Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

"Iltasanomat 13.11.2009:

Kansanedustaja Tanja Karpelan ja hänen miehensä Janne Erjolan seitsemän viikkoa vanhalla poikavauvalla ei todettu sairaalassa sikainfluenssaa. Perhe pääsee tänään kotiin.

Tanja Karpelan ja Janne Erjolan poikavauva on ylpeän isän mukaan mahtava vesseli, joka on kiltti ja kasvaa kovaa vauhtia.

- Hän on aivan mieletön vauva, niin kiltti ja upea. Hän kasvaa kovaa vauhtia ja vaikuttaa siltä, että poika tulee vähintään isänsä pituiseksi, Erjola naurahtaa"

Nyt kaikki Suomessa ovat erittäin huojentuneita tästä uutisesta

Kommentit (3)

Olisiko henkinen elämämme rikkaampaa, jos media ei jatkuvasti suoltaisi tällaista paskaa ja suuret massat keskustelisivat itseään lähellä olevista asioista median pakkosyöttämän roskan sijaan?

Toope
Seuraa 
Viestejä24878
Liittynyt23.7.2006

Tanjahan on hieno esimerkki nykyaikaisesta äidistä, kolme vai neljä lasta (en ole laskenut), joilla kaikilla eri isä. Hieno ihminen.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14239
Liittynyt23.6.2005

Iso perhe.

Mitä väliä sillä monelleko isälle pentunsa tekee. Eivät suhteet vain naisen panoksesta riipu.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat