Seuraa 
Viestejä13621
Liittynyt4.10.2007

Jännä valoilmiö eilen Norjassa 09.12.2009 tänä aamuna:

Video:
http://www.vgtv.no/?id=27559

http://www.vg.no/uploaded/image/bilderi ... 61_198.jpg

Joidenkin lähteiden mukaan olisi sukellusveneestä ammuttu raketti.

Kommentit (12)

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463
Liittynyt16.3.2005

Insinöörijärjellä tulee mieleen avaruuteen polttoainejämiä dumppaava kantoraketin vaihe, joka dumpatessaan pyörii poikittaisen akselin ympäri (kukaties dumppauksesta aiheutuvan reaktiovoiman seurauksena).

Ensimmäinen kuva näytti jonkun Photoshop-harjoitukselta, mutta jos tuosta on kuvia varmistetusti useammasta toisistaan riippumattomasta lähteestä, täytyy sen olla aikaportaali.

juakola
Seuraa 
Viestejä2777
Liittynyt10.11.2009

Taitaa olla se Al Goren "pipeline".

On olemassa 10:n tyyppisiä ihmisiä: Niitä, jotka ajattelevat binäärisesti ja niitä, jotka eivät.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007

Selvästikin värivammainen beettasoihtu salaisesta norjalaisesta ydinvoimalasta.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005

Kyseessä on rakettilaukaisun jättämä pilvi - tosin hyvin erikoinen ja harvinainen sellainen. Vastaavanlainen spiraali on tavattu enneminkin, jo 1980-luvulla oli vastaava ilmiö Neuvostoliittolaisen raketin laukaisun jälkeen. Erittäin harvinainen ilmiö kuitenkin.

Epic
Kysymyshän on toki "project bluebeamista" jota salainen mailmanhallitus ja USA:n armeija testasivat Norjassa. Tarkoituksena on lavastaa ufojen invaasio vuoden 2012 Lontoon kesä olympialaisissa. Harmi vaan kun kun tämä blogisti meni paljastamaan suunnitelman...

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2009/ ... eamia.html
NWO-blogista:

Mutta käytetyin vaihtoehto project bluebeam hologrammeille on kuitenkin lavastettu ufojen invaasio jota edelleen ollaan suunniteltu toteutettavaksi vuoden 2012 Lontoon kesä olympialaisissa. Varjoeliitin tarkoituksena on siis Lontoossa pistää Mi5 ja Mi6 sekä CIA asentamaan nanothermiittiräjähteitä lontoon parlamenttirakennukseen (big ben) ja saada sitten bluebeam hologrammeilla näyttämään että ufot tuhoaisivat sen suurella laser säteellä. Heidän tavoitteenaan on luoda Lontoossa suuren suuri kaaos tämän lavastetun alien invaasion ympärille ja saada aikaan vieläkin enemmän pelkoa mitä he saivat aikaan lavastamissaan 9/11 terrori-iskuissa.
On se ny kumma, kun ei salainen maailmanhallitus osaa ollenkaan pitää suunnitelmia ja projekteja salaisina.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat