Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Yhä useampi mies ihmettelee oikeutetusti mm.

Miksi Suomalaisille naisille ei kelpaa perinteinen terve parisuhdemalli?
Miksi naisten rooli naisena on jotenkin sekaisin ja myös miehet muuttuvat epäluonnonmukaisiksi metroseksuaaleiksi?
Miksi erotilastomme on yhtäkkiä avieroissa noin 50% ja avoliittoeroissa 90%?
Miksi nainen on Suomessa juuri alkuunlaittaja näissä huikeissa erolukemissa n. 70% tapauksista?
Miksi minut jätettiin, mitä muka tein väärin? Miksi jouduin lapsistani eroon maksumiehen rooliin? Tai miksi en ole löytänyt vaimoa ollenkaan?
Miksi yhtäkkiä ja ennennäkemättömästi sukukypsien, yhden ihmisen yksinäisten talouksien määrä on jo lähellä 50% talouksista?
Miksi syntyvyymme on romahtanut ja vanhenemme suhteellisesti maailman nopeiten?
Miksi meillä esim syntyy jo 1000 FAS ja FAE lasta joka vuosi? On tehty jo 500 000 aborttiakin jne?
Miksi naistemme/äitien äijämäinen juominen on 5-7 kertaistunut vain 30 vuodessa?
Miksi naiset tekevät tilastofaktana suurimman osan lapsiin kohdistuvista tapoista suomessa ja puolet lapsiin kohdistuvasta väkivallasta?
Miksi nuorissa parisuhteissa tutkitusti tytöt lyövät useammin kuin pojat? Samoin pettävät?

MIKSI? ... Koska tutkitusti kemiamme, hormoni ja aivotoimintamme on yhä enemmän sekaisin mm. valmisruokien, alkoholin, e-pillerien, kemikaalien, ssri lääkkeiden syönnin räjähdysmäisen kasvun takia - ja tätä myöten jo koko kulttuurin perhearvot ja terveet sukupuoli roolit ... läpi länsimaiden useat huipputiedemiehet sanovat jo, että asia on hälyttävämpää kuin kasvihuoneilmiö!

KATSOKAA JA KAUHISTUKAA:
http://www.foorumi.info/miestentasaarvo ... .php?t=241

--

PS.
Hieman asian sivusta voisi kysyä vielä, että eikö nyt tässä täysin uudessa, pahenevassa kulttuurin tilanteessamme olisi oikeutettua laittaa nykynaisille tasa-arvoisesti esim yleinen naissiviilipalvelus hoitoalla, jotta he edes jossain oppisivat käyttäytymään naisellisesti, solidaarisesti ja oppisivat myös ryhmätoimintaa, itsekuria sekä kuntoiluakin ynm? Sitä voisi kutsua lempinimeltään vaikka lottapalveluksi tai lottavelvollisuudeksi?

Sivut

Kommentit (328)

Kulaushaikara
Seuraa 
Viestejä1023
Liittynyt27.4.2009

Ravinto on varmasti yksi iso tekijä, mutta kasvatus on myös muuttunut samanaikaisesti ravinnon muuttumisen myötä. Tasa-arvolla ei ole mitään tekemistä tämän kanssa.
Sivistys on vähentynyt, eikä sitä arvosteta. Sivistynyttä käytöstä ei tarvita? (Siihen kuuluu toisen koskemattomuuden arvostaminen ym., en tarkoita sievästi istumista.)

Jos äidit ja isät ovat hukassa, niin miten voi tytöistä kasvaa tasapainoisia?

Kyllähän tässä on aivan ilmiselvä syy-seuraussuhde nähtävissä: e-pillerien lisääntynyt käyttö johtaa ehdottomasti yhä suurempiin aborttilukuihin. Mikäs tässä logiikassa voisi mättää? Molemmat lisääntyvät samanaikaisesti, mitä muuta muka pitäisi tutkia?

Itse olen kyllä aivan vakuuttunut, että lisääntyneet avioerot ja naisten väkivaltaisuus ovat ehdottomasti EU:n syytä. Vaikutus alkoi jo aikanaan EEC:n myötä ja mitä kiinteämmäksi on Eurooppa yhteisönä liittoutunut, sitä suuremmiksi ovat avioerotilastomme kasvaneet. Tosin kilpailevana teoriana voisi kyllä pitää myös henkilöautojen määrän kasvua tai ilman hiilidioksidin määrää...

PS. Millainen on 'terve sukupuolirooli' ja millainen on 'epäterve sukupuolirooli'? Kuuluuko väkivaltaisuus terveeseen miehen tai naisen sukupuolirooliin? Entä liiallinen alkoholin käyttö? Miksi nämä olisivat sukupuolirooleihin liittyviä ongelmia? Millaista on 'naisellinen käytös', jota lottakoulussa pitäisi opetella? Miten se eroaa miehekkäästä käytöksestä?

Niin siis e-pillerit (ja ne abortitkin) kumpikin ovat olleet samalla rintamalla romahduttamassa mm syntyvyytemme ja tästä "huoltosuhteen vääristymästä" alkaakin syntyä ns eläkepommi kansantalouteemme lähivuosina -kuten arvon feministi tietääkin ... saivartelu tuskin nyt onnistuu ; )

ESIM
http://elisa.net/uutiset/kotimaa/?id=45149649

"24.5.2009 IS ynm kertoo että jo nyt n. 60 vuotiaista 20% on lapsettomia Suomessa lopullisesti. Mikä onkaan kokonaan lapsettomien luku kun tämä nykyinen, parikymppisten feministinen sukupolvi on tuossa iässä? 30% vai 40%? Entä lapsistaan pelkäksi maksumieheksi erotettujen miesten määrä? 50% vai 60% , sillä sehän on tätä lähellä jo nyt? ...Kokonaan lapsettomien luku on muuten jo nyt maailmanennätys ja 2 kertaa suurempi mitä muissa pohjoismaissakin ynm."

Ja siis se pointti ei edes ollut tämä yläpuolinen järkyttävä fakta, vaan se että e-pillerit ynm lukuisat kemikaalit tekevät tutkitusti naisista miehisempiä ja vaikuttavat rajusti poikien sukupuoliseen "sairastumiseen" jo kohdusta lähtien! Luepa se ensimmäinen viesti tuosta ketjusta. Kiitos.

Naissiviilipalvelus/lottavelvollisuus taasen korjaisi maamme räikeimmän tasa-arvo ongelman ja siellä voitaisiin opettaa naisillekin tervettä solidaarisuutta, itsekuria, ryhmätoimintaa ja vaikkapa kuntoilua -esim sitä sauvakävelyä mistä alokasaikakin koostuu nykyään?

--

Yläpuolelle nimimerkki haikaralle -ja tasa-arvollako ei ole mitään tekemistä tämän avauksessa esiin tuodun yhtäkkisen kehityksen kanssa ; ) Mietipä kuitenkin nyt rehellisesti uudestaan?

Lonkalta -eiköhän feminismin tarkoitus nimenomaan ole ollut juuri ajaa äitejä urakeskeisiksi, suosia kaikenlaista unisexismia ja androgyynisyyttä yhteiskunnassa, antaa "yltiösuvaitsevaista" kasvatusta lapsilleen, suosia metroseksuaali tyylisiä miehiä, erota miehistä eli lapsensa isästä/miehen roolimallista jne ...

--

Meinasin kopioida tähän vähän faktaa tämän asian pohjaksi, mutta eiköhän ole kaikille helpompaa jos käy vaikka lukemassa tuosta sen ensimmäisen viestin läpi?

http://www.foorumi.info/miestentasaarvo ... 19&start=0

--

Tässä pari esimerkkiä aivan lähiajoilta (tiedelehti tuskin laskee tätä miksikään mainonnaksi, vaan tarkoitus on vain tuoda esiin, että yhä useampi kyllä jo ymmärtää, että asia juontaa juurensa feminismistä ja naisasialiikkeistä ... onhan nämä jo olleet viime viikkoina iltapäivälehdissä ym?)

Syytettynä Isä - isän ihmisoikeudet

http://maaginenarkki.blogspot.com/2009/ ... sista.html

"Karmeaa luettavaa viranomaisten ja katkeruutta pursuavien äitien väsytystaisteluista isejä vastaan, jotka yrittävät saada edes tavata lastaan. Suomessa, tasa-arvon esimerkkimaassa, naisilla on suuresti valtaa ja sitä he osaavat myös käyttää sumeilematta hyväkseen. Peli menee törkeäksi, kun naiset alentuvat käyttämään lapsiaan nappuloina".

TAI

Kari Kiianmaa: Parisuhteen huoltokirja miehille

http://www.iltalehti.fi/seksuaalisuusja ... 6_se.shtml

"Hetkinen, kuinka tässä näin on päässyt käymään? Ennen mies oli herra talossa, nyt nainen pyörittää häntä Kiianmaan mukaan mennen tullen. Nainen sanelee yhteiselämän ehdot, mutta ei kuitenkaan ole tyytyväinen. Miehen ei pidä tähän alistua, sanoo psykologi Kari Kiianmaa"

TAI ESIM ; )

http://blogit.iltasanomat.fi/suoratsana ... tulppa/324

Nina Mikkonen toteaa osuvasti feministeille piikitellen sen julkisesti, mitä mielestäni lähes kaikki jo kaduilla ja kuppiloissakin puhuvat:

”Joitakin vähemmän testosteronia sisältäviä miehiä kannattaa tietysti yrittää kouluttaa. Heistä saa kovalla väännöllä pukinpartaisia kasvissyöjiä tai kiltisti perässä tallustavia mykkiä kassinkantajia. Kepillä ja porkkanoilla pahinkin uros taipuu jos on taipuakseen. ”

+

Feministi ja tutkija Anna Kontula Apu lehdessä ynm:

"Feministiäidit eivät pelkästään varoitelleet tyttäriään. He myös kouluttivat poikaystäviä. Näin syntyi seksuaalisesti korrekti mies ... kiltti ja huomaavainen ... kainoa kikkeliään ujosti tarjoava mies on hieno kasvatussaavutus ... mutta valitettavasti naiset vieläkin kaipaavat kunnon patriarkaalisia panoja”

Stallarifemakot ovat ohjailemassa sosiaalipolitiikkaa virastojen kautta jonne ne ovat pesiytyneet. Esimerkkinä ja mallina tietenkin Venäjä jossa 80 % naisista on tehnyt abortin. Siellä myös miesten ennenaikainen kuolleisuus on ennätyksellinen. Suomea ajetaan samaan suuntaan.

Wiisas
Seuraa 
Viestejä3197
Liittynyt22.11.2007

Kiitos asdf, ihanaa, että sinäkin huomasit tämän keskustelun annin.

Minäkin olin jo ihan mykistynyt ja jäin vain odottamaan jotain miehistä järjen hiventä.

"kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu"

No tässä on sinulle sitä miehistä järjen ääntä sitten, olepa hyvä ; )
Toivottavasti tiedelehti sallii nämä linkit (poistakaa luvallani jos ei sovi sivuillenne, kiitos ; )

--

http://plaza.fi/tv/ohjelma/582740

Prisma: Miehet vaaravyöhykkeessä

"Siittiömäärät vähenevät, siemennesteen laatu heikkenee, pojat naisistuvat jne... pääsääntöisesti jo joka päivä syötävien valmisruokien kemikaalien takia... mutta sama ilmiö on havaittavissa myös jo eläinmaailmassa "

Tuossa dokumentissahan eri tutkijat kertovat, että asia on niin luonnoton jo, että se on vähintään verrattavissa KASVIHUONEILMIÖÖN!

ESIM.

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/E-p ... 5234691639

Tutkijaryhmä Yhdysvaltain tiedeviikolla:
"Pienetkin määrät lääkkeiden synteettistä estrogeenia ovat vaaraksi kaloille, totesi Karen Kidd New Brunswickin yliopistosta Yhdysvaltojen tiedeviikolla...ja ennestään tiedetään, että aine muuttaa koiraskaloja naisellisiksi ja hidastaa naaraskalojen kehitystä."

Mainittakoon, että aika tarkkaan samalla tapaa käy ihmisille tällä hetkellä –miehet selkeästi naisistuvat monesta eri syystä ja naiset taas ovat sekaisin naiseutensa kanssa. Naiset eivät siis yhtä suoraan miehisty, mitä miehet naisistuvat, vaan tosiaan ovat enemmänkin täysin sekaisin kemialtaan ja hormonitoiminnaltaan…jotkin kemikaalit nostavat heidän estrogeenejaan liian korkeaksi ja liika estrogeeni aromasoituu myrkyiksi ja testoksikin heidän kehoihinsa, ja samalla taas e-pillerit ynm tekevät heistä kiukkuisia ja haluttomia sekä moninkertaiseksi yhtäkkiä noussut alkoholinkäyttö ynm taas suoraan nostaa heidän testotasojaan ja maskulinisoi heitä…

…odottavalle äidille ja varsinkin vauvoille kylläkin nämä ilmiöt tekevät aika suoraan sen, että poika naisistuu ja tyttö miehisty…

Briteissä jo yhtäkkiä esimerkiksi 9 vuotiaat pojat vaihtavat sukupuolta lähes kuin kalat?

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200909 ... 5_ul.shtml

ESIM.

http://www.vau.fi/Teemat/Teemakategoria ... tka-elama/

Tutkimusraportti tiedelehdessä:
"Miehen hedelmällisyysongelmat ovat yleistyneet viimeisten 50 aikana, American Journal of Epidemiology lehdessä julkaistussa tutkimusraportissa kerrotaan. Syitä tähän on monia, mutta ajatellaan, että ongelmat alkavat jo kohdussa, mieheen sukupuolielinten sikiöaikaisen kehityksen aikana." (ne nuorten naisten e-pillerit, yhtäkkinen juominen, valmisruokien kemikaalit, e-pillerien erittyminen pohjavesiin länsimaissa...)

+

http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/8361863.stm

BBC: Plastic chemicals 'feminise boys'

+

http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/8047230.stm

Chemical cocktail 'risk to boys'

"Chemicals found in many food and cosmetic products pose a real threat to male fertility, a leading scientist has warned.

Professor Richard Sharpe, of the Medical Research Council, warned these hormone-disrupting chemicals were "feminising" boys in the womb."

+

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/scot ... 590641.stm

Chemical compounds could play a role in causing unborn boys to have fertility problems in later life.

+

http://www.usatoday.com/news/nation/200 ... ater_N.htm

ESIM.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtm ... /10/965388

"Äidin ruokavalio voi altistaa sikiön monille vaarallisille aineille jo ennen syntymää, osoittaa proviisori Kirsi Annolan väitöstutkimus.

Tutkimustulosten valossa näyttäisi, että aineet kulkeutuvat helposti ja täydellisesti sikiön verenkiertoon."

+

ÄIDIN SYÖMÄT SIPSIT, RANSKANPERUNAT JA SÄILÖTYT RUOAT VAARAKSI SIKIÖLLE:
http://www.iltalehti.fi/syopa/2009100910397687_sy.shtml

"Akryyliamidia on esimerkiksi perunalastuissa, ranskanperunoissa, näkkileivässä ja muissa kuumentamalla valmistetuissa ruoka-aineissa. Nitrosoamiineja syntyy nitraatilla säilötyssä ruoassa, kuten lihassa ja kalassa.

Perimää vaurioittavat aineet kulkeutuvat helposti ja nopeasti sikiön verenkiertoon"

+

NAISTEMME KIUKKUISUUS VAIKUTTAA TUHOISASTI VAUVOIHIN:

http://www.iltalehti.fi/perhe/2009101210406876_pr.shtml

"Ovien paiskominen, astioiden rikkominen ja äänen korottaminen vaikuttavat brittitutkijoiden mukaan syntymättömän lapsen sydänlihaksen kehitykseen.

Aggressiivista käyttäytymistä aiheuttavat raskaudenaikaiset hormonaaliset muutokset saattavat niin ikään välittyä äidistä istukan kautta sikiöön ja vaikuttaa solujen kehitykseen."

+

Myös äidin tupakointi vaikutta sukupuoliin samoin kuin muut kemikaalit !

Lääketieteellisestä lehdestä:
Tupakoivan tai tupakoineen äidin syntyvän lapsen hapenottokyky ei tule koskaan olemaan optimaalinen. Tupakointi myös tekee lapsesta helposti kykenemättömän saamaan omia lapsia, sillä tupakka vahingoittaa sikiön omia sukusoluja. Tupakointi lisää myös lapsen tulevia mielenterveys ongelmia.

Sekä esimerkiksi:
http://www.iltalehti.fi/perhe/2009101210409320_pr.shtml

"Tuoreen brittitutkimuksen mukaan psykoosioireet ovat yleisempiä nuorilla, joiden äidit ovat tupakoineet raskauden aikana ...
Asiasta uutisoineen Duodecim-lehden mukaan yhä noin 15 prosenttia suomalaisnaisista tupakoi ollessaan raskaana ... Odottavan äidin tupakanpoltto voi aiheuttaa sikiölle muun muassa keskosuutta ja myöhempiä kehitysongelmia."

JA LISÄÄ POHDITTAVAA:

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Ehk% ... 5239428890

Ehkäisypillereistä luopuminen saattaa yllättää naisen: tutuksi tullut kiukutus loppuu yhtäkkiä.

"Hormoniehkäisyä käyttäviä varoitetaan epämääräisistä sivuoireista, kuten masennuksesta, ärtyneisyydestä ja seksuaalisesta haluttomuudesta. (sekä tunnetusti myös ylipainosta eli lihomisesta)

Moni nuorena ehkäisyn aloittanut ei kuitenkaan ehdi ennen lapsentekoikää kokea, millaista elämä on omilla hormoneilla. Tällöin pillereiden aiheuttamaa kiukkuisuutta voi erehtyä pitämään luonnollisena.

Kansanterveyslaitoksen vuoden 2004 tietojen mukaan 25-39 vuotiaista naisista lähes 90 prosenttia käyttää tai on jossain vaiheessa käyttänyt tablettiehkäisyä."

(Eli ovatko sekä naisten feminismi, että miesten metroseksualismi sairauteen verrattavia, epäluonnonmukaisia kasvavia ilmiöitä kulttuurissa, joita ei pitäisi ainakaan ihannoida? Ovatko kemiamme sekaisin?)

ESIM.

http://www.city.fi/artikkeli/Rakkaus+ge ... alla/2764/

Tutkijat ovat pitkään arvelleet ehkäisypillereiden aiheuttavan hämminkiä naisten parinvalintaan.

Ainoastaan e-pillereitä syövät naiset valitsivat omaa perimäänsä muistuttavia miehiä... Geeneiltään erilaiset onnistuvat lastenteossa paremmin, saavat terveempiä ja vastustuskykyisempiä lapsia, eivätkä kyllästy toisiinsa niin helposti.

(tästä on siis lukuisia tutkimuksia olemassa ... eli mahdollisimman maskuliininen mies ja naisellinen nainen viihtyvät pisimpään liitossa ja saavat terveimmät lapset... miksiköhän siis Suomessa me olemmekaan eroissa maailman ykkösiä... ja lapsilla on yhtäkkiä alkanut olla räjähdysmäisesti allergioita, autoimmuunisairauksia, hermoston heikkoutta ynm?)

+

Lisättäköön tähän väliin vielä, että psykoanalyysin/dynamiikan mukaan tuon elintärkeän biologisen, naisellisen symbioottisen äitisuhteen jälkeen poikalapsi tarvitsee välttämättä vuosia funktionaalista samaistumiskohdetta biologisesta isästään/miehestä kasvaakseen psyykeltään häiriintymättömäksi.

Väärä miesvalinta? Syytä pillereitä:
http://www.vau.fi/Teemat/Teemakategoria ... illereita/

"“Geenien liiallinen samankaltaisuus voi lapsettomuusongelmien lisäksi johtaa parisuhteen kariutumiseen sen jälkeen, kun nainen lakkaa käyttämästä pillereitä”, tutkimusta Liverpoolin yliopistossa johtanut Craig Roberts sanoo."

+

http://www.iltalehti.fi/seksuaalisuusja ... 7_se.shtml

Ehkäisypilleri muuttanut miesihannetta!

"Ihannemies on kokenut kovan mullistuksen ... 1960-luvulla ihailtiin maskuliinisia uroksia, joiden rintakarvat ryöpsähtivät esiin toimintaelokuvien taistelukohtauksissa. Nykyisin valkokankaalla nähdään Leonardo DiCaprion ja Jude Lawn kaltaisia poikamaisia vesseleitä.

Tuoreimman teorian mukaan syynä muutokseen on ehkäisypillerien sisältämä hormoni. E-pillereitä käyttävät naiset saavat kuukausittain annoksen estrogeeni- ja keltarauhashormonia, joka vaikuttaa muun muassa aivolisäkkeeseen. Hormoni on sairastattanut miesmakua niin, että babyface-miehet koetaan seksikkäämmiksi kuin lihaksikkaat kovikset."

Dr Phil: Helvetilliset hormonit (siis e-pillerit)
http://www.google.fi/search?source=ig&h ... vetilliset

Myös huomioitavaa:
"Somatisaatio-oireet, eli selittämättömät ruumiilliset oireet ovat nykynaisilla kuusi kertaa yleisempiä kuin miehillä. Ja suora somatisaatiohäiriö on naisilla vastaavasti viisi kertaa yleisempi, toteaa LL Juha. T. Karvonen väitöstutkimus.

JA ESIM.

http://www.ktl.fi/portal/suomi/julkaisu ... lin_myota/

Naisemme maskulinisoituvat lisäksi alkoholin myötä

Nainen siis lisäksi maskulinisoituu myös alkoholin myötä ja naisten alkoholinkäyttö onkin 5-7 kertaistunut vain 30 vuodessa feministisessä suomessa...

Miehillä taas käy päinvastoin, eli heidän testotasonsa laskevat, eikä tuo miestekään juominen vähentynyt ole.

http://www.vau.fi/Teemat/Teemakategoria ... ittioille/

Lisäksi esim.
"Jos tyttösikiö altistuu testosteronille (esim. synnynnäisen lisämunuaishyperplasian vuoksi) aivojen kehitys siirtyy "poikamaiseen" suuntaan. Tämä näkyy muun muassa vähentyneenä kiinnostuksena hankkia lapsia, keskimääräistä parempina avaruudellisen hahmotuksen kykyinä ja matematiikan taitoina sekä keskimääräistä suurempana aggressiivisuutena. Toisinaan myös bi- tai homoseksuaalisuutena taikka transsukupuolisuutena."

http://fi.wikipedia.org/wiki/Testosteroni
http://www.testosteroni.fi/scripts/cons ... _01_02.php

(Eli olemmeko kuitenkin menossa sairaaseen, ei ihannoitavaan suuntaan sukupuolirooleissa? En tiedä mutta varmastihan pohdittava asiahan tämä on?)

JA MIKÄ MYÖS ERITTÄIN VALITETTAVA FAKTA TÄLLAISEN "FEMINISTIJÄTKÄ NAINEN JA METROSEKSUAALI NEITIMIES" TULEVAISUUDEN SUUNTAUKSEN KANNALTA – JUURI MASKULIININEN MIES ON TUTKITUSTI LAHJAKKAAMPI JA ÄLYKKÄÄMPI, SEKÄ NAISELLINEN PERINTEINEN KURVIKAS NAINEN MYÖS LAHJAKKAAMPI KUIN ANDROGYYNI NAINEN. HE MYÖS SAAVAT FYYSISESTI TERVEIMMÄT LAPSET JA VIIHTYVÄT PISIMPÄÄN YHDESSÄ.

JA KAIKKEA TÄTÄ VASTAAN ON JUURI FEMINISMI – ON SE SAIRAS AATE TOSIAAN …

Miehet:
http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/ ... 6_lz.shtml
"Tutkijoiden mukaan älykkyys ja mieskunto kulkevat käsi kädessä … ja heidän spermansa on tutkimusten mukaan lisäksi huippulaatuista …"

+

Naiset:
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Tut ... 5250634600

”Yhdysvaltalaisen tutkimuksen mukaan kurvikkaat naiset ovat yleensä älykkäämpiä kuin luisevamman vartalon omaavat, kertoo BBC. Myös heidän lapsensa näyttäisivät perivän äitinsä älykkyyden. Pittsburghin ja Kalifornian yliopistot tutkivat 16 000 naisen suorituksia kognitiivisissa testeissä. Tutkijoiden havaintojen mukaan muodokkaammat naiset – ja heidän lapsensa – saavuttivat parempia tuloksia kuin laihemmat.”

+

psykoanalyysin/dynamiikan mukaan tuon elintärkeän biologisen, naisellisen symbioottisen äitisuhteen jälkeen poikalapsi tarvitsee välttämättä vuosia funktionaalista samaistumiskohdetta biologisesta isästään/miehestä kasvaakseen psyykeltään häiriintymättömäksi.

=

Geeneiltään erilaiset onnistuvat lastenteossa paremmin, saavat terveempiä ja vastustuskykyisempiä lapsia, eivätkä kyllästy toisiinsa niin helposti.

Yhtään riviä ketjusta lukematta voin suoraan todeta että se vika on miehissä, eli miesten syy. Näin se on ollut ja tulee aina olemaan, niin kauan kuin naiselta kysytään. Naisten paha olo johtuu siitä että miehet eivät huomioi naisiaan tarpeeksi.

Näin se on ollut ja tulee aina olemaan.

Vielä pieni huomionarvoinen lisämietintä tähän kaikkeen yläpuoliseen:

Miksiköhän pohjimmiltaan suomen miesten itsetunto, kynnys aggressioonkin/turhautumiseen ja masennusluvut ovat mitä ovat, arvon kylmät ura ja eroäidit sekä vaimot? "täydelliset naisemme" ; )

http://www.keskipohjanmaa.net/gen/88076.asp

Imetyskouluttaja, kätilö Helinä Göös:

"Läheisyys on – tai ainakin sen pitäisi olla – puoli ruokaa. Aikuisinakin kaipaamme kosketusta ja läheisyyttä. Se on meissä syvä, inhimillinen tarve, jonka tarpeen tyydyttämisellä on erikoisen suuri merkitys elämämme alkumetreillä.

Meidän kulttuurissamme tälle asialle ei kuitenkaan ole osattu antaa tarpeeksi suurta merkitystä.Tutkimusten mukaan elämämme ensimmäisten vuosien kokemuksilla on suurin vaikutus vuorovaikutustaitoihimme. Tällöin luomme käsityksen omasta itsestämme ja arvostamme - Helinä Göös kertoo. "

(eli suurin vaikutus siihen suomen miesten itsetuntoon, masennusten syntyyn ja siihen osaako puhua ja pussata sekä turhautumiseen eli väkivaltaisuuteenkin ynm).

http://tv1.yle.fi/ohjelmat/dokumentit?page=1

- Suomessa imetetään Pohjoismaista vähiten (lähes maailman vähiten, tähän on who:kin puuttunut useasti). Imetys lopetetaan turhan aikaisin ja usein terveydenhoitajan "luvalla". Sanoo kätilöt tv-sarjan Pirjo Härmä. Suomen Kätilöliitto on valinnut Pirjo Härmän Vuoden 2009 kehittäjäkätilöksi.

Niin miksiköhän ne itsetunto, masennus, turhautumiskynnys/väkivaltaisuus ja itsemurhaluvut olivatkaan Suomessa sellaiset miehillä, arvon feministiäidit, vaimot, poliitikot ja toimittajammekin?
Joku raja tähänkin asiaan pitäisi saada?

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210
Liittynyt2.6.2005

Miksi eroamisen, pettämisen ja lyömisen pitäisi olla miesten yksinoikeus?

Miksi kummankaan sukupuolen erityisesti pitäisi saada tehdä mitään yllämainituista, vaikka tilanne niin vaatisikin?

Kunhan utelen.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Wiisas
Seuraa 
Viestejä3197
Liittynyt22.11.2007

Minäkin utelen:

Te, jotka uskotte, että naiset ovat yleisesti jotain. Päteekö uskonne ja oletuksenne myös lähipiirinne naisiin vai näettekö heissä poikkeuksen yleisestä?

"kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu"

Miksi vankilan uhalla pakollisen, palkattoman ase/siviilipalvelus työn pitäisi olla miesten ”yksinoikeus”? Entä huippupalkkaisena ylipäällikkönä olon tällä hetkellä feministinaisen yksinoikeus?

Miksi vain toisen sukupuolen erityisesti pitää tehdä yllämainittu orjatyö naisten edestä ja mennä vielä tarpeen vaatiessa palkattomaksi tykinruaksikin naisten edestä, jos tilanne niin vaatii?

Kunhan utelen.

--

http://fi.wikipedia.org/wiki/Sukupuolten_tasa-arvo

"EY-tuomioistuin on määritellyt (päätös C-285/98 11.1.2000), että aseellinen palvelu on yhtä lailla sopivaa miehille ja naisille.”

Ja tässä päätöksessähän ei edes olla vielä huomioitu naisille jo luonnostaan sopivampaa siviilipalvelus/lottavelvollisuus vaihtoehtoa.

Voi nääs nääs???
Ei lopu ihmeteltävä tästä maailmasta jos/kun ei päivitä tietojaan.

Justhan se tutkimus oli julkisuudessa, joka ilmoitti ihan selkeästi että n.2/3 väkivallasta tehdään humalassa ja lopuissa on mukana muut huumeet.

Jokusia mahtuu varmaan mukaan missä ei ole muuta kuin mielenterveysongelmat, joita ei ole hoidettu.
Mm. rajussa psykosissa käyttäytyminen voi riistäytyä joko itsetuhoiseksi tai väkivalta kohdistuu muihin.

Minusta on välillä suorastaan tympeää kun tällä saitilla, joka on tarkoitettu nimenomaan keskusteluihin tieteelliseltä pohjalta, aloitukset on tasoa 7v. tai 7-päivää.. voi kauhistuksen hirvitys.. *iiks*

Kysellään ja kysellään asioita joille tieteellisesti on löydetty vastauksia, joihin itsekkin pitäis ympäristöään ja ihmisten käyttäytymistä seuraamalla löytää logisia selityksiä eikä vaan kysellä toinen toisensa perästä huuli pyöreänä mitä milloinkin.

Opetelkaa etsimään tietoa muualtakin kuin keskustelupalstojen mielipideosastoilta!

Tottakai naisten häiriökäyttäytyminen ylistyy kun naisten päihteiden ja huumeidenkäyttökin on yleistynyt.
Päivänselvää.

Yleinen tasa-arvo?
Miksi vankilan uhalla pakollisen, palkattoman ase/siviilipalvelus työn pitäisi olla miesten ”yksinoikeus”?

Voipi olla että naistenkin pitäis saada jokin kriisinhallintakoulutus? Nythän on niin että naiset on perinteisesti jätetty selviytymään oman onnensa nojassa ilman minkäänlaista maanpuolustuskoulutusta.

Jos/kun syttyy sota tjms. konfikti missä tarvitaan taitoja selviytyä kriistilanteessa, naisllekin olis hyvä olla kotirintamalla tarvittavat valmiudet. Kukaan ei jää sodan tmvn. ulkopuolelle.

Meidän isovanhemmat tai isoisovanhemmat on eläneet sota-aikana. Kenekään esivanhemmilla tuskin oli mahdollisuutta sukupuolesta huolimatta vetää lokoisasti lonkaa edes kotirintamalla.
Jonkun piti hoitaa elintarvikkeiden jakelu, myös niiden hankkiminen, ..vanhukset ja sairaat piti hoitaa, lapset, + lisäksi haavoittuneet kuin mieleltään sairastuneet sotilaat.
Koulutointa ja opetusta, kaikkea pyritään kriisistä huolimatta pyörittämään kun se suinkin vaan on mahdollista.

En ymmärrä tätä kissahiirileikkiä näin vakavilla asioilla kun nykyään sivilipalvelus on mahdollista ja yhä, kaiketi ikuisesti naiset kuitenkin tulee raskaaksi, synnyttää ja aika usein myös hoitaa lapsen/lapset pääosin yksin.
Miehille on suotu tasa-arvoisesti mahdollisuus jäädä isyylomalle. He vain eivät käytä mahdollisuuksiaan samoin kuin naiset.
Ei ole halua. Naisetkin kun menettävät ansioitaan, vaarantavat tyopaikkansa, jäävät jälkeen urakehityksessä, jne.

Loputon nälviminen ja riiteleminen asioista miesten taholta, se on vain loputonta nälvimistä ja ritelemistä josta huokuu se miten naisten rooliin kuuluvia töitä ja vastuuta väheksytään.

Entä huippupalkkaisena ylipäällikkönä olon tällä hetkellä feministinaisen yksinoikeus?Mitä höpiset?

_ _ _

Ohi edellisen sanailun.

Väkivallan määrä kokonaisiuutena on vähentynyt.
Nykyään on käynyt sitten niin että naisetkin ovat osallisia väkivallanteoissa. Painotus ei ole enää yksipuolisesti miehien kyvyttömyydessä ajautua tilanteisiin joissa käytetään väkivaltaa.
Toki niinkin että miehetkin nykyään jo kehtaa kertoa joutuneensa naisten väkivallan kohteeksi, tai kehtaavat hakea apua kun lasten äiti käyttäytyy lapsia kohtaan väkivaltaisesti.

Ennen tais olla paljolti niin että mies antoi mieluimmin naisen pahoinpidellä omat lapsensa, itseäänkin ennenkuin toi asioita julkisuuteen.
Jokin käsittämätön kunnia on liitynyt siihen että miehen pitäis olla perheen ja yhteiskunnan pää. Sitä on seurannut paljon ikäviä asioita.

Kunnia.. maailman turhin ilmiö.
Paljon syrjäytymistäkin olis estettävissä, moni ryyppy jäis ottamatta, yms. kun kunnianloukkauksien perään ei nyhkittäis jatkuvasti, kun ihmiset ottais asioista sekoa ja tajuis mitä käyttäytymisen taustalle voikaan kätkeytyä sellaista mitä ei kannata hävetä, mistä ei tarvitse loukkaantua, yms.

Yleinen tasa-arvo?
Yhä useampi mies ihmettelee oikeutetusti mm.Yhä harvempi.. piti ehkä sanomasi?

Koulutetut ihmiset on lisääntyneet ja tämmöinen sensaatiohakuinen jeesustelu on ollut vähenemään päin.
Vai.. onko peruskoulussa/lukiossa/yliopistoissa alettu käyttää oppimateriaalina iltapäivälehtiä ja 7-päivää, raamattua, yms.?

Vai onko sinulta jäänyt yleissivistys hankkimatta?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat