Seuraa 
Viestejä45973

Mustien miesten PENISharha

Peniksen pituus korreloi miesten keskipituuden kanssa, ja tästä syystä Pohjois-Euroopassa ja varsinkin Skandinaviassa miehillä on keskimäärin suurimmat penikset, koska he ovat myös keskipituudeltaan pisimpiä.

Myytti suurista mustista peniksistä johtuu siitä, että neekeriroduilla penis on LEPOTILASSA keskimäärin suurempi kuin valkoisilla lepotilassa, sillä musta penis kasvaa erektiossa yleensä VAIN VÄHÄN ollen jo löysänä miltei yhtä suuri kuin jäykistyneenä. Valkoisella rodulla taasen penis on pieni löysänä, mutta se kasvaa HUOMATTAVASTI erektiossa saavuttaen samat mitat kuin mustien penis. Evoluutio on tämän aiheuttanut, koska valkoiset asuvat kylmillä seuduilla. Silloin on eduksi, jos penis käpertyy LÄMMÖNHUKAN ESTÄMISEKSI syvemmälle nivusiin ja päällepäin näkyen pieneksi silloin, kun sitä ei käytetä yhdyntään. Eli valkoisen miehen penis on evoluution mukana kehittynyt sellaiseksi, että se painuu lepotilassa syvemmälle ihopoimuun kylmältä suojaan.

Lisätietoa esim. kirjasta Kari Heusala: Penis - asento ja lepo.
Saisikohan tästä aikaan asiallista keskustelua. No toivon mukaan. Mielestäni kysymys "sen" ominaisuuksista ei ole mikään maailmaa mullistava kysymys mutta varmaankin niin kiinnostava kuitenkin, että kielenkannat laukeavat tai ainakin aukeavat.

  • ylös 2
  • alas 0

Kommentit (18)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eipä harmita olla pienivehkeinen valkoinen mies, pienivehkeisenä mustana miehenä risoisi paljon enemmän.

Eri odotusarvot antaa eri reaktion samalla tuloksella.

Mummo poisti allaolevan aiheen sen tieteellisestä ja asiallisesta muodosta huolimatta. Asioista ei näköjään saa keskustella.

Peniksen suurennus

Äänestys:
Oletko ostanut jonkin peniksen suurentamiseen tarkoitetun tuotteen?

1. Penispumpun
2. Venytyslaitteen
3. Pääsyn hierontasaitille
4. Pillereitä
5. Suurennusleikkauksen
6. Jonkin muun
7. En ainuttakaan suurennustuotetta

Moderoiti poisti aikaisemman aloituksen tästä aiheesta. Uusi yritys ja jos nyt saisi olla kun moderointikin hiukka epäili käyttäneensä liian isoa ”luutaa”. Mikäli ketjuja tervitsee yhdistää niin yhdistettäköön tähän koska aihe oli alkuperäinen.

Eli...

Sähköpostiin tupsuaa aihetta käsitteleveviä mainoskirjeitä joka päivä. Spämmin määrästä voi jo jotakin päätellä. Käsittääkseni myös n. Suurin osa miehistä on tyytymättömiä peniksensä kokoon ja mainospuheitten mukaan n. 90% naisista.

Uskon että tämän alueen markkinoinnissa pyörii isosti rahaa ja markkinoinnissa käytetään eettisesti kyseenalaisia keinoja. Oman käsitykseni mukaan länsimaissa jopa 40-50% miehistä kokeilee jotakin tuotetta elämänsä aikana. Valtava markkina. Markina on kuitenkin luotu ja ostohalukkuutta erilaisille suurentaville tuotteille löytyy. Aikaisemmassa aloituksessa jo n.20% äänestäneistä kertoi ostaneensa jonkin tuotteen. Jos jotakin kiinostaa tämä keskustelu niin äänestäkää uudestaan.

Normaali miesten kommentti usein on, Ei oo kukaan valittanu että liian pieni olis ollu, mutta mielessä kuitenkiin liikkuu että kyllä se hiukka pitempi ja paksumpikin menis.
Markkinaa siis on ja se on myös itsehakuista.

Markkinointia suoritetaan alan lehdissä ja saiteilla. Puskan takaa mainostaminen ja tarpeen synnyttäminen tapahtuu linkin mukaisilla keskusteluilla.http://keskustelu.plaza.fi/ellit/ihmissuhteet/seksi/1373124/uusinta-mieh...
Näitä löytyy netistä pilvin pimein ja kohta perään joku artikkeli mikä tuote olisi hyvä.

Eli käytätkö jotakin penistä suurentavia tuotteita?
Oletko aikonut käyttää?
Uskotko markkinamiesten puheita vai onko tässä elämää suurempi kusetus kysessä?
Ketjuissa on tarkoitus keskustella:

- Penistä suurentavien tuotteiden markkinoinnista ja käytöstä.
- Niiden oletetusta tehokkuudesta ja kyseenalaisesta mainonnasta.
- Kartoittaa kuinka laajaa kyseisten tuotteiden käyttö oikeasti on, äänestys.
- Arvioida kyseisessä bisneksessä pyöriviä rahamääriä.
- Ellit plaza linkin avulla havainnollistaa kuinka markkinointi "puskan takaa toimii".
- Voi myös halutessaan tuoda esille muita aiheeseen liittyviä argumentteja.

Saa nähdä säilyykö vai saako "Ykä" bannit.

Asiasta ei aikaisemmasta innostuksesta huolimatta enää näköjään synny keskustelua. Alkuperäisen aiheen rennompi ote suorastaan lennätti keskustelua, kunnes moderaattori poisti. Aiheen tiettellistäminen ja asiallistaminen ei lienee vie aihetta eteenpäin. Vai onko syynä poliittinen konsensus ja Operatiivinen painolasti?

Harmi että äänestystä ei tähän enää saa.

Höpö höpö. Se on aivan yliopistossa tutkittu juttu, että neekereiden penis on keskimääräisesti kookkaampi kuin muiden rotujen edustajilla.

Tästä oli aivan tilastoja maittain. Neekerien luomat omat, itsenäisesti ylläpitämät kulttuurit kun ovat niin peniskeskeisiä, että ajan kanssa evoluutio on tehnyt tehtävänsä.

PENIKSEN KAUPALLINEN SUURENTAMINEN KOHTA OVELLA!

Ei taida jäädä pelkästään hoitomuodoksi jos joskus onnistuu vaan ruvetaan tehtailemaan jättipeniksiä rahalla.

09.11.2009

Peniksessä on paisauvaiskudosta kolmessa kohtaa, alimpana näkyy virtsaputkea ympäröivä paisuvainen. Kuva: Wikimedia Commons.
Kudosteknologi loi kanille paisuvaisen
Kirurgit voivat ehkä jonain päivänä rakentaa miehelle uuden, toimivan peniksen paisuvaiskudoksen vaurioituneen tilalle. Tämän mahdollistaa Wake Forestin yliopiston kudosteknologinen läpimurto, jossa rakennettiin kokonaan uusi paisuvaiskudos kanille.

Yhdysvaltain tiedeakatemian Pnas-lehdessä tutkijat raportoivat, kuinka kanin soluja kasvatettiin laboratoriossa peniksen paisuvaiskudokseksi. Kun ne siirrettiin paikalleen, kaneilla oli normaalit seksuaaliset toiminnot ja ne pystyivät tuottamaan jälkeläisiä.

Peniksen toiminnallista paisuvaiskudosta ei ole koskaan korjattu yhtä täydellisesti.

"Jatkotutkimuksia totta kai tarvitaan, mutta tuloksemme ovat lupaavia ja ne viittaavat siihen, että teknologialla on huomattava potentiaali auttaa potilaita jotka tarvitsevat peniksen kudosten uudelleenrakentamista", tutkimusta johtanut Anthony Atala sanoi.

"Toiveenamme on, että potilaat joilla on peniksen synnynnäisiä epämuodostumia, penissyöpä, onnettomuudessa penikseen kohdistunut vaurio ja joissakin tapauksissa myös erektiohäiriöiset voivat hyötyä teknologiasta tulevaisuudessa."

Vaurioituneen paisuvaiskudoksen uudelleenrakentaminen on perinteisesti ollut vaikeaa kudoksen erikoislaatuisen rakenteen ja monimutkaisen toiminnan vuoksi. Normaalia seksuaalista toiminnallisuutta mahdollistavaa hoitoa ei ole ollut olemassa.

Erilaisia kirurgisia keinoja on kokeiltu. Edes monivaiheset operaatio, joihin voi kuulua silikoniproteesi, eivät yleensä ole säilyttäneet normaalia erektiota.

Aiemmin Wake Forestin tutkijat onnistuivat puolinaisen erektion tuottamiseen kaneilla, joille he kehittivät lyhyitä pätkiä paisuvaiskudosta.

He keräsivät sileää lihaskudosta ja verisuonten sisäpintojen solutyyppiä vastaavia soluja eläinten paisuvaiskudoksesta. Sitten he monistivat näitä laboratoriossa.

Solut siirrettiin kolmiulotteiseen muottiin, joka tuki soluja niiden kehittyessä. Kuukauden päästä muotin siirtämisestä eläinten penikseen verisuonet alkoivat muodostaa toimivia rakenteita.

Kun eläinten annettiin pariutua naaraiden kanssa, kahdeksassa tapauksessa kahdestatoista naaraan vaginassa oli spermaa. Neljä naarasta tuli tiineeksi.

Petu
Seuraa 
Viestejä2289

Olen lukenut tuon saman tutkimuksen.Lisäksi oli jossain ohjelma tästä penisjutussa, jossa myönnettiin, että mustilla on keskimääräisesti sentin pitempi kuin valkoisilla. Sekin taitaa selittyä sillä, että valkoiset taitaa olla keksimäärin lihavampia kuin mustat. Joten sitä vartta hukkuu sinne/ tänne( ) ihrapoimujen alle.
Suurin mysteerio oli se, että sudanilaisilla miehillä oli ylivoimasesti suurimmat vehkeet keksimäärin kuin muilla mustilla miehillä. Saattaa olla, että ovat laittaneet siihen mittaan vähän ns. "Lapin lisää".

Entisajan kaverit olivat tosi karjuja ( kreikan mytologia ) Teknisesti nykyään kaikki on mahdollista. Laitetaan vain tarpeeksi keulapainoa niin alkaapi tapahtua
Se on se peeniskatteus paha paikka suomalaiselle, muutenkin huonon egon omaavalle miehelle.
Kun on saatu luotua mielikuva mustan miehen 1,25m pitkästä piip, sitten suomalainen perusjätkä menee pakkasessa puunjuurelle etsimään kampettaan kun rakko on taysi mutta poistoputki on hukassa, tädää, illuusio on valmis.
Kiitos tästä kuuluu joltain osin medialle, loppu onkin itse kehitettyä alemmuuskompleksia, jota pönkitetään kuka mitenkin.
Ylettömän vaikeaa on saada nämä machonollaegot näkemään sitä tosiasiaa että supisuomalaisia lapsia syntyy voka vuosi ihan kiitettävästi ja nämä tulevaisuuden toivot ovat väsätty alkuun sillä sokeripalalla esiin houkutetulla. Elikä njet problem. Kannattaisi miettiä, millä sitä egoa saataisiin nostettua. Miespuolinen psykiatri kärsii itsekin "vaivasta", eikä kukaan ole niin hullu että menisi puhumaan aiheesta naispuoliselle kallosepälle.
Joka tapauksessa on muistettava että.
Yksi Suomalainen vastaa kymmentä ulkomaalaista
vai onkohan sekin vain myytti

unski
Lasse S. Liittynyt
Höpö höpö. Se on aivan yliopistossa tutkittu juttu, että neekereiden penis on keskimääräisesti kookkaampi kuin muiden rotujen edustajilla.

Tästä oli aivan tilastoja maittain. Neekerien luomat omat, itsenäisesti ylläpitämät kulttuurit kun ovat niin peniskeskeisiä, että ajan kanssa evoluutio on tehnyt tehtävänsä.
Referoippas vähän niitä tutkimuksia tai puhu vain omasta pilis.., siis puolestasi.http://83.216.4.169/albumit/mmedia/9q/nos/yj6l/142628/623471116.jpg

Petu
Olen lukenut tuon saman tutkimuksen.Lisäksi oli jossain ohjelma tästä penisjutussa, jossa myönnettiin, että mustilla on keskimääräisesti sentin pitempi kuin valkoisilla.

Kyllä se on keskimäärin pikemminkin pari kolme senttiä pidempi. Johtunee mustien korkeammasta testosteronitasosta.

Petu
Seuraa 
Viestejä2289
Lasse S. Liittynyt
unski
Lasse S. Liittynyt
Höpö höpö. Se on aivan yliopistossa tutkittu juttu, että neekereiden penis on keskimääräisesti kookkaampi kuin muiden rotujen edustajilla.

Tästä oli aivan tilastoja maittain. Neekerien luomat omat, itsenäisesti ylläpitämät kulttuurit kun ovat niin peniskeskeisiä, että ajan kanssa evoluutio on tehnyt tehtävänsä.
Referoippas vähän niitä tutkimuksia tai puhu vain omasta pilis.., siis puolestasi.http://83.216.4.169/albumit/mmedia/9q/nos/yj6l/142628/623471116.jpg

Petu
Olen lukenut tuon saman tutkimuksen.Lisäksi oli jossain ohjelma tästä penisjutussa, jossa myönnettiin, että mustilla on keskimääräisesti sentin pitempi kuin valkoisilla.

Kyllä se on keskimäärin pikemminkin pari kolme senttiä pidempi. Johtunee mustien korkeammasta testosteronitasosta.
[/quote]


Ei kyllä siinä nimenomaan puhuttiin senttiä suuremmasta erektiossa. Tämä 2-3 senttiä taitaa olla sitä mustan miehen taakkaa . Ihmisillä on
käsitys tuosta kokkaamasta juuri tuon lepotilakoon vuoksi. Heillä on isompi levossa kuin valkoisella.

Petu
Seuraa 
Viestejä2289

Olen myös kuullut eräältä naiselta, että ei mustaihoisella ole sen suurempi kuin valkoisellakaan. Tämä nainen tykkäsi hengailla muuten vain näiden mustien kanssa. Ei ilmeisesti ilennyt myöntää, että oli joskus ollut kiinnostunut tästä aihepiiristä

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463

Itsekin omistan peeniksen, eikä tähän mennessä ole valjennut, mitä kadehdittavaa neekerin kikkelissä on. Jollain tapaa koomista, että jollekin voi olla suurikin helpotus, että ei se oikeasti niin iso olekaan.

Petu
Seuraa 
Viestejä2289
maarit_
Omasta kokemuksestani voin sanoa että isoimmat penikset oon nähny mustilla miehillä.No, ehkä ne iso peniksiset ovat olleet enemmän tarjolla kuin ne pienemmän omaavat mustat. Sama tilanne voisi olla myös valkoistenkin kanssa.Mustilta miehiltä kuitenkin odotetaan, että heillä olisi kaikilla isompi kuin valkoisilla. Tätä voisi jo kutsua heidän taakaksi
Ainakin viralliset tilastot eivät tuet sitä, että heillä olisi merkittävästi isompi kuin valkoisella.

Petu
Ei kyllä siinä nimenomaan puhuttiin senttiä suuremmasta erektiossa. Tämä 2-3 senttiä taitaa olla sitä mustan miehen taakkaa . Ihmisillä on
käsitys tuosta kokkaamasta juuri tuon lepotilakoon vuoksi. Heillä on isompi levossa kuin valkoisella.Neekëreiden keskuudessa esiintyvät jättipenikset nostavat kyseistä keskiarvoa.

Pari kolme senttiä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat