Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

"Suomen mieli-lehti joulukuu 2009:

Pääkirjoitus artikkelina Tilinpäätös
Puheenjohtajuuteen vuonna 2003 suostuin lähinnä siksi, että Rkp oli poistattanut liitoltamme vaatimattoman valtionavun kostona yhdestä pienestä Suomen Mieli-lehden kirjoituksesta. Se oli minun vastaukseni Rkp:n ala-arvoiseksi kokemaani menettelyyn. Liitto on nyt saanut nuoren puheenjohtajan, Sampo Terhon.

Heikki Tala
Suomalaisuuden liitto ry
puheenjohtaja"

Hyvä tilinpäätös hyvälle puheenjohtajalle.

Lue koko lehti:
http://www.suomalaisuudenliitto.fi/data ... _netti.pdf

Voiko RKP olla näin alhainen hallituspuolueena?

Olenkin aina ihmetellyt mikä rooli mokomalla RKP:llä on yleensäkään Suomen hallituksessa vuosikymmenestä toiseen

Kommentit (9)

ZiPA
Who the fuck cares?Aika moni. Suomen kielipolitikka on hanurista pakkoruotseineen (sis. virkamiespakkoruotsi) ja yliopistokiintiöineen. Maailman järjettömintä touhua.

ZiPA
Who the fuck cares?Kyllä ne ihmiset välittää, joita kiinnostaa muukin kuin "tosi TV". Mikä äläkkä olisi noussut jos avustus olisi kielletty, joltakin lukuisista ruotsinkielisten etua ajavista järjestöistä.

Suomenkielisillä on vain yksi etujärjestö joka ajaa suomalaisten asiaa ja sekin halutaan lopettaa.

Riihitonttu
Suomenkielisillä on vain yksi etujärjestö joka ajaa suomalaisten asiaa ja sekin halutaan lopettaa.Riippuu siitä, kuka on kyseessä. Suomalaisuuden liiton tulisi tuoda itseään esille enemmän, jolloin se saisi kannattajia.

Dredex
Riihitonttu
Suomenkielisillä on vain yksi etujärjestö joka ajaa suomalaisten asiaa ja sekin halutaan lopettaa.Riippuu siitä, kuka on kyseessä. Suomalaisuuden liiton tulisi tuoda itseään esille enemmän, jolloin se saisi kannattajia.Aika vaikeaa tuoda esille suomalaisessa julkisuudessa, sillä miltei kaikki valtalehdet mm. Helsingin sanomat etunenässä ovat suomen ruotsalaisten (Aatos Erkko) hallinnassa.

Riihitonttu

Suomenkielisillä on vain yksi etujärjestö joka ajaa suomalaisten asiaa ja sekin halutaan lopettaa.

Eiköhän niitä ole useampia. Vähintään 95% poliittisista puolueista on suomenkielisiä ja 100% ajaa suomalaisten asiaa.

Moses Leone
Riihitonttu

Suomenkielisillä on vain yksi etujärjestö joka ajaa suomalaisten asiaa ja sekin halutaan lopettaa.

Eiköhän niitä ole useampia. Vähintään 95% poliittisista puolueista on suomenkielisiä ja 100% ajaa suomalaisten asiaa.Tyypillistä suomen ruotsalaisille etteivät tajua mitä eroa
on poliittisella puolueella tai etujärjestöllä

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2371
Liittynyt24.3.2009

1800-luvulla Svekomanian poliittiseksi ilmentymäksi perustettiin Ruotsalainen puolue, joka oli (muiden ajan puolueiden tavoin) lähinnä parlamentaarikkojen ympärille muodostuva parlamentaarinen eliittipuolue.[2] Suomen muututtua demokratiaksi puolue vaihtoi nimensä Ruotsalaiseksi kansanpuolueeksi. http://fi.wikipedia.org/wiki/Ruotsalainen_kansanpuolue#Historia

Svekomania eli RKP on fasismia ja kielletty Suomessa Pariisin (1947) rauhansopimuksen mukaisesti. Kuka tätä ei ymmärrä saa vastata tähän viestiin että "olen idoootti ruotsiviikinki ja kiljun kurkkuani hirteen".

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat