Seuraa 
Viestejä45973

Aivan appoavoimen törkeästi kävin pölläisemässä uutisen suuren ilmastosalaliiton paljastumitesta Lehdestä ja raskauttavien asianhaarojen vallitessa levitän sen kaikelle kansalle tässä näin:

" Politiikka, Talous, Tiede, Ulkomaat

[size=150:1mputl4z]Ilmastonmuutoksen takaa paljastui huikaiseva salaliitto – katso kuvat![/size:1mputl4z]

Toimittaja: August Elokuu | 24.11.2009 | 22 lukijakirjettä

(ANGLIA KATOLLAAN) Ilmastonmuutos on paljastunut keksityksi ilmiöksi, jota todellisuudessa ei ole olemassakaan. Tiistaina ilmitullut jättiskandaali horjuttaa jo vakavasti koko maailman tiedeyhteisöä sekä poliittista johtoa.

Koko sotku paljastui iltapäivällä Suomen aikaa, kun useat tuhannet ilmastotutkijat, geofysiikan ekspertit, geologit, ilmakehätutkijat ja biologit tunnustivat olleensa vuosikymmeniä mukana valtavassa salaliitossa. Sen ainoana tarkoituksena oli luulotella ihmisille, että maapallo lämpenisi.

“Se on valitettavasti totta. Mitään ilmastonmuutosta ei ole olemassa. Me kaikki noin 12 400 tutkijaa olimme tässä mukana noin 30 vuotta siksi, että saisimme aina yhden vuoden lisää apurahaa. Vakuuttelimme toisillemme joka syksy, että tämä on viimeinen kerta, ensi vuonna lopetamme. Mutta kun kerran oli aloittanut, se kävi aina vain vaikeammaksi ja vaikeammaksi“, kertoo salaliiton suurlohikärmes Luther Blissett.

Valtavia summia

Vehkeilevät tutkijat keräsivät rikollisella toimillaan jopa useiden tuhansien dollarien rahalliset hyödyt. Luther Blissett muistuttaa, ettei vastaaviin ansioihin olisi tiedemiehellä mitään mahdollisuuksia esimerkiksi tupakkateollisuuden tai kansainvälisten öljyjättien palveluksessa.

“Pikkurahojahan ne pystyvät tarjoamaan verrattuna ympäristöjärjestöjen tai kansalaisliikkeiden pohjattomiin kassoihin”, hän sanoo.

Tutkijoiden paljastus on herättänyt ympäri maailmaa kysymyksen siitä, miten näin valtava salaliitto pystyi pysymään täysin salassa niin pitkään, mutta Blissettin mukaan vastaus on yksinkertainen.

“Siitä pitivät huolen kaikkialle ulottuva vihervasemmistolaisten ryhmien sekä hippien näkymätön käsi ja loputtomat resurssit sekä tietenkin etelän media.”

Ota kantaa!

Hurjimpien arvioiden mukaan pettureiksi epäiltyjä tieteentekijöitä olisi jopa surmattu Greenpeacen salaisen kommandoryhmän toimesta. Katala vyyhti alkoi paljastua vasta kun terävät keskustelupalstakirjoittajat huomasivat tutkijoiden raporteissa hämmentäviä puutteita ja jopa metodologisia virheitä.

“ja entäs tää lätkämaila teoria sitte kun mulla oli lapsena punanen titanin maila jossa luki mike bossy, rightin maila ja se loppu olkapään korkeudelle jos oli luistimet jalassa niin miten tää ilmaston muutos maila voisi yltää jonnekin satojen vuosien päähän. Ja sitten on vielä nää mamut”, kritisoi kansalaisvaikuttaja Kalervo Vesipää-Apina.

Vesipää-Apinan kaltaisten kirjoittajien tarkkanäköiset lausunnot herättivät lopulta myös jotkin rohkeat poliittiset päättäjät, kuten meppi Eija-Riitta Korholan (tarkistapäivänpuolue). Kun yhä suuremman jalansijan sai näkemys siitä, että ilmakehässä olevien saasteiden vähentäminen on itse asiassa saatanan huono ajatus, kävi paine salaliittoa kohtaan sietämättömäksi.

Lehden saamien tietojen mukaan hehkulamput sekä lapsuuden valkeat joulut palaavat kauppoihin jo ensi viikolla.

Olitko paikalla? Ota yhteyttä Lehden toimitukseen!"

. Lehti - syy pysytellä hengissä marraskuun läpi:

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Mummo
..n kaltaisten kirjoittajien tarkkanäköiset lausunnot herättivät lopulta myös jotkin rohkeat poliittiset päättäjät, kuten meppi Eija-Riitta Korholan.Unohdit linkin, http://lehti.samizdat.info/ 24.11.2009
Joku on varmaan saanut vaikutteita eräästä täälläkin kirjoitelleesta vaikuttajasta?

Hannu Tanskanen
Asia leviää kulovalkean tavoin, ilahduin kun europarlamentaarikko ja kokoomuksen varapuheenjohtaja hetki sitten kehui minua blogissaan, sitä seurataan korkeilla tahoilla :
Eija-Riitta Korhola kommentoi:
20.11.2009 17.47
16. Tanskanen viittaa ihan oikeaan skandaaliin, ja on hapeaksi tiedotusvalineillemme, jos siita vaietaan. Tilanne on todella kiusallinen monelle, ja eri uutispalstat kuhisevat siita. Phil Jones on itse myontanyt haastattelussa tiedon vuodosta oikeaksi - viite esim. http://www.rogerpielkejr.blogspot.com
Blogin lukijamäärä kohosi hetkessä "lätkämailaksi", !Tässä tuoretta tietoa Hannulle, joka varmaan kertoo Eijallekin?

18.11.2009
Maapallon suurimmat jäätiköt Grönlannissa ja Etelämantereella sulavat. Jäätä häviää vuodessa yhteensä 532 miljardia tonnia ja sulaminen kiihtyy 56 miljardilla tonnilla vuosittain. Miljardi tonnia vastaa kuutiokilometriä vettä.

Tiedot käyvät ilmi lokakuussa julkaistusta tutkimuksesta, jossa jäätiköiden massaa mitattiin GRACE-satelliitien avulla vuoden 2002 huhtikuusta vuoden 2009 helmikuuhun.
http://www.avaruus.fi/uutiset/maa-ja-la ... ihtyy.html

Juu, linkki unohtui. Anteeksi. Lehti tekee tällä hetkellä parasta parodiaa. Ilman sitä mä en jaksais.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
fenomenologi

18.11.2009
Maapallon suurimmat jäätiköt Grönlannissa ja Etelämantereella sulavat. Jäätä häviää vuodessa yhteensä 532 miljardia tonnia ja sulaminen kiihtyy 56 miljardilla tonnilla vuosittain. Miljardi tonnia vastaa kuutiokilometriä vettä.

Tiedot käyvät ilmi lokakuussa julkaistusta tutkimuksesta, jossa jäätiköiden massaa mitattiin GRACE-satelliitien avulla vuoden 2002 huhtikuusta vuoden 2009 helmikuuhun.
http://www.avaruus.fi/uutiset/maa-ja-la ... ihtyy.html


Mitäs sit? Miksi meidän pitäisi olla huolissaan mannerjäätiköiden sulamisesta? Eihän se edes nosta vedenpintaa vaikka se sulaisikin.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

TERÄS NALLEPUH
Mitäs sit? Miksi meidän pitäisi olla huolissaan mannerjäätiköiden sulamisesta? Eihän se edes nosta vedenpintaa vaikka se sulaisikin.

Göönlannin mannerjään sulaminen nostaisi kaikkien merien pintaa n. 8 metriä. Todennäköisesti hiukka enemmän, koska nyt sen jään vetovoima on vetänyt vettä lähemmäs Gröönlantia; sieltä on hienoista alamäkeä jokaiseen suuntaan pitkin merenpintaa.

Ja lisäksi tulisi jäästä vapaan Gröönlannin maan kohoaminen, jolloin se kutistaisi entisestään meren tilavuutta...

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971

"Mummon" pitkää vuodatusta en jaksanut lukea, pystyisitkö tiivistämään oleellisen esim. kahteen loogiseen lauseeseen?

Kyllähän ne jäätiköt sulavat, aina keväisin. Vuoden summa sensijaan ei juuri ole muuttunut, Antarktisessa ollaan selvästi 20 vuoden keskiarvon yläpuolella. Merien pinta ei nouse, ikiaikainen 3,3 mm/a on parina viime vuonna hidastunut.

Jossain alarmistisivulla kauhisteltiin, että Koillisväylää voi purjehtia. No, Adolf Nordenskjöld (August "Kuninkaan kullantekijän" poika) purjehti jo sata vuotta sitten ensimmäisenä.

Ottaisitte selvää oikeista tutkimuksista, ei alarmistien CRU-väärennyksistä.

syytinki
Seuraa 
Viestejä10466
Aslak
Joo jotaki 145 metriä merenpinnasta on Aslakin kotaki, anna vain lämpenee. Ehkäpä jopa elefantit täällä vielä tallustavat..

Eiku pirkele kaikenmaailman mutakuonot tulis tänne tulvaa pakhon, Thyi kauhistus.


Aika mielenkiintoinen "mahdollinen" tulevaisuus.

Elefanttilappalaiset, elefanttierotus. Norsu olisi kyllä mukavampi.

Ja mitäs noista mutakuonoista. Uidenhan niiden olisi pakko tulla. Sen kun tönii keksillä kauemmas - Ruotsin suuntaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat