Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Yle uutisoi eilen, että veteraanijärjestöillä on miljoonaomaisuus. Jutussa kysyttiin, miksi rahoja ei jaeta nyt veteraaneille, kun he vielä ovat elossa. Vastaus kuului, että siitä rahasta ei riittäisi kuin noin parituhatta euroa per veteraani. Mielestäni rahat pitäisi todellakin antaa heille, mihin muuhun sitten? Parilla tonnilla saisi vielä tehtyä ulkomaanmatkan tai muuta hauskaa. Mihin ne rahat käytetään, kun veteraaneja ei enää ole? Vai onko näiden järjestöjen tarkoitus odottaa juuri siksi, että saisivat pitää rahat itsellään?

Kommentit (2)

Toope
Seuraa 
Viestejä24861
Liittynyt23.7.2006

Pientä harkinnanvaraa varojen jakamisessa tietysti pitäisi toteuttaa, onhan kuitenkin varakkaita ja varattomia veteraaneja. Rahat kuitenkin pitäisi jakaa niin kauan kun he täällä ovat. Varat ovat heille, ei järjestöille.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Minulta on ainakin mennyt maku näistä veteraanikeräyksistä, kun tiedän järjestöjen omaisuuden määrän. Kyllä nyt alkaa olla viimeiset hetket käyttää rahat siihen, mihin ne alunperin on tarkoitettu.

Toki tavasta, millä asia hoidetaan voidaan vielä käydä keskustelua. Eihän niitä välttämättä tarvitse vain rahana jakaa, mutta vain rahastossa makuuttaminen ja tuottojen tavoittelu ei oikein ole mielekästä. Kyllä myös pääoma pitäisi kuluttaa samaan tahtiin, kun alkavat viimeisetkin veteraanit kuolla pois. Tavoitteena pitäisi olla, että rahat loppuvat veteraanien kanssa samaan aikaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat