Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Olen pahoillani, että jouduin avaamaan itsekin tällaisen juonteen, mutta ymmärtääkseni tässä esittelen enempi älyllistieteellisen kuin tunteellisen ajatuksen maahanmuutosta.

Kaikkihan me tunnemme Piispa Henrikin ja Lallin tarinan, olkoon se sitten totta tai ei. Tarina tuo meidän tietoisuutemme sen ajan, jolloin me emme vielä olleet täysin kristitty kansa ja Pispa Henrik tuli ikään kuin rohkaisemaan meitä ottamaan se viimeinen askel: Olkaa iloisia, että saatte olla kristittyjä, julisti hän, ehkäpä.

Samoin meille on käymässä uudestaan; Kuten ennen muinoin tänne änkesi jumalaton joukko ortodoksinovgorodeja ja protestanttitaalainmaalaisia, niin samoin juuri meidän silmien edessä tänne ryntää allahiton jengi.

Ja aivan vastaavasti kuin tuhat vuotta sitten, niin tänne tulijoiden ei itse tarvitse muuttaa ideologiaa ja asennettaan, vaan he pitävät meitä barbaareina; meidän pitää muuttua ja muuttaa tapamme ja hylätä arvomme, joka muutos on jo alkanutkin;
enää emme saa laulaa barbaarisia joulu- ja kevätlauluja, eikä meidän enää ole lupa saunoa yhteissaunoissa; meidän pitäisi oppia häpeämään luontoa ja paljasta -tai parratonta ihoa, eikä lakimmekaan ole tänne tulijoita varten, koska he tuovat omat lakinsa mukanaan, jne.

Kun sitten tänne on tullut tietty määrä uusia ristiretkeläisiä, niin he kutsuvat maahamme Ajatolla Henrikin, joka lopullisesti siunaa sen, että tämä maa muuttukoon kokonansa islamistiseksi. Tuota kehitystä on mahdoton pysäyttää enää siinä vaiheessa, kun tänne tosiaankin tulee joku ajatollah.

Historia toistaa itseään, jos ihmiset eivät osaa pitää varaansa. Mutta tämä tuleva historian toisto ei todellakaan johda meitä mihinkään hyvään, koska Islamilla ei ole itsellään mitään lisäarvoa niille arvoille, jotka viimeksi saimme etelästä tulijoilta. Asia selviää helposti antamalla vaikkapa yliopiston uskontotieteen laitoksen tutkijoiden lausua asiasta tieteellinen sanansa; onko Islamilla sellaiset ihmisarvot, jotka jokainen voi elää vapaana ja omana itsenään todeksi?

Tähän asti keskustelu on ollut poliittista hissuttelua, minkä puitteissa kaikenlainen selväjärkinen puhe leimataan suoraa päätä maahanmuuttovastaiseksi, kun itse asiassa kyse on meidän omien arvojen vastaisuudesta. Ei ole lainkaan viisasta pitää oman yhteiskunnan antamia perusarvoja vähempiarvoisina kuin maahanmuuttajien arvoja.

Lapsi ei joudu pahuuteen sen takia, että heille opetetaan viimeistään koulussa tämän yhteiskunnan perusarvot. Päin vastoin. Mutta, juuri koulu on alkanut lipsua arvojen ja sosiaalisen käyttäytymisen opettamisesta - -ikään kuin joku olisi uskotellut, että ne on ihmisessä geneettisiä ominaisuuksia, tai jopa niin, ettei ihminen tarvitse arvoja, koska ne ovat uskonnollista hömppää.

Opettajat uskovat sokeasti, miten perusarvomme ovat uskonnollisuutta, joten niitä ei enää voi opettaa kouluissa, koska muutoin maahanmuuttajat vetävät niistä herneen nenäänsä. Opettajille ja opettajien kouluttajille maahanmuuttajat ovat herrakansaa, joita ei missään tapauksessa saa ärsyttää esim, että heille opetettaisiin suomalaisia arvoja -- eikä mitään muuta.

Ateistit ja vapaa-ajattelijat ovat myöskin täysin kyvyttömiä ajattelemaan, mitä heidän uskomuksiensa julistuksesta seuraa -pitkän päälle. Ateistit harrastavat kvartaaliateismia, minkä puitteissa voidaan joka päivä julistaa uudet arvot voimaan... Hehän oikein julistavat, ettei heillä ole mitään pyhää kirjoitusta, josta heidän arvonsa löytyisivät -- ylihuomennakin!

Ateisteille pääasia on sokea ateismin julistaminen välittämättä vähääkään siitä, että pienet ihmiset jätetään arvottomina taistelemaan maahanmuuttajien kovia arvoja vastaan.

Ateismi on äärimmäisen typerä oppi juuri siksi, koska se sumeilematta julistaa Raamatusta löytyvien arvojen olevan uskonnollista höpötystä, jota ei saa lapsille opettaa. Julistaahan/arvottaahan ateisti koko Raamatun pahuudeksi löytäessään yhdenkin virheen Raamatusta. Ateistit ovat silti omiin epäkirjoituksiinsa (joiden olemassaolon he ylimielisinä kieltävät) laittaneet monisivuisen listan Raamatun virheistä, ja ne listat ovat ateisteille pyhää kirjoitusta, jota pitää hehkuttaa joka paikassa, koska Raamatun lauseiden muodossa kerrotut arvot ovat ateisteille punainen vaate.

Yhtään mitään todellista arvoa ateistit itse eivät ole pystyneet ihmiskunnalle esittämään. Jos joku ateisti opettaakin jonkinlaista arvomaailmaa, niin se on erittäin huonosti uudelleen muotoiltu jokin Raamatun sivuilta löytyvä arvostus.

Nykyinen koululaitos tukee maahanmuuttoa tekemällä ihmiset
ateismin avulla arvottomiksi, jolloin maahanmuuttajat todellakin näkevät omin silmin todisteet siitä, miten barbaareja olemme heihin verrattuna.

Mitä nykyaika todella kaipaa, on koululaitoksemme ryhtiliike, joka hylkää tykkänään kaikenlaisen lepsuilun ja pitää lapsia kulttuurimultana, joihin tulee kylvää isiemme ja äitiemme pohjoisen elämän koettelemat arvot. Mitään islamin tai ateismin arvoja emme tarvitse, koska niillä ei ole mitään sellaista omaa, jonka päälle voitaisiin rakentaa sivistyttävä yhteiskunta.

Kommentit (1)

rcislandlake
Seuraa 
Viestejä2683
Liittynyt3.10.2006

Niin. Ateisteihan kuuluu tieteen ja talouden kermaa... Näin olen ymmärtänyt. Tältä pohjalta siis voitaneen muodostaa ne opit, mitä talous&tiede soveltaa inhimillisyyteen. Huonosti ne opit näyttäisivät ohjaavan ihmisten keskinäisen sovun, heikkouden l. tuottamattomuuden l. vapauden, yhteisöllisen rakentumisen, epäitsekkyyden, tasa-arvon, avoimuuden, ilmaisten palvelujen ja ajatusvapauden lisääntymistä keskuudessamme. Jos sitä ei opissa edes haeta, vaan nopeaa teknistä kehittymistä, kaikkien mahdollisten resurssien valjastamista, rikkaiden rikastumista ja oikeuksien kaventumista siitä syystä, että pelätään vallankumouksia ja vihanpurkauksia rikkaita kohtaan.. Eli voitaneen sanoa, että yksinkertaisuudessaan tuo oppi on äärikapitalismi, suurten yritysten johtama maailma, missä suuryritykset myös päättävät, mitä tieteessä tutkitaan... Siis aivan se, mitä tänä päivänä esimerkiksi Suomessa tapahtuu...

Ei enää ilmaista peruskoulua ( = 100pros lukutaito), ei ilmaista sairaanhoitoa (eliniän nousu nykyisestä sen mukaiseksi millä varjolla eläkeikääkin on nostettu)... Jatkakaa siitä..

Mutta mikä oppi on sitten oikein ja mikä väärin.. Jos minulta kysytään, sellainen oppi on oikein, että jokaisella on mahdollisuus ja mielipiteistään ei teloiteta.

Parempi on olla sanomatta mitään, jos ei ole mitään sanottavaa. Keskustella voi aina.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat