Seuraa 
Viestejä102

Joulu lähestyy ja pitäisi alkaa miettiä joululahjatoiveita, joita itselleni ostan ja paketoin.

Viimeisen vuoden aikana olen kiinnostunut ravintotieteestä, jossakin määrin myös lääketieteestä ja ylipäätään terveydestä. Maailma on täynnä kirjoja, mutta mitä hyvä Tiede.fi foorumin lukijakunta suosittelee luettavaksi? Mielellään lukisin kohtuullisen tuoretta tekstiä. Tämä lienee ongelma varsinkin ravintotieteen alalla, joka on tieteenalana kohtalaisen nuori. "Faktat" vanhenevat nopeasti uusien tieltä.

Boonusta olisi jos kirjoja löytyisi suomennettuina.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14249

Kelpaako ulkomaiset ?

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vinkki: Neo, sinä voisit hyvinkin kirjoittaa bestsellerin "Kolekalsiferoli aikamme kuvastimessa"!

Terveys:

- M.Myllykangas - Rahan raiskaama terveydenhuolto - Kiinnostava ja todella terävästi kirjoitettu näkemys terveyden kaupallistumisesta ja medikalisaatiosta.

Ravinto:

- A.Aro - 100 kysymystä ravinnosta (Duodecim) - Mitkä ravintoaineet ovat terveellisiä ja miksi, miten terveellinen ruokavalio rakennetaan ja paino saadaan hallintaan. Mukana on monia vilkkaan keskustelun ja kiivaan tieteellisen tutkimuksen kohteena olevia aiheita, kuten antioksidantit, flavonoidit, makeutusaineet ja luomutuotteet.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat