa perustettu 7. lokakuuta 1949

Vuonna 1954 Neuvostoliitto ehdotti liittymistä Natoon rauhan säilyttämiseksi Euroopassa. Yhdysvallat ja Britannia kuitenkin hylkäsivät sen ehdotuksen epäillessään sen yrittävän rajoittaa joukkojen sijoittamista Eurooppaan.

Varsovan liitto, viralliselta nimeltään Sopimus ystävyydestä, yhteistyöstä ja keskinäisestä avunannosta (myös Varsovan sopimus), oli sotilasliitto, jonka itäblokin maat solmivat NATO:n vastapainoksi ja nimellisesti uudelleen aseistautuneen Saksan liittotasavallan muodostaman uhan torjumiseksi 14. toukokuuta 1955 Varsovassa. Perustaminen ajoitettiin kyseiseen ajankohtaan Saksan liittotasavallan liityttyä 9. toukokuuta NATO:on.

-Wikipedia

Two months before the fall of the Berlin Wall, Margaret Thatcher told President Gorbachev that neither Britain nor Western Europe wanted the reunification of Germany and made clear that she wanted the Soviet leader to do what he could to stop it.

The records detail how the Russians reacted to the tumultuous events of 1989 and reveal the frantic attempts by Britain and France to halt moves to German unification by manoeuvring the Soviet Union into opposing it.

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/politics/article6829735.ece

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Joo on se hirviää, että Stasi 1980 -luvulla järjesti rakastajan naiselle kun hän oli ystävättärilleen kuvaillut ihannemiehensä, ja että naisen äidin asuntoa arvosteltiin, ja että Helsingin sanomat maksoi naiselle 200 markkaa joita nainen ei kuitenkaan saanut.

[list:2cfxu5o9]'' – Det var mycket obehagligt och jag fruktade att jag inte kunde vägra om jag ville hålla mitt välavlönade arbete på tolk- och översättningsbyrån. '' (HBL)[/list:u:2cfxu5o9]

Ja Suomessa ei saa virkamiepaikka jos ei osaa ruotsia.

sigfrid
Seuraa 
Viestejä8692
Liittynyt20.7.2007
Moses Leone
veijo
SAK:n viestintäpäällikkö Riitta Juntunen oli Stasin ilmiantaja

So? Ketä kiinnostaa? Stasi on ollutta ja mennyttä.Historia on kiinnostavaa. Ei kai sillä muuta merkitystä ole. Varmaa on kuitenkin, että jos Stasi ei nyt kiinnosta, niin siitä tehdään väitöskirjoja parinkymmenen vuoden päästä ja riippuen senhetkisestä kylttyyripolitiikasta myös poliittisia näytelmiä ja elokuvia. Kylmä sota sankareineen ja konnineen tulee vielä.

Takuutestattu suomalainen. Aboriginaali Finlandian asukas.

Blogi: http://terheninenmaa.blogspot.fi

Onhan se toki huomioitavaa jos vastuullisessa asemassa työskentelevän henkilön taustoista löytyy seikkoja jotka voivat aiheuttaa ongelmia luotettavuudessa.

Jos kuuluisin kys. liittoon en minä ainakaan haluaisi, että liiton johtavassa asemassa olevan henkilön taustoista löytyy tällaisia epäselvyyksiä. Ainakin olisi syytä tutkia mistä on kyse ja mitä muuta sieltä mahdollisesti löytyy? Miksi asiaa ei tulisi tutkia?

sigfrid
Seuraa 
Viestejä8692
Liittynyt20.7.2007
Sleepysilver
Onhan se toki huomioitavaa jos vastuullisessa asemassa työskentelevän henkilön taustoista löytyy seikkoja jotka voivat aiheuttaa ongelmia luotettavuudessa.

Jos kuuluisin kys. liittoon en minä ainakaan haluaisi, että liiton johtavassa asemassa olevan henkilön taustoista löytyy tällaisia epäselvyyksiä. Ainakin olisi syytä tutkia mistä on kyse ja mitä muuta sieltä mahdollisesti löytyy? Miksi asiaa ei tulisi tutkia?
Tapausta on turha tutkia, koska se on tullut ilmi sattumalta saksalaisen yksityishenkilön sanoman kautta.

Ongelma on poliittinen, kysymys on tavallaan historianväärentämisestä tässäkin. Tällaisen aineiston voi luokitella joko turvallisuusasioihin vedoten salaiseksi tai se pitäisi antaa kylmän sodan ajan tutkijoille tutkijoille käytetäväksi. Nyt ei ole tehty kumpaakaan, joten kysymyksessä on poiliittinen päätös.

Takuutestattu suomalainen. Aboriginaali Finlandian asukas.

Blogi: http://terheninenmaa.blogspot.fi

Sleepysilver

Jos kuuluisin kys. liittoon en minä ainakaan haluaisi, että liiton johtavassa asemassa olevan henkilön taustoista löytyy tällaisia epäselvyyksiä. Ainakin olisi syytä tutkia mistä on kyse ja mitä muuta sieltä mahdollisesti löytyy? Miksi asiaa ei tulisi tutkia?

Stasia ei ole ollut olemassa 20 vuoteen, joten ei ole vaaraa, että hän olisi edelleen Stasin ilmiantaja. Tuollainen saattaa sitä paitsi SAK:ssa olla jopa meriitti, siinä missä CIA:n ilmiantajana toimiminen Kokoomuksessa.

Moses Leone
Sleepysilver

Jos kuuluisin kys. liittoon en minä ainakaan haluaisi, että liiton johtavassa asemassa olevan henkilön taustoista löytyy tällaisia epäselvyyksiä. Ainakin olisi syytä tutkia mistä on kyse ja mitä muuta sieltä mahdollisesti löytyy? Miksi asiaa ei tulisi tutkia?

Stasia ei ole ollut olemassa 20 vuoteen, joten ei ole vaaraa, että hän olisi edelleen Stasin ilmiantaja.Eipä niin. Mutta sosialismin, Neukkulan, DDR:n ja Stasin parissa puuhastelleet ihmiskunnan petturit saivat aikaan niin paljon kärsimystä, että noita paskiaisia saisi kyllä korventaa ja muistuttaa tekosistaan aina kun mahdollista - esimerkiksi mainitsemalla heidän nimensä yhteydessä "Stasin ilmiantaja".

Mieleen tuli ajatus, että kaikki yllä mainitut voisi sulkea leffateatteriin, lukita ovet ja pakottaa paskiaiset katselemaan aiheesta kertovia dokumentteja pari viikkoa yhteen menoon. He ovat täysin ansainneet kaiken mahdollisen halveksunnan eikä armoa tai kunnioitusta tule heille antaa ennen julkista anteeksipyyntöä. /spit.

Stasin suomalaiset ilmiantajat pitäisi pidättää veropetoksesta. Stasi maksoi heille, ja siitä pitää maksaa verot.

On muuten kasvanut korkoa 25 vuotta, eikä maanpetos tai veropetos vanhene koskaan.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat