Seuraa 
Viestejä45973

Iltalehti Torstai 26.11.2009:
Bulgarian tiedeakatemian johtajan mukaan avaruusoliot ovat jo maapallolla, mutta pitävät ihmiskunnan moraalittomuutta uhkana mm. luonnolle.

Sinäänsä tämä ei ole uutta tietoa, kun kontaktitapausten ja historian mukaan maapallolla on vierailtu jo kauan aikaa. Ilmeisesti tämä moraalittomuus muiden syiden lisäksi on kuitenkin vielä julkisen suuremman luokan kontaktin esteenä.

Tiedeakatemian avaruustutkimuusinstituutti on tutkinut mm. viljapeltokuvioita ja selvittää niiden sanomaa.

"- Avaruusoliot ovat nytkin kaikkialla ympärillämme, ja ne tarkkailevat meitä. Ne eivät ole meille vihamielisiä, vaan ne haluavat auttaa meitä. Emme ole kuitenkaan vielä valmiita kontaktiin niiden kanssa. Ne ovat valmiita auttamaan meitä, mutta me emme tiedä, mitä niiltä pitäisi pyytää, avaruustutkimusinstituutin varajohtaja Lachezar Filipov kertoo."

Lähde:
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200911 ... 4_ul.shtml

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

KKHS
Seuraa 
Viestejä368
Tuomas_Akvinolainen
avaruusoliot ovat jo maapallolla
Eikös tuokin ole jo vuosikymmeniä vanha juttu? Ainakin olen siitä kuullut läpi lyhyen elämäni melko venhoistakin lähteistä. Koskaan en tosin ole kovin tosissani niitä uskonu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei muka tiedetä mitä niiltä pyytää?

1. Antakaa meille parannuskeinoja sairauksiin
2. Parantakaa meidän agrikulttuuristä kehitystä, että ruokaa riittää kaikille
3. Valistakaa meitä luonnon ja ihmisen yhteydestä ja sen tärkeydestä.

Siinä lyhyt lista uhvomiehille. Lieköhän sitä halua sittenkään? Meinaan, että jos minä keksin nuo minuutissa niin eikös noita olisi sitten ehdotettu jo aikaa sitten??

Kaksi ensimmäistä on ainakin ihan surkeita ideoita. Täällä on jo muutenkin aika ruuhkaista niin vielä lisää edellytyksiä valtavalle väestönkasvulle??

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat