Seuraa 
Viestejä829
Liittynyt28.9.2007

Mikä on kun firefoxilla kirjautuminen ei onnistu?
Kirjautuneena: (insert omanimi) näkyy hetken ja seuraavaksi palaa kirjautumissivu näytölle?

Kommentit (10)

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007

Hyvin pelaa täälläkin. (FF 3.5.5)

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

JayD
Seuraa 
Viestejä829
Liittynyt28.9.2007
Vatkain
Tulikettu pelaa ihan hyvin. Ketjun alottajalla vika jossain näytön ja tuolin välillä?Aina harkittavan arvoinen vaihtoehto.

Toisaalta. Kokeilin luoda sitten uutta nikkiä (en leikkiäkseni multinikeillä!), niin "rekisteröidy" sivun alaosassa, missä pitäisi näkyä se varmennekuva spämmirobotteja ja ties mitä varten, niin sitäpä ei näy lainkaan. Siinä yläpuolella on vain teksti, jos kuva ei näy, ota yhteyttä ylläpitoon.

Eli. Laiska kun olen, meinasin vain tiedustella jos jollain olisi valmis ratkaisu ongelmaan. (Oletuksella, että kyseinen ongelma aiheuttaa myös jatkuvan/välittömän uloskirjautumisen tiede.fi sivuilta, uutta nikkiä en ole luomassa)

JayD
Seuraa 
Viestejä829
Liittynyt28.9.2007

No nytpäs pelaa.
Ensin kokeilin "yksityinen selaus"-tilaa, varmenne kuva näkyi
Palasin normaaliin selaustilaan, ei toimi.
Sen jälkeen kävin Foxin lisäosista sammuttamassa/käynnistämässä uudelleen NET Frameworkin ja pari muuta lisäosaa [size=85:2s2trutz](LogMeIn ja F-Secure)[/size:2s2trutz] ja sen jälkeen alkoi pelaamaan.
Koska "vaiva" alkoi, en osaa arvata. Oli muutaman kuukauden tauko kirjoittelussa ja nyt muutama päivä sitten alkoi taas polttelemaan sanaista arkkua mutta tulikettu alkoikin kiukuttelemaan. (muilla foorumeilla ei vastaavaa ilmennyt)

Vaan jostain käsittämättömästä syystä, nyt tuntuu pelaavan.

Jos selain kenkkuilee, kannattaa ilman muuta ensimmäiseksi tarkistaa nuo lisäpalikat.

Itsellä oli ongelmia YouTube-videoiden kanssa, jotka joskus näkyivät toisille sivuille embeddattuna ja joskus eivät. Syyllinen oli AdBlockin vanha versio. Uudempi versio ei ollutkaan päivitys vanhaan, vaan plus-versioksi nimetty eri laajennus, joten se ei päivittynyt automaattisesti.

Lisätutkimukset paljastivat, että sivustot embeddasivat YouTube-videoita eri tavoilla, joista YouTuben virallinen tapa toimi ja muut ei. AdBlock plussalla taas toimii kummatkin.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat