Seuraa 
Viestejä16844
Liittynyt13.11.2009

Vai onkohan sellainen jo? By Linkola...?

Tässä kun olen jo muutenkin taas vaihteeksi ollut kiihkotilaan päin kallellani ihmiskunnan harjoittamien typeryyksien vuoksi (miksiköhän ne jaksavat niin pänniä? en tiedä!) satuin sitten katselemaan 2. jakson sarjasta jossa Simon Reeve kipittää maailman ympäri päiväntasaajaa pitkin. Indonesiassa ihmeteltiin orankeja joita on koottu sinne turvaan loputtomilta metsähakkuilta, ja sitten esiteltiin sitä puiston reunaa. Siellä paikalliset asukkaat sahailivat puita poikki niin että puru purskusi, syynään se että "nämä tullaan kuitenkin tästä ottamaan pois, joten otetaan me ne jo etukäteen". Simon Reeve haastatteli näitä sahaajia ja kysyi että mitä luulette, riittääkö puita vielä lapsillennekin. Miehet naurusuin siinä vastailivat että sen näkee sitten heh heh. Ja kovin oli huvittava tilanne muutenkin, heistä.

Just. Puolet maailmasta tuhoaa ahneus ja loput typeryys. Onko se niin kauhean vaikea jonkun paikallisen juntin ymmärtää että jos kaikki puut kaadetaan, tulevaisuudessa ei ole mitään mitä kaataa ja ei taida kyllä paljon mikään kasvaakaan kun hedelmällinen pintakerros lentää huitsin vittuun ja se siitä sitten. Tällaisista ihmisistä tulee helposti mieleen ajatella että kuolkoot sitten nälkään kun tulevaisuutta ei jakseta ajatella nykyhetkeä pidemmälle.

Tuli sitten mieleen että olisiko yksinkertainen vastaus koko ihmiskunnan perkeleellisyyteen se että olemme eläimiä ja eläimethän eivät tunnetusti ajattele kovin pitkälle, jos ollenkaan. Välitön hyöty otetaan irti ja tät's it. Kirouksemme on liian isot aivot joilla osaa järkeillä miten hyödyn saa revittyä oikein juurineen irti.

Oli missä tahansa mitä tahansa mitä voidaan katsoa hyödynnettäväksi, jopa himoittavaksi luonnonvaraksi, niin mikään mahti maailmassa ei estä sitä ryöstämästä ja raiskaamasta. Afrikassa puistot saavat olla rauhassa koska niistä netotaan turismin kautta, tämän vuoksi salametsästäjät voivat itse päätyä metsästettäviksi. Jotain "tylsiä puita" ei kai kukaan halua tulla katsomaan ja orangit kuulema pyydystetään lemmikeiksi, joten Indonesian sademetsillä ei ole minkäänlaista tulevaisuutta. Semminkin kun joku nero jossakin on keksinyt että jatkossa autojen pitää huristella palmuöljyllä ja sähköautot ovat vielä pahasti vaiheessa.

Näitä esimerkkejähän tietysti riittäisi minkä vuoksi itse en jaksa enää uskoa ihmiseen (lajina) millään tavoin. Yksilötasolla en ole kiinnostunut ihmisiä kiusaamaan ja katson että muutenkin ihmisvihaisuus voidaan kyllä hoitaa pasifistisesti. Onpahan vain filosofia siinä missä muutkin. Kaiketi tällainen on jo olemassa, että lieneekö moiselle är yylle mitään tarvista?

Pitkässä juoksussa tämä laji tuskin ehtii sellaista teknologiaa keksimään että koko planeetta saataisiin räjäytettyä, joten edes jollain on jotain toivoa, nimittäin Maalla. Elämästä en sitten tiedäkään.

Laitoin tämän Vapaaseen sanaan kun ei tätä jaksa kategorisoida, eikä toisaalta tarvitse niin kuolemanvakavasti ottaa että heti pitää rynnätä sättimään ties miksi. Tietty jos oltaisiin kaikki ihmisvihaajia niin loogista on että vihaamme toisiammekin, mutta kai sen voi tosiaan hoitaa jotenkin sivistyneestikin? Itse olen kumminkin erikoistunut vihaamaan ihmistä lajina ja massana, yksilötasolla se on vähän vaikeampaa, eli en ole vielä täysiverinen vihaaja.

Kommentit (5)

'Loppu on tullut, kun ihminen riistää toista ihmistä, kadottaa vapautensa ja on tullut omien intohimojensa orjaksi.' - Ikimuinoisia profetioita vapaamuotoisesti sanellen.

Pyhimykset ovat sanottavansa sanoneet... nyt, tulkoon tragedia!
Suuren mullistuksen heti on koittanut! Tulkoon Laki! Ulvokoon hurrikaani! Vaviskoon Maa!
Odotuksen aika on ohi, se on jo mennyt! Nyt... tulkoon tragedia!
Tämä on siis se, miten Vesimiehen Avatar puhuu...

...Oikeamielisiä tullaan auttamaan salaisesti ennen lopullista tuhoa (suurta mullistusta). Heidät tullaan siirtämään Eliaan tavoin 'tulivankkureilla'.
He tulevat elämään toisella planeetalla. Sillä aikaan kun vuoret lentävät ilmassa palasiksi, tuhkaksi hajonneina, Maa tulee oksentamaan tulta ja vettä. Maapallo tulee olemaan rykelmä tulta ja vettä.
Mikä tulee olemaan merkkinä? Milloin se päivä on? Milloin on se aika? Se on silloin, kun aletaan rakentaa avaruusaluksia, joiden kapasiteetti riittää saavuttamaan toisia planeettoja.
Se tulee olemaan silloin, kun nämä Maan ihmisolennot ovat valmiita valloittamaan ja alistamaan toisten planeettojen ihmiskuntia voimakeinoin.
Se tulee olemaan silloin, kun tulee aika, jolloin he haluavat toistaa oman historiansa veriset valloitukset toisilla planeetoilla. Silloin teidän on oltava hereillä ja tarkkaavaisina.
Jokainen askel, jonka ihmisolento ottaa kohti avaruuden valloittamista, asettaa heidät yhä lähemmäs suurta onnettomuutta.

Ihmisvihaamisen sijasta voisi keskittyä parantamaan maailmaa. Toki maailmanparannus on varsin haasteellinen tehtävä, mutta on niitä muitakin ihmisiä ja yhdistyksiä, jotka yrittävät toimia paremmin. Ja jos on sitä mieltä, että maailmanparannus ei kiinnosta, niin silloin on peiliin katsomisen paikka.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Liittynyt13.11.2009

Huh huh... Ennemmin kuin noita lenteleviä vuoria katselisin kyllä sitä että olot Maassa rauhoittuvat. En ole koskaan jaksanut innostua noista maailmanloppuskenaarioista joissa loputkin Maasta laitetaan tuhannen peen päreiksi ja sitten hurskaat eli omahyväiset jostain-kumman-syystä "pelastuneet" tungetaan johonkin "uuteen Maahan" visertämään Luojan suurta kunniaa tai touhuamaan avaruusserkkujen kanssa.

Se ei vaan mahdu pirtaani että ne palkittaisiin jotka ovat tehneet kaikkensa pesäänsä paskoakseen, ja harva meistä koko lajin kaikista edustajista voi tässä asiassa olla synnitön. Enemmän kuin jotain lauman erottelua jossa lähdetään niitä vuohia ja lampaita ajamaan erilleen pitäisi ehkä ajatella yhteistyötä. Että tulisi joku taho joka alkaisi vähän jeesiä tässä sotkun selvittämisessä, ei meidän puolestamme, vaan neuvoen meitä tekemään sen itse itsellemme. Jotain kehitysplaneetta-apua.

Olen ollut jo vuosia nurpallani näistä asioista, mutta aina olen kumminkin jonkinlaista pientä optimismia elätellyt ja ajatellut että kyllä se siitä. Kai se heh heh -välinpitämättömyys mitä tuossa näkemässäni dokussa ärsytti pani miettimään että mitä helvettiä minä täällä hyväosaisten maassa keuhkoan kun suurin osa maailmaa makaa tuolla tavalla että paikallisia ei jaksa kiinnostaa kuin se välitön lähitulevaisuus ja sen jälkeen saa olla ihan miten hyvänsä. Sitten ON kaikki päin helvettiä ja sitten vingutaan jotain Jumalaa, Allahia tai kuka mitäkin.

Ymmärrän ettei muu kiinnosta kuin lähitulevaisuus jos elää kädestä suuhun. Mitä ihmettä tälle asialle voisi tehdä, tai jos ei voi mitään niin miten oppii elämään määkimättä siitä jatkuvasti.

No eihän kuolemaa vastaan ylipäätään kannata taistella.

Tietysti jokainen tekee sen, mitä tekee, oman toimintakykynsä puitteissa. Jokainen on ensisijaisesti vastuussa omasta tilastaan, ja se tila heijastuu sitten myös ulkomaailman kuvioihin.

Noissa maailmanlopun profetioissa on tietääkseni kyse lähinnä siitä niin luonnollisesta tapahtumasta, että sivilisaatio tulee tiensä päähän, elinkaarensa päähän. Elinkaareen kuuluu tunnetusti syntymä, kasvu, nuoruus, aikuisuus, kypsyys, vanhuus ja kuolema. Ensin on kulta-aika, sitten hopea-aika, sitten kupari-aika ja sitten rauta-aika. Sen jälkeen kierros alkaa alusta uudelta kehältä, eli tulee jälleen kulta-aika, mutta miten voisi tulla yhtäkkiä kulta-aika, kun rauta-aika on juuri saavuttanut huippuhetkensä tai toiselta kantilta katsoen äärimmäisen rappiotilansa!?

Tulevan mahdollisen "kulta-ajan" tai "uuden maan" edellytyksenä on ennen kaikkea uusi psykologinen ilmasto, koska vain psykologisesti totaalisesti uudistunut ihmisrotu voi luoda tälle planeetalle uuden, paremman maailman. Ja epäilemättä nykyinen planeetta alkaa olla myös aika loppuunkulutettu, joten en ihmettelisi, vaikka jonkinlainen luonnollinen uudistuminen tapahtuisi myöskin sen osalta.

Näin ollen, rakkaat lukijat, on tarpeellista oppia elämään viisaasti. On tarpeellista tutkia itseään, tarkkailla itseään paremmin.
Tulemme siis nyt astumaan poikkeukselliselle ajanjaksolle. Suuri valikointi on alkanut. Kaikki Maan pintaa asuttavasta ihmiskunnasta eivät tule toimimaan siemenkotana tulevalle kuudennelle Juurirodulle, joka tulee kansoittamaan tulevaisuuden maailmaa.
Tämän Maa-planeetan tullessa Alcyonen renkaisiin, kaikesta siitä mitä me Suuren Työn tekijät olemme lausuneet tulee ilmeistä.
Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Liittynyt13.11.2009

Rakasta kotiaan ei tahtoisi maan tasalle, siis tässä Maata maan tasalle... Toivottavasti jokin uudistuminen tapahtuu ilman täystuhoa. On tietysti nostalgiassa rämpimistä kun haluaa että kaikki lajit, koko "luomakunnan" kirjo säilyisi sellaisenaan, kun kuitenkin pääasia on että elämä säilyy ja ainahan elämä tietenkin tunkeutuu väkisinkin jokaiseen ekologiseen lokeroon mitä suinkin voi muodostua. Mutta tämä nykyluonto (silloin kun sitä ei ole pilattu) vaan näyttää niin hyvältä että miksi väen vängällä pakottaa maailma hakemaan jotain muuta vain sen takia että ihmisen piti pilata kaikki. Se on vähän kuin hajotettaisiin hieno talo että saadaan tilalle kysymysmerkki.

Ihmiskunnan en todellakaan soisi suistuvan luolamieskaudelle. Kehityksessä ja tekniikassa ei ole vikaa, mikäli ne kulkevat kohti sopusointuisempaa yhteiselämää muiden lajien ja meidän itsemme välillä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat