Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Miksi suomalaisella kerrostalokansalla on EU:n kalleimmat eli pienimmät asunnot ja kallein ruoka?

Vastaus: koska hienon tasa-arvon käsitettä väärinkäyttämällä on saatu aikaan maamme harvaansuttuun luonteeseen nähden luonnottoman korkea rakennusmaan ja rakennuskustannusten hinta.

Saksassa naimisissa olevista naisista 32 prosenttia käy töissä. Esimerkiksi kuitenkin esim. Berliinisä töissä käymättömän 68 prosentin enemmistöä edustava tällainen perhe asuu jykevässä kivitalossa herkästi ainakin 100 neliömetrin asunnossa.

Näin sitten kun vertaamme Suomen tilanteeseen huomaamme, miksi Suomessa kotitalouksilla on lähes huonoin ostovoima (palkat/hintataso) EU:ssa.

Saksassa asuessani kuulin useankin sikäläisen naisen arvelevan, että jotain Suomessa on "jymäytetty".

Ainakin pari vuotta sitten sain erittäin laadukkaan tukanleikkuun Berliinissä vähän keskihintaista kalliimmalla asuinalueella 4,95 eurolla.

Tunnetun suomalaisen kaupungin entinen kaupunginarkkiethti kirjoitti juuri lukemassani lehdeassä, että Suomessa 80 prosenttiin rakentamisesta liittyy korrputiota tai muita vastaavia väärinkäytöksiä. Kirjoituksessa kaupunginarkkitehti mainitsi rahavirroista aina vasemmistoliitosta kokoomukseen.

Eli Suomessa jokaisen kerrostalopaikkakunnalla asuvan kannattaa vaatia äänekkäästi 100 neliön asuntoja jokaiselle yhdenkin työssäkayvän aikuisen lapsiperheelle.

Kommentit (7)

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Liittynyt13.11.2009

Ja Suomessahan tunnetusti elettiinkin niin helvetin upeasti & tilavasti ennen sotia, kun kovin moni nainen ei vielä ollut töissä kodin ulkopuolella. Tämä voidaan tsekata esmes piakkoin elokuvateattereihin ilmestyvästä uusimmasta Täällä Pohjantähden alla -versiosta. Torpassahan sitä onkin veikeästi tilaa.

Vaan mitäs sitä isolla kivitalolla kun ulkonahan sitä avaruutta on vaikka muille jakaa.

Ja talollisten akkaväki ei sitten tee tietenkään yhtään mitään työtä. Patsastelee vaan keskellä pirttiä sillä aikaa kun isäntä tekee kaiken?

Pastorit ja patruunat on erikseen. Nyt on kyse käsittääkseni kansan enemmistön edesottamuksista.

Mitähän seuraavaksi perustellaan naisväen v-tumaisuudella? Sitä että ihmiset ovat kuolevaisia? Ai niin, eihän sitä olekaan perustellut sillä vasta kuin juutalaisuus, k-uskonto, islam ja öpaut kaikki muut uskonnot joissa mies on herra ja hidalgo.

Teekkari
Seuraa 
Viestejä2347
Liittynyt27.4.2008

Asunnot ovat kalliita, koska ne ovat hyviä. Keski-Euroopassa eletään paskoissa taloissa, tuskin on homeongelmista kuultukaan, koska niitä ei pahemmin tutkita.

Everything you know, is about to change.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008
Teekkari
Asunnot ovat kalliita, koska ne ovat hyviä. Keski-Euroopassa eletään paskoissa taloissa, tuskin on homeongelmista kuultukaan, koska niitä ei pahemmin tutkita.

Saati eristyksistä tai moninkertaisista ikkunoista... Nimim. Vuosi kommarikämpissä

Hämmentää.

Teekkari
Asunnot ovat kalliita, koska ne ovat hyviä. Keski-Euroopassa eletään paskoissa taloissa, tuskin on homeongelmista kuultukaan, koska niitä ei pahemmin tutkita.Asunnot ovat kalliita, koska ostokyky on korkea, niiden hintoja pidetään tietoisesti korkeana ja asuntojen hintoihin on sidottu Suomen varallisuus ja tulevaisuus. Ostokyky ja maksukyky ovat tosin eri asioita.

Kumpi se syy nyt olikaan? Naisten työssäkäynti vai se korruptio mitä tapahtuu 80% rakennusalalla?
Japanissa on suuremmat palkat ja siellä keskipituus on huomattavasti alhaisempi ei kyllä tasan mene sattuman piikkiin vaan nätisti korreloi nämäkin asiat näin isommossa mittakaavassa.

Haukut väärää puuta. No, joka tapauksessa "halpa" lainaraha taitaa selittää asuntojen korkeista hinnoista 95%. Tai tarkemmin se että raha synnytetään lainana asuntoja vastaan eli suurimmassa osassa tapauksia vanhaa rakennuskantaa vastaan.
Tarkemmin ajateltuna voit olla pinnallisesti oikeassa sillä lainaa myönnetään kotitalouksien lainanmaksukyvyn mukaan. Mutta silloin unohdat että syy tähän on itse rahajärjestelmässä eikä naisten työssäkäynnissä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat