Seuraa 
Viestejä1647
Liittynyt16.11.2005

Voiko ulkokäyttöön tarkoitettua kalusteöljyä käyttää sisäkalusteisiin? Sisältää ilmeisesti homeenesto tms. aineita joita ei olisi hyvä nuuhkiä? Yksi pieni hylly pitäisi öljytä ja olisi sopivasti terassin öljyämisen jäljiltä purkin pohjalla.

Toisaalta, jos terassilla makoilee pitkiä aikoija aurinkoa ottaen niin altistuuko siinä myös samoille höyryille? Eli kuinka kovaa myrkkyä ovat?

Every man is guilty of all the good he did not do. (http://www.youtube.com/watch?v=xaTKDMYOBOU)-Voltaire

Kommentit (11)

Miksi ihmeessä?

Kylmäpuristettu pellavaöljy ei maksa "mitään". Sitä on turvallista vaikka juoda. Sisätiloissa kestää takuulla.

Jos se kuivaa kohtuuajassa eikä haise kuin kreosootti ja perheessä ei ole järsimisikäistä jälkikasvua niin voi hyvinkin maalata. Röökaajat ottaa enemmän riskejä.

o
Seuraa 
Viestejä1647
Liittynyt16.11.2005
fenomenologi

Kannattaisi varmaan kertoa mistä merkistä on kyse, vai arvatako pitäisi?



Tikkurilan valtti kalusteöljystä olisi kyse. Mitäs kaikkea nämä tuotteet ylipäätään sisältää, kun purkin kyljessä ei näytä mitään asiasta kerrottavan?

Every man is guilty of all the good he did not do. (http://www.youtube.com/watch?v=xaTKDMYOBOU)-Voltaire

Arvelisin, että jos annat sen kalusteöljytyn hyllyn kuivua kunnolla, niin tuskin joudut minkäänlaisen riskaabelin altistuksen tai hajuhaitan kohteeksi. Jatkuva ihokontakti tuskin tulee kyseeseen

Kyllä jos hiot öljyt pois. Lattiaöljyistä ainakin on mahdollisuus vaihdella maaliin tai lakkaan öljyn kuluttua pois. Jos taas vaha, niin sitä ei kuulemma saa kuin höyläämällä pois jos silläkään.
Jos annat kulua luontaisesti pois ja sitten hieman hiot pintaa rikki, niin eiköhän siihen petsi mene.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat