Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotim ... id=1792355

Ei mikään ihme, paskaa putoo valtion koneistosta vaan tavallisten ihmisten päälle. Sitten kuitenkin ollaan vaatimassa tuhansien tai kymmenien tuhansien eurojen viemärilaitteita kesämökillä missä käydään Puuceessa paskalla noin 30 kertaa kesänaikana. sauna pesuvedetkin valuu maahan toki, mutta niitäkään ei ole liikaa.

VALTION KONEISTOSTA VALUU PASKAAA ALASPÄIN!!!

Kommentit (9)

Lithops
Seuraa 
Viestejä132
Liittynyt11.10.2009

Lienee ollut joku vanhempi pikajuna kyseessä. Uusissa junissahan tavarat ei enää putoa suoraan luukusta raiteelle vaan kerätään jollain tapaa johonkin septitankkiin?? (valaiskaas joku, miten se oikeastaan toimiikaan, kun en ole pidemmän päälle tutkinut asiaa). Muistan itsekin nuo vanhat junan vessat jossa ratapölkyt vilisi kun kampea polkaisi. Muistaakseni oli vessan käyttö kielletty asemilla ollessa (no daa!)

R4D4
Seuraa 
Viestejä1566
Liittynyt25.3.2009

Jos VR:n juristit haluavat säilyttää ammatilliset kasvonsa, heidän tulee väittää, että kyseinen uloste ei ole ihmisestä, vaan esimerkiksi linnusta peräisin. Pitäisi välittömästi perustaa tiimi, joka miettisi, miten linnunpaska on noin valtavan iso ja sen mukana on laskeutunut paperia.

DerMack
Seuraa 
Viestejä1839
Liittynyt16.3.2005

aika jännä kun auton sisälläkin haisee niiin pahasti että pitää ihan sisätilatkin käydä pesetyttämässä..... vai oisko vaan tuosta tuulilasin alapuolelta tippunu ilmanottoritilöiden sekaan vähän ripulia ja ihan takkikin likaantui vaikka kahdesti käyttivät auton pesukoneessa

siiis kuinka avuton pitää olla että voi ostaa bemarin, vai eikö kaikki vaan osaa edes autoaan pestä??

Miten on mahdollista, että vielä vuonna 2009 ulosteet tippuvat raiteille?[/list:u:20177r0a]

Miten on mahdollista, että vuonna 2009, kaiken lääketieteen kehittymisen jälkeen, ihminen vielä ulostaa? Ehkä kyse on molemmissa tapauksissa käytännön syistä. Muutokselle (= kallis vaihtoehto) on paljon vähemmän hyviä perusteita kuin mitä nykykäytännön säilyttämiselle (= ilmainen vaihtoehto).

Pitääpä varoa ensi kerran kun ajan BMW:ni (joka ei tosin ole tuliterä) tuon samaisen rautatiesillan alitse.

Yksinkertainen ja halpa ratkaisu: junavaunujen wc:iden ovet automaattilukkoon taajama-alueilla.

EDIT: Siis erityisesti junan ollessa Rovaniemen kohdalla.

No voi hellanduudelis.
Pa*** valuu alaspäin.
Se on luonnon laki.

Ei sen puoleen olisi itseäkin siepannut.
Viime talvena pojankoltiaiset tiputtelivat jääkimpaleita kehä-III:lla autoni tuulilasille. Pyyhkimen sulka meni vaihtoon.

Meniköhän bemu lunastukseen?

Hirvittävä onnettomuus kuitenkin, paskaa tuulettimessa ja serlat syylärissä. Kyllä maailma on paha paikka....

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat