Seuraa 
Viestejä13176

http://www2.hs.fi/extrat/hsfi/paivalehti120v/

Onko muita vanhoja lehtiä julkaistu digitaalisena kopiona. Nuo on aika jänniä vastaa tätä päivää hyvinkin paljon. Ei ole alkeellista tai muutakaan. Ennen vanhaakin osattiin. 120 vuotta sitten oli vain vähän asiat erinlailla. ei maailma ole siitä paljon muuttunut.

Hedelmiä ja suklaata mainostavat ja puhelinnumerot toimitukseen ja kaikki perusjutut mitä nykyäänkin. lehdet täynnä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2379

Heti ekalta sivulta käy ilmi että HS on ruotsalainen propagandalehti.

"Puoluekannaltaan tulee lehti, kuten saaottu, olemaan puhtaasti suomenmielinen, mutta meistä suomenmielisyyteen alusta alkoin kuulunut ja täytyy edelleenkin kuulua myöskin se, että suomalainen kansa saatetaan tilaisuuteen vapaasti kehittämään henkisiä ja aineellisiä voimiaan, että se pääsee osallisuuteen suurten sivistyskansain henkisistä aarteista, voidakseen kehittää niistä oman luonteensa mukaisesti, ja kun siis katsomme kaikellaisen henkisen piiritystilan turmiota tuottavaksi, niin olemme tehtäväksemme asettaneet myöskin voimiemme kukaan työskennellä niiden esteiden poistamiseksi, jotka kansamme henkistä kehkeytymistä ehkäisevät."

Eero Erkko. Arvid Järnefelt.
J. Brofeldt. E. O. Sjöberg.

Ruotsalaisen terroristijärjestön "Kagaalin keskushahmona on pidetty professori Leo Mecheliniä, sitoutumatonta liberaalia, mutta merkittäviä johtohahmoja olivat myös Carl Mannerheim (marsalkan vanhempi veli), Adolf von Bonsdorff, Ernst Estlander, J. N. Reuter, Adolf Törngren ja Wilhelm Zilliacus ruotsalaisesta puolueesta sekä nuorsuomalaiset Eero Erkko, Th. Homén, Heikki Renvall ja P. E. Svinhufvud. Sekä myös Kustavi Grotenfelt, Edvard Põlon, Harald Neovius, Edvin Castrên ja Th. Schwindt."

"Venäläiset viranomaiset lakkauttivat Päivälehden kesäkuussa 1904 sen viitattua epäsuorasti, mutta hyväksyvästi kenraalikuvernööri Bobrikovin murhaan. Lehteä kuitenkin alettiin pian julkaista nimellä Helsingin Sanomat."

Helsingin Sanomat oli ja on Euroopan Unionin puolestapuhuja ja Nato myönteinen. Toisen maailmansodan aikana HS myös levitti natsimyönteistä, neuvostovastaista ja juutalaisvastaista propagandaa.

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jotuni
Seuraa 
Viestejä9534
Tvomas
Helsingin Sanomat oli ja on Euroopan Unionin puolestapuhuja ja Nato myönteinen. Toisen maailmansodan aikana HS myös levitti natsimyönteistä, neuvostovastaista ja juutalaisvastaista propagandaa.Nykyään se levittää suomalaisvastaista propagandaa.

Arto Nybergin ohjelmassa sunnuntaina Nyberg luki Päivälehden kuvauksen itsestään "suomenmielisenä" lehtenä ja kysyi päätoimittaja Virkkuselta pitääkö paikkansa vielä, ja Virkkunen sokelsi hämillään jotain, koska hyvin tietää, että Helsingin Sanomien toimitukseen on pesiytynyt melkoisesti suomalaisvastaista rasistista toimittajakuntaa.

-

Tvomas
Heti ekalta sivulta käy ilmi että HS on ruotsalainen propagandalehti.Tämä keskustelu meni jo liian lähelle sylttytehdasta joten asiakirjoittajat eivät enään halua osallistua koitokseen jonne mååses kumppaneineen tulisi jankkaamaan typeryyksiään.

Manse
Tvomas
Heti ekalta sivulta käy ilmi että HS on ruotsalainen propagandalehti.Tämä keskustelu meni jo liian lähelle sylttytehdasta joten asiakirjoittajat eivät enään halua osallistua koitokseen jonne mååses kumppaneineen tulisi jankkaamaan typeryyksiään.

Asiakirjoittajat eivät, mutta onneksi Månse haluaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat