Seuraa 
Viestejä8971
Liittynyt26.3.2009

Onnistuin saamaan itselleni tämän NOKIA:n niin uuden mallin, että operaattorit eivät lupaa alle kahden viikon toimitusaikaa. Vain 300 ja risat kännystä, jossa on kaikki samat kuin N95:ssa oli, Navigointi Nokian 3.0 kartoilla, 5 Megapixelin kamera, WLAN ym. ym. ja N95:kin näppärämpi kooltaan ! Varustuksessa nyt jopa auton ikkunaan kiinnitys(imukuppi) -vehje ja autolaturi (vakiona).

Pari kysymystä asiantuntijoille:

1. Kuulemma tällaisen saa toimimaan Skypessa jollain lisäohjelmalla, millä?

2. Saako Kiinan kartat?

3. Myyjä höpötti jotain, että ei navigointi toimisi Kiinassa, kun siellä ei ole 3G-verkkoa, mutta onhan siellä ! Toisaalta, mitä
sillä on tekemistä asian kanssa, eihän navigoinnissa kai operaattorin data liiku vaan saa satelliiteista infon?

4. Uutena tietona (ainakin minulle) oli, että tällainen kännykkä pitää kytkeä pois vähintään kerran kuukaudessa, muuten ohjelmat alkavat takkuilla? Onko kokemusta?

Kommentit (4)

"Toisaalta, mitä sillä on tekemistä asian kanssa, eihän navigoinnissa kai operaattorin data liiku vaan saa satelliiteista infon?"

Satelliitista saa kuvan, mutta Kiinassa pitää olla jengiä, joka naputtelee nettiin esimerkiksi Sanghain yli 10-miljoonaisen kaupungin katujen nimet ja numerot. Siihen voi muutama hetki vierähtää...

Saw
Seuraa 
Viestejä6251
Liittynyt20.6.2009

3. Vehje tarvii 3G yhteyden karttojen reaaliaikaiseen noutoon.

4. Monien Nokioiden käyttöoppaassa lukee, että akku tulisi irrottaa säännöllisesti laitteesta, jotta se nollautuisi täysin. Suosittelen tuota toimenpidettä.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Olbe
Seuraa 
Viestejä1447
Liittynyt16.3.2005
Hannu Tanskanen
1. Kuulemma tällaisen saa toimimaan Skypessa jollain lisäohjelmalla, millä?Skype itsessään on kännykässä jostain syystä maksullinen (tai siis ohjelma ei anna maksutta soittaa datayhteyden kautta toiselle Skype-kontaktille), mutta itse olen ohittanut tämän käyttämällä Nimbuzz-ohjelmaa. Toimii Skypessä, ja muissakin pikaviestimissä.

Hannu Tanskanen
2. Saako Kiinan kartat?Lataa ja asenna Nokia Map Loader, sieltä löytyy. Sitä en tiedä, kattaako navigointilisenssisi ko. alueen, mutta ainakin "äänetön" navigointi onnistunee.

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971
Liittynyt26.3.2009

Joo, tietenkin lataan kartat täällä ensin koneelleni ja siitä siirrän kännyyn, muuten voi tulla iso datalasku ! Mutta kun kartta on jo siellä, enhän Kiinan 3G-verkkoa tarvinne suunnistuksessa? Toivottavasti navigaattorit eivät ole kiellettyjä maassa? Kävin tänään lähetystössään jättämässä viisumianomuksen, saan maanantaina, ihan mukava ja tehokaskin palvelu, mutta hymyä ei juuri virkailijoilta irronnut,
tosin ei taida olla byrokraattien hyveitä missään !

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat