Seuraa 
Viestejä45973

Mistäs sais napinpuristuskoneita halvalla? Millaisia täyteaineita yleensä käytetään esmes vitamiininapeissa?

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (24)

Mitähän helvetinkonetta se suunnittelee...

Tee itse joku puristin, tai vala sulaa materiaa muotteihin.

Hieno liikeidea, perunajauhosta pillereitä.
Eiköhän kannata keskittyä asioihin, jotka osaa, perusta vaikka siivousfirma..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Hivenainemarkkinat ovat hyvä idea. Joku rikastui jopa ternimaitopisneksellä.

Puutuhka olisi hyvä. Ja sitäpaitsi siinä on oikeasti kaliumia, joka tasapainottaa liiallista natriumin saantiamme.

Miten olisi kapselointi? Kapseleita voi täyttää käsipelillä. Myynnissä paketti on tärkein. Kauniisti painettu pahvipaketti myy vaikka mitä.

Tuo puutuhkajuttu on niin, että sitä vaan muutaman kuution siiloon hyvin sekoitettuna. Hivenaineanalyysistä saa tuotetiedot ja nehän pysyvät sitten samana niin kauan kun siilossa on samaa tavaraa.

Sideaineeksi käy myös savi. Ehkä silloin voisi tuotantoprosessi olla niin, että pillerit kaavataan muotteihin ja annetaan kuivua. Rummutetaan betonimyllyssä. Jollain näppärällä stanssilla pillerin pintaan tuotemerkki ja menee täydestä kuin väärä raha. Kaoliini on muuten vatsalle hyväksi. Eli samaa pilleriä voi myydä hivenaineena ja savihoitona.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

halvalla varmaan kiinasta tahi virosta...
ihan hyvä bisnes idea...
varsinkin kun teet vielä oikeesti
parempia pillereitä ku kilpailijat...

kaikki muut hyötyy paitsi kilpailijat...

anna mennä..

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Lainaus:
"Ei kun vois ruveta myymään vitamiini- monivalmiste- ja muita hivenainenappeja ja sitten homeopaattisia nappeja kaikenlaisille typerille uskonlääkeidiooteille. "

Homeopatia perustuu veden muistiin, ei pillereihin.

Muistakaa aina, että käyttämättömät homeopaattiset valmisteet ovat ongelmajätettä. Niitä ei saa kaataa viemäriin. Laimentuessaan meressä ne potensoituvat uskomattomiin mittoihin.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

"Sisältää 99% tärkkelystä. Varoitus, saattaa sisältää jäämiä hivenaineista."

Nappien valaminen käsipelillä olisi kaikkea muuta kuin kannattavaa, järkevää ja tehokasta. Lisäksi betonista valetut napit poikisivat vain oikeuskanteen kun joku likinäköinen mummo luulee vetävänsä purutabletteja ja tuhoaa hampaansa.

50ms syklillä yksilinjainen nappikone myllyttää 5 miljoonaa nappia (about tonnin) 14 tunnissa. Ympäri vuoden käynnissä oleva kone tuottaa noin 3.13 miljardia nappia(noin 0.626kt tai 10.5m purkillista) joka on rahassa absoluuttisesti noin 52 milliä, kulujen jälkeen about 45-50. Tämä tosin edellyttää että joka ainoa Eurooppalainen kiskaisisi noin 6.3kpl kys. koneen tuottamaa nappia vuodessa. Vastaavasti Suomalaisten yksistään niitä pitäisi vetää liki 600 kappaletta vuodessa per nokka.

Noh, magnesium, sinkki, kupari, a b c d jne. vitamiinit joka koossa ja värissä, 10+n eri homeopaattista humpuukinappia + kaikki muut mahdolliset hivenaineet ja iso arsenaali erilaisia multivitamiinivalmisteita. Jos vielä jaksaa hakea luvat ja palkata pari mannea romanialaisilla apteekkaritutkinnoilla voisi nappikoneella myllätä myös ihan oikeita lääkkeitä.

syytinki
Seuraa 
Viestejä10470

Mihin sitä pillerimasiinaa.

Myy jauheena purkissa ja ohjeeksi, että ripotellaan puuron pintaan. Kilohinnassa kannattaa ottaa mallia maustepussien hinnoista.

Ostaa muutaman motin hyvää koivuhalkoa ja lämmittelee tupastaan ja saunaa. Tuhkat poistaa välillä hienoihin pakkauksiin. Kuivana voi lisätä joukkoon vielä vaikka jauhettua voikukan lehteä tai pihasauniota hajua antamaan.

Koostumuskin pysyy suht samana, jos halkoerä on hakattu samalta metsäläntiltä.

Rikollisena vois kannattaakkin tai sivubisneksenä mutta pääelinkeinona tuskin kun on tota kilpailua..

Rikollisuudessa on se pikkuongelma että se on rikollisuutta.
Kaikki pitää tehdä salaa ja jatkuva kiinnijäämisriski hankaloittaa hämärähommia.
Lopulta jos/kun jää kiinni niin muut ihmiset voi suuttua, etenkin ne, jotka tekee sitä ns. rehellistä työtä = maksaa veronsa ja toiminnasta aiheutuvat muut kulut, joita työntekoon liittyy yleensä n. 1/3 kun eletään hyvinvointiyhteiskunnassa, johon on rakennettu infra, joka kattaa lapsisista, vanhuksista, sairaista ja vammaisista huolehtimisen ja takaa vielä terveillekin perusturvaa jos sattuu kohdalle lama ja työpaikat lähtee muualle kilpailun takia.

Kait luontaituotevalmistajilta kuin kauppialtakin virallisesti tarvitaan paljon takuita tuotteiden turvallisuudesta, jne. Ei onnistu ihan rihkamakauppaperiaatteella?

Rikollisuudesta voi tietenkin uneksia ihan keskenään ja sitä saapi sitten suunnitellakin rikoksia ilman että se olis rikos sinällään. Muutenhan kaikki vitsailut ja paskanpuhumiset olis rikoksia ja siinä ei sit olis mitään järkee että sananavapautta rajoitettaisiin.
Joten.. paskanpuhuminen suomessa yhä sallittu, *trööt*
Onhan meillä Suomessa uskonnollisia, yms yhdistyksiä ja niissäkin saa puhua ja tehdä ihan mitä vaan siihen pisteeseen asti ettei ylitä virallista käytössä olevaa lakia.

Paul M
Hivenainemarkkinat ovat hyvä idea. Joku rikastui jopa ternimaitopisneksellä.Kilpailua on varmaankin nykyään jo niin paljon ettei ole eroa tavalliselle napikaupalle, jolla ei rikastumaan pääse. Etenkin kun on kyse rehellisestä kaupasta eikä mistään harmaasta taloudesta jolla yhteiskunnasta tehdään joku Albania tai Somalia josta kaikkoaa hyvinvointi ja jää vaan huuhaapilleristit.

Puutuhka olisi hyvä. Ja sitäpaitsi siinä on oikeasti kaliumia, joka tasapainottaa liiallista natriumin saantiamme.

Livettähän tehdään puutuhkasta joten kovin suuria annoksia ei kai ihmiselimistö kestä.
Muistan lapsuudestani pikkulapsen joka oli mennyt juomaan limupulloon laitettua livettä ja siinä oli hengenlähtö lähellä.
Lipeevedessä muinoin valkaistiin pellavalakanoita ja lipeellä kuurattiin puulattioita. Onhan meillä vielä livekalaperinne mutta josko kalan keittäminen jotenkin neutraloi, tms.

Aika kamalaa jos esmes syövän hoitoon yllytetään käyttämään livettä tai joku amatööri tunaa sitä pillereiksi.

Sideaineeksi käy myös savi. Ehkä silloin voisi tuotantoprosessi olla niin, että pillerit kaavataan muotteihin ja annetaan kuivua. Rummutetaan betonimyllyssä. Jollain näppärällä stanssilla pillerin pintaan tuotemerkki ja menee täydestä kuin väärä raha. Kaoliini on muuten vatsalle hyväksi. Eli samaa pilleriä voi myydä hivenaineena ja savihoitona.Ei mikätahansa savi.
Maa-aineksessahan voi olla mitä tahansa ja luontaistuotekaupassa oleva savijauho on puhdistettua.

Apteekistahan saa hiilitablettejakin.
Ja apteekista on helpompaa jäljittää syyllinen jolta hakea korvauksia sitten kun on kärvähtänyt ruokatorvi, peräsuoli ja kaikki siltä väliltä ja tarttee ostaa korvaava ruuansulatusjärjestelmä ja olla vaikka koko loppuikänsä ravinneliuostiputuksessa.

Kait semmosesta voi saada vaikka elinkautisen kun menee myymään ihmisille jotain vaarallista ja jää kiiinni kun on tapahtunut vahinkoja.

Mun huumoriini ei mahdu tämmöset jutut..
Nää on aika vakavia monessakin suhteessa.

Apteekkaritutkinto aka proviisori.

Pseudonappeihin sovelletaan etupäässä ilmoitusmenettelyä. Homeopaattisille valmisteille ei tarvitse hakea erillistä lääkevalmistelupaa ja -hyväksyntää, koska ne eivät järjestään ole lääkkeitä. Toki voidaan olettaa että valmistajalla on jonkinlainen vastuu moskan sisällöstä, mutta parinsadan milligramman nappien yms. tapauksessa käytännön tasolla kanteilta vältytään, sillä vaikka niissä olisikin "ylimääräisiä jäämiä", määrät ovat niin pieniä ettei edes pitkäaikaisella käytöllä voi ilmetä mitään oireita. Käyttämällä farmaseutikaalista laatua olevia täyte- ja aktiiviaineita tämäkin riski minimoidaan.

Rikollisten hommailu evvvk. Kaipa ne pirinistitkin näitä sitten soveltavat omiin hommailuihinsa kun kaveri tiesi kertoa että nappimasiinat ovat tosi tarkkailtuja pelejä Euroopan ja Amerikan maaperällä.

Pakko se kai on todeta että monet yhteiskunnalliset velvoitteet ja säännöt voidaan kiertää helposti myymällä tuote joko toisesta maasta taikka kierrättämällä se toisen maan kautta. EY-alueella tämä on poikkeuksellisen mahdollista koska rajoilla ei ole tulleja.

Apteekit vetävät helvetillisiä voittoja tuotteistaan. Idea onkin myydä kamaa suoraan ohi. Jopa oman apteekin perustaminen on mahdollista. Yhden vitamiinipillerin tuotantokustannukset ovat absoluuttisesti noin 0.07 senttiä kappale ja ne myydään 3.3 senttiä kappale. Voitto on karkeasti noin 50-kertainen - nykyisillä markkinahinnoilla. Tämä edellyttää toki ainakin meikään iskostunutta perinteistä ahneutta, että tuotteet sekä valmistetaan että myydään itse suoraan loppukäyttäjille. Apteekille jos nappeja myy, voitto on korkeintaan 2-5-kertainen. Jos iso lääketehdas myös myisi kaman itse, se vetäisi 10-50 kertaa kovempaa tulosta kuin jakelemalla niitä kaikenkarvaisille välistävetäjille. Isolle apteekkiketjulle 10 lavametrin myyminen on toki helpompaa ja selkeämpää kuin yhden purkillisen joka mummolle.

Älä ny hulluja puhu.

"Apteekkien lukumäärää säädellään tarkkaan ja kokonaan uuden apteekin perustaminen on harvinaista"

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337

Tällaisissa taikauskovalmisteissa ulkonäkö on tärkeä osa. Oikeastaan ulkonäkö ja sopiva mystillisen oloinen mainosteksti. Mainoskessa pitää mainita sanat energia, värähtely, harmonia, tuhansia vuosia vanhaa tietoa, jne. jne.

Kansipahvi saisi olla vihreä ja siinä leppoisan näköinen setä valkoisessa takissa. Fontti pitää valita huolella ja kokonaisuus laatia luottamusta herättävällä tavalla.

Itse tuotteen ulkonäkö myös ratkaisee. Jauho ei kelpaa. Tuotteen pitää näyttää mielellään pillereiltä tai vaihtoehtoisesti mustilta kuivatuilta kastemadoilta tai muilta käppyräjuurakoilta.

Jos on oma kasvimaa, niin sitähän pitää harventaa välillä, että porkkanat mahtuvat kasvamaan. Ne pienet rääpäletaimet voisi käyttää tuotteena. Kuivattaa uunissa huolella kaikki kosteus pois ja jos ei ulkonäkö ole vakuuttava, niin sitten pyörittää tuhkassa vielä. 5 parin senttimetrin mittaista ihmejuurta pikku pussissa 5 euroa pussi + kaikkea mahdollista naamioitua lisähintaa.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Bushmaster
Rikollisten hommailu evvvk. Kaipa ne pirinistitkin näitä sitten soveltavat omiin hommailuihinsa kun kaveri tiesi kertoa että nappimasiinat ovat tosi tarkkailtuja pelejä Euroopan ja Amerikan maaperällä.

Pakko se kai on todeta että monet yhteiskunnalliset velvoitteet ja säännöt voidaan kiertää helposti myymällä tuote joko toisesta maasta taikka kierrättämällä se toisen maan kautta. EY-alueella tämä on poikkeuksellisen mahdollista koska rajoilla ei ole tulleja.
Niin.. ihminen on muka luomakunnan kruunu moraalisena eläimenä ja vielä kulttuuriolentokin mutta osahan on alakultuuriolentoja ja tyyten moraalittomia.

Pelkkä itsekkyys vedoten siihen että ku muutkin.. se innostaa moraalisen kehityksen alatasolla kakaramaisia tai peräti hitaasti oppivia elämäntyyliin, joka ei kiinnosta ylemmän moraalin omaavia, esmes niitä jotka tahtovat kouluttaa jälkeläisensä ja kasvattaa niistä moraalisia = yhteistyökykyisiä, rehellisiä, jne. [size=50:2qajo7kf](naisia)[/size:2qajo7kf]

Metkaa miten nopeasti joillakin tuo verkottuminen tapahtuu?
Ja miten kaikki porsaanrei´ät laista opitaankin verrattuna siihen mitä ei muka opita..
Neuropsykologisesti erittäin mielenkiintoista seurata.
Ja kansalaisena todella mielenkiintoista nähdä ettei todellakaan kannata luottaa mihinkään nettiapteekkeihin, tai mihinkään mitä netissä tarjoillaan, kaupataan, jne.

Ainoa mihin netissä kannattaa tarttua on epäjohdonmukaisuudet, epäloogisuudet, yms.
En tiä mihin muuhun nettiä vois käyttää kuin väittelyyn?

Musiikkiakin ihmiset lataa netistä mutta musiikintekijät ei saa siitä palkkaansa ja jotenkin netti vaikuttaa enemmän rikollisten temmellyskenttänä tm. epärehellisten ihmisten toimintaympäristönä, siis silloin kun puhutaan myymisestä ja ostamisesta netin kautta.

Kaikki tietohan pitää aina tarkistaa muualta eikä luottaa vain siihen mitä netissä sanotaan.

Onhan tämä sellainen uus mahdollisuus hyväksikäyttää lapsia, vanhuksia, sairaita ja vammaisia ettei mitään rajaa. Ja hyväksikäyttäjiä näyttää riittävän samoin kuin niitten "kavereita", jotka haluu miellyttää niitä.
Narsistit ja niitten hovit parmilla.
Mielenkiintoista.
En ole ennen nettiaikaani päässyt näkemään tuota käytännössä mutta oppia ikä kaikki.

No..
Olisipa joku naiseksi assosioituva yksilöpersoona aloittanut tällaisen ketjun niin useampikin miespupolinen olis nostanut kovan Haloon! siitä miten kieroja, rikollisia, väkivaltaisia, jne. ovat naiset!

Odotellaan siis että naisetkin innostuvat kiertämään lakeja lisää niin saadaan miespuolisetkin kiinnostumaan moraalista ihan toiselta laidalta kuin nyt..

Sitten kun saadaan kytkettyä näitä juttuja mm. miesten huoltajuusoikeuksiin, yms. niin pääseepi moraalinen ja kulttuurinen täällä väkivallan kyllästämässä yhteiskunnassamme ehkä nytkähtämään hitusen etiäppäin sosiaalisesti hyväksyttävämpään suuntaan..

Sitä odotellessa on tyytyminen suomalaiseenkin epärehellisyyteen, kierouteen, yms. mihin ei voi luottaa.

Lain kiertäminen ei ole laitonta eikä siten väärin. Moralistit tietysti purevat nilkkaan heti, mutta se on heidän häpeänsä. Jos jotakin tuotantoa syntyy, laadunvalvonnasta kyllä huolehditaan, onhan kyseessä valmistajan oma etu. Ei ole kiva saada palautuksena 5 lavametriä nappeja vain siksi että niistä sattui löytymään jokin Borneolainen lintuinfluenssan ja kolibakteerin mutaatio.. Kun puhutaan isommista määristä eli jopa miljardien nappiyksiköiden vuosituotannosta, ei paljoa maksa ottaa joka kontillisesta pari näytettä ja lähettää labraan, maksaa sen 300, kun tuotto on yli 5 miljoonaa..

Nappikoneen budjetti olis 20-120k. Kansainvälisiltä markkinoilta noita onkin jo löytänyt ihan mukava valikoima.

Bushmaster
Lain kiertäminen ei ole laitonta eikä siten väärin.

Eipä oo järjenkäyttökään laitonta.

Moralistit tietysti purevat nilkkaan heti, mutta se on heidän häpeänsä.Mutta sinähän avasitkin vaan provon ja just siks että saisit kinata moralistien kanssa. Huvinsa kullakin.
Minä vastailen näihin lähinnä siksi kun oon äiti ja voisin olla mummo ja aattelen keskenkasvuisia vastuullisesti ja on ihan kiva toppuutella siten että muksut saa muutakin infoa kuin teikäläisten karvapeppuisten aikamiespoikien suunsoittoa yllykkeeksi.

Ns. kunnolliset nuoret ei kuluta aikaansa opiskelemalla lakia vain siks että sieltä löytyis porsaanreikiä joista voi puikkelehtia.
Aika monet oppii ne rajansa joa ennen 18v:aan ja tajuaa että elämästä saa enempi irti kun etenee systemaattisesti sellaiseen ammattiin, mistä voi saada kohtuullista palkkaa eikä tarvitse sitten roikkelehtia sosiaalielättinä ja suunnitella vilunkihommia.

Et sinä tätä ketjua aloittaessasi edes aatellut että julkisesti joku täällä sulle jotakin pillerikonetta alkaa kaupata.
Huutonettiin tai ihan mihin vaan oisit voinut laittaa kyselys.
Mutta olit seuraa vailla ja sulla on aina sellainen härnäyshalu päällä, siitä sinut jo tunnistaakin.
Här här vaan sulle.

En ite asiassa. Ensisijainen syy oli se, että kun ihmiset rupeavat vuodattamaan aiheesta, he yleensä tulevat kertoneeksi ohimennen asioita alasta josta voi oppia uutta. Esimerkiksi omat mieltymykset ja kokemukset humpuukinapeista, yleinen alan taso, mahdolliset (juridiset) seikat jotka joku asiasta enemmän syystä tai toisesta tietävä saattaa huomauttaa, jne.

Lakeja luetaan siksi että voi tietää oikeutensa, se miten asioissa menetellään viranomaisten kanssa, mitkä ovat omat toimivaltuudet ja miten niiden pitää mukailla lakia. On olemassa ne perussäännöt jotka raamattukin opettaa kymmenen käskyn muodossa ja ne ovat kaikille tervejärkisille ihan itsestäänselvyyksiä, mutta kun ruvetaan pohtimaan sitä, millainen lafka voi tuoda maahan sitä, tehdä tätä ja milloin se pitää hyväksyttää/ilmoittaa ja miten, ollaan siinä juridiikan lukemisen ja niiden "porsaanreikien" etsimisen ytimessä.

Markkinataloudessa de facto ne jotka lain reikiä käyttävät hyväkseen, menestyvät ja ne jotka seuraavat vain moraaliaan eivätkä uskalla edes tutkia toimintansa rajoja vaan seuraavat jo koluttuja polkuja, eivät menesty. Molemmat tiet ovat laillisia, toisella vaan päätyy todennäköisemmin vaivaistaloon eli sinne sun sossuluukullesi.

Ihan asiaan liittymätön esimerkki löytyy psykiatrian alalta(vaikka ovathan psyykenapit heti kolesterolinappien jälkeen eniten vedettyjä lääkkeitä) - jos joutuu kallonkutistajan juttusille ja hän esittää lähetettä suljetulle, viisas suostuu lähtemään sinne vapaaehtoisesti jolloin kirjoitetaan B1, odottaa 3 vuorokautta ja peruu lähdön. M1-lähete voidaan kirjoittaa vain tutkimisen jälkeen ja on voimassa 3vrk, ja B1 ei voida enää tämän jälkeen muuttaa M1, koska aikaa on kulunut yli 3vrk, ja henkilöä ei voida enää lähettää suljetulle. Tuli vaan mieleen kun just juttelin yhden tällaisen kanssa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat