Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Lehdessä oli juttua yrityksestä joka tarkistaa lapsen nimen erikielillä, ettei se tarkoita mitään ikävää. Esim Suri on japaniksi taskuvaras.

Löytyykö tällaista palvelua internetistä? Yritin etsiä, mutta en löytänyt.

Kommentit (11)

author="<a href="http://www.todaytranslations.com/press-room/Whats-in-a-name/ID/35">http://www.todaytranslations.com/press-room/Whats-in-a-name/ID/35</a>" kirjoitti:
Other celebrity baby names it has checked include Kai Rooney, the newborn son of English soccer player Wayne Rooney, whose name means 'probably' in Finnish, 'pier' in Estonian, and 'stop it' in the west African language of Yoruba

No onpas fiksu palvelu, ei edes huomioida että Kai on ihan suomalaisen miehen nimikin. Ilmeisesti nimi tyrkätään johonkin sanakirja-ohjelmaan ja vain välitetään ne käännökset eteenpäin mitä se suoltaa. En edes halua tietää kuinka ylihinnoiteltu palvelu kyseessä on.

Googlen lisäksi näitä on myös: http://ilmainensanakirja.fi/sanakirja/kai tai http://kaannos.com/sanakirjahaku-kaikki-kielet-kai.htm

Chair
Seuraa 
Viestejä2799
Liittynyt6.9.2005

Chair on ruotsiksi stol, joka tarkoittaa suomeksi tuolia. Jännää.

"Die Theorie bestimmt was wir beobachten können."(Albert Einstein)

Finlandes
Seuraa 
Viestejä1399
Liittynyt19.6.2005

Swahiliksi Juha on tyhmä, vähä-älyinen tai hieman hullu.

Itäisessä Afrikassa pitää olla suomen kielen kanssa tarkkana muutenkin. Nopeasti oppii ettei pidä valitella kuumaa ilmastoa tai puhua poroista. Ne viittaavat sukupuolielimiin.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat