Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Pitäisikö sosiaalitoimen luukku lopettaa ja siirtää rahat työmarkkinatukeen ja sairastukiaisiin.

Puliukot ja muut deekut hakee rahaa. Myöskin tavalliset opiskelijat ja työntekijät. Toki kaikki menee tarpeeseen ei sitä muuten kukaan hakisi.

Kommentit (7)

Onko kunnat valmiita ? Kadut ja puistot on ok, kouluavustajia on liikaa ja vanhainkodit ja sairaalat ei tarvi apulaisia.

Soskun sijaan kunnat voisi palkata ihmisiä halvalla. Jokaisella on roolinsa. Kehitysvammainen narkkari osaa tehdä yksinkertaisia kuljetus- ja vartiointihommia.

Ertsu
Seuraa 
Viestejä6889
Liittynyt8.11.2007
Lektu-Elli
Kehitysvammainen narkkari osaa tehdä yksinkertaisia kuljetus- ja vartiointihommia.

Niin ja myös hoitajan hommia päivystysasemalla.

On tyhmää palkata firman lähetiksi joku kuuma vosu, kun voitaisiin palkata kehitysvammainen. Vosut markkinointiin.
Jos ei ole korttia niin pyörällä pääsee.

Ja tyhmä voi toimia vartioijana tyyliin "paina tätä nappia jos näet jonkun". Viisi k-vammaista ja yksi oikea vartiopäällikkö esim suuren tehtaan alueella.

Pitääkö 50% ikäluokasta kouluttaa AMK- tai maisteritasolle ? Näin nyt tehdään. Kun tästä luovutaan, niin vapautuu yli 40 tuhatta opettajaa oikeasti tuottavaan työhön.

Lektu-Elli

Onko kunnat valmiita ? Kadut ja puistot on ok, kouluavustajia on liikaa ja vanhainkodit ja sairaalat ei tarvi apulaisia.

Soskun sijaan kunnat voisi palkata ihmisiä halvalla.
On tyhmää palkata firman lähetiksi joku kuuma vosu, kun voitaisiin palkata kehitysvammainen. Viisi k-vammaista ja yksi oikea vartiopäällikkö esim suuren tehtaan alueella.
Mitäköhän tarkoitat kehitysvammaisella, harva heistä pystyy tekemään töitä.
Tietysti jos kehityshäiriö on lievä, silloin pystyy tekemään yksinkertaisia töitä puoli-ilmaiseksi.
Eräs esimerkki lievästä kehityshäiriöstä on tiede.fi uutisissakin ollut
Kiihkouskovaisuus sikiää serotoniinista
Ruotsalaistutkimuksen mukaan aivojen serotoniini-välittäjäaine saattaa selittää osan yksilöiden uskonnollisuuden eroista. Tutkijat ehdottavatkin, että esimerkiksi kiihkouskovaisuuden taustalla voisi olla aivojen poikkeava serotoniiniaktiivisuus. Serotoniini säätelee mielialaa ja sen puute liitetään mm. masennukseen.
Tukholman Karoliinisen sairaalan psykiatrit seurasivat PET-kameralla seroniiniaktiivisuutta 15 miehen aivoissa. Skeptisesti henkimaailmaailman asioihin suhtautuvien aivoista löytyi runsaasti serotoniinia vastaanottavia reseptoreita. Henkien olemassaoloon ja yliluonnollisiin uskovien serotoniiniaktiivisuus oli puolestaan silmiinpistävän vähäistä, kertoo American Journal of Psychiatry.
http://www.tiede.fi/uutiset/uutinen.php?id=1711

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat