Seuraa 
Viestejä45973

Heräsin viime yönä, siinä aamuyön aikaan, siihen kun taloni yli lensi jokin kovaa meteliä pitävä vehjas. Ääni ei ollut mikään hornetin tai vastaavan mölinä, vaan täysin erilainen, omituinen, kova. Tai ainakin se tuntui omituiselta juuri heränneen korvaan. Sitä paitsi kun heräsin siihen, niin äänen on täytynyt olla tavallista erikoisempi. Se kuului pitkään ylilennon jälkeen jostain kaukaa, välillä se taas koveni ja nousi niin, että vehje oli tulossa taas ilmeisesti takaisin päin. Sitten ääni katosi.

Asun Tampereen seudulla. Onko kenelläkään kuulo/näköhavaintoa kyseisestä lentovehkeestä?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (11)

Juhan Grannilta kannattaa tiedustella pitävätkö ufot ääntä, jos se ei ollut ufo niin sitten varmaan mediheli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meikäläisen ikkunan alla mölisee aika usein lumiaura näin talvisin. Olen pari kertaa unenpöpperössä kuvitellut sitä joksikin lentovehkeeksi, kun kuuden aikaan aamulla, ellen ole valmiiksi hereill, se tosiaan kuulostaa siltä kuin äänivalli murtuisi tuossa ulkosalla.

Olisiko tällainen mahdollinen selitys? Viime yönä kuitenkin satoi lunta ihan kivasti.

Ei ollut mikään mediheli eikä muukaan kopteri. Paljon lujempi ääni. Sellainen ujeltava. Yökumppanini sanoin nähneensä myös valoja. Ei se myöskään ollut mikään meteori, sillä se tosiaan tuli vielä takaisin päin. Lumiaura se ei ollut missään tapauksessa.

Paras veikkaukseni on, kun en parempaakaan keksi, että kyseessä taisi olla vain kovin matalalla lentänyt lentsikka/suihkari joka oli laskeutumassa kentälle. Niitä täällä näkyy joskus aika matalalla, mutta ei kyllä koskaan ole mikään tuollaista ääntä pitänyt.

Sirkka-Pekka menee nyt nukkumaan, josko ensi yönä tapahtuis taas jotain.

salai
Seuraa 
Viestejä9215

CIA:n vankilkuljetus. Tai Santa Clausin lahjareki. Ne ei kait kumpikaan näy lennonjohdon tutkissa.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Kyllä se oli Unidentified Flying Object, joka piti sisällään valloitusaikeissa olevia avaruusolentoja, sinisiä iholtaan. Tietty.

Tosin, herää kysymys, että onko UFO enää UFO jos se kerran tunnistetaan alieneja kantavaksi.. Hhmmmh!

Tehkääpä nyt FAQ tästä ufo aiheesta kun melkeinpä jokaisella käyttäjällä on oma ufo aihe, eli nyt joku tekee UFO FAQ- aiheen jonka modet nastoittaa ja sinne kaikki ufo aiheiset jorinat niin pysyy puhtaampana foorumi..

Rakas ihana palstapoliisi Qark. Pahoittelen syvästi viestiketjua, kumarran oikein, suutelen jalkojasi. Perustetaan vaan ufojutuille oma osio, minä en sinne kuitenkaan kirjoittele koska en usko ufoihin, alieneihin enkä Juhan af Granniin. Täällä kämpässä on alieneita ihan tarpeeksi.

Se on kumma kun kaiken maailman kvarkit hyppii silmille heti, kun vähän kuiskaakin jostain lentävästä tuntemattomasta. Tuntemattomaksi se jäi, koska en NÄHNYT sitä, kuulin vain. Mutta koska arvoisa rakas ihana Qark näin kovasti pahoitti pienen mielensä, niin ketjun voi puolestani vaikka poistaa.

Voinko tehdä jotain Qarkin mielenrauhan palauttamiseksi? Hieronko hartiasi? Haenko jääkaapista olutta? Lipsittelenkö lattian kielellä samalla?

Mieki oon kyllä sillä kannalla että tais olla Joulupukki joka piti viimehetken harjoituksia ylihuomista varten.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat