Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tuhansia sähköposteja hakkeroitiin CRU:n tiedostoista. Nyt kuitenkin alkaa näyttää todennäköisemmältä, että kysymyksessä on sisäinen teko. Joko katkeroitunut CRU:n työntekijä tai joku joka yksinkertaisesti sai tarpeekseen IPCC:n politikoinnista ja halusi paljastaa jotakin IPCC:n sisäisestä työskentelytavoista.

CRU:n sisäisillä työskentelytavoilla on juurensa IPCC:ssä, joka on YK:n ympäristöohjelman työkalu. Ohjelmalle ilmastonlämpeneminen on sesam-aukene-taikasana yhden-hallituksen maailmanpolitiikkaan, jossa valtiot voidaan pelotella allekirjoittamaan sopimus, joka määrää valtioiden energian käytöstä, keinoista tuottaa sitä ja siirtää miljardeja euroja vähemmän kehittyneille maille vaihtokauppana hiilidioksidipäästöistä. Samalla sekoitetaan valtioiden talouselämä, kun tuotantosuuntia joudutaan muuttamaan ja uhraamaan rahoja uuden teknologian rakentamiseen. Tämä rankaisee eniten köyhiä ja sairaita, kuten Suomessa on jo tapahtunut.

Vuosikausia IPCC:tä on hallinnut valehtelijoiden joukko, joka on väännellyt ilmastotutkimuksia mieleisekseen. Tähän perustuen on väitetty, että ilmasto ei pelkästään lämpene dramaattisesti, vaan ihmiskuntaa uhkaa merenpinnan metrien nousu polaarijäätiköiden sulaessa, Himalajan jäätiköt katoavat ja aiheuttavat totaalisen vedenpuutteen Intiassa, hirmumyrskyt lisääntyvät ja tuhannet lajit kuolevat sukupuuttoon. Monet muutkin ikävyydet on pantu johtuviksi ilmastonmuutoksesta - vai maapallolla normaalista ilmastonvaihtelusta.

IPCC on raportoinut aiheista suosituissa lehdissä kuten National Geographic, Time, Newsweek ja myös suomalaisissa lehdissä. Valheet dramaattisesta lämpenemisestä ovat uponneet perusteellisesti hyväuskoiseen ja tieteellistä kirjallisuutta huonosti lukevaan joukkoon. Valheet on sisällytetty koulujen opetussuunnitelmiin ja kouluissa on esitetty videoita, joista tunnetuin on Al Goren Epämiellyttävä totuus.

Jotkut luulevat, että edessä on alku IPCC:n lopulle. Tätä voi kyllä epäillä, niin lujasti on kauhu ilmastokatastrofista tarttunut ihmisten mieleen varsinkin lapsiin.

Kommentit (1)

YK on ollut vierestäseuraajana kansanmurhissa ja pääteijöiden suojana on ollut veto-oikeus. Tämä sopii myös IPCC:n toiminnan sen eräänä mekanismina ohjailla asioita täysin vastuuttomasti.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat