Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Jos on aivan pakko ostaa, niin osta luomukinkku.

http://www.sikatehtaat.fi/

Sivut

Kommentit (75)

Jägermeister

Taidan perinteellisesti jyrsiä savustettua hirven takajalkaa. Se on luomua ja sitä hirveä ei ole rääkätty kasvatusaikana.
Ainoastaan sitten ammuskeltu kiväärillä...

Söisinpä minäkin, jos olisi mahdollisuus tuollaiseen luksukseen. En kuitenkaan kuulu mihinkään hyväveli-kerhoon, joten toistaiseksi jäävät syömäti niin luomuhirvet kuin makuuhaavasiatkin.

Olen muutenkin tympääntynyt perinteiseen joulukinkkuun, joten voisi vaihteeksi kokeilla jotain muuta. laitetaan harkintaan.

kuningas
Seuraa 
Viestejä1246
Liittynyt10.12.2007

Savustettu kalkkuna (n. 4 kg) tai savustettu lampaan viulu (n. 2,5kg) ovat mainioita kinkun korvikkeita. Viime vuonna otin kummatkin, nyt viisaastuneena vain toisen.

War doesn't determine who's right but who's left.

There is no such thing as an atheist in a foxhole.

Alveron
Seuraa 
Viestejä3639
Liittynyt12.8.2007
Peksu
Syön kinkkua hyvillä mielin. Autan porsaita. Ei tarvitse enää sikalassa kitua, kun pääsevät lauteselleni.Päinvastoin, syöt kinkkua, niin sika-Pentti saa massia ja laajentaa kidutuskammiotaan.

Lithops
Seuraa 
Viestejä132
Liittynyt11.10.2009

Onneksi ei ole pakko ostaa. En ole juuri erityisemmin joulukinkusta välittänyt koskaan. Vielä vähemmän nyt. Saan hyvän syyn kieltäytyä pikkujoulupippaloissa ja joulupöydissä.

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28076
Liittynyt13.5.2005

Propagandasta huolimatta syön jouluna onnellisen porsaan kinkkua, jonka olen ostanut onnellisen kauppiaan kaupasta.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Alveron
Peksu
Syön kinkkua hyvillä mielin. Autan porsaita. Ei tarvitse enää sikalassa kitua, kun pääsevät lauteselleni.Päinvastoin, syöt kinkkua, niin sika-Pentti saa massia ja laajentaa kidutuskammiotaan.Ai ihanko totta? Hyvä, että ymmärrät huumoria. Laajentakoon sika-pentti keskitysleiriään. On tässä muutakin ajateltavaa. Voisi vaikka lähteä vapauttamaan minkkejä!

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005
Ökkömönkiäinen
Jos on aivan pakko ostaa, niin osta luomukinkku.

http://www.sikatehtaat.fi/
Ostin kerran luomukinkun (sen ainoan kerran kun olen ostanut kinkun) ja se oli varsin kallis, mutta kylläkin paras joulukinkku, mitä olen syönyt. Kyllähän sen tietenkin lihan mausta huomaa, millä se eläin on ruokittu. Toki viljapossukin hyvää on.

Mutta pakko myöntää, että noita kuvia katseltuani en kyllä tehokasvatettua sianlihaa ostaisi.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Alveron
Seuraa 
Viestejä3639
Liittynyt12.8.2007
Peksu
Alveron
Peksu
Syön kinkkua hyvillä mielin. Autan porsaita. Ei tarvitse enää sikalassa kitua, kun pääsevät lauteselleni.Päinvastoin, syöt kinkkua, niin sika-Pentti saa massia ja laajentaa kidutuskammiotaan.Ai ihanko totta? Hyvä, että ymmärrät huumoria.No nyt ymmärrän, kun kerroit. *hahhahaa*

Voisi vaikka lähteä vapauttamaan minkkejä!Ei kandee, se on tyhmää.

Aweb
Kyllähän sen tietenkin lihan mausta huomaa, millä se eläin on ruokittu.Vaari kertoi, että kun ruokkivat possuja kalalla joskus aikoinaan, niin elukka maistui *****:n pahalta.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat