Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Mistäs sais napinpuristuskoneita halvalla? Millaisia täyteaineita yleensä käytetään esmes vitamiininapeissa?

Sivut

Kommentit (24)

Hieno liikeidea, perunajauhosta pillereitä.
Eiköhän kannata keskittyä asioihin, jotka osaa, perusta vaikka siivousfirma..

Paul M
Seuraa 
Viestejä8640
Liittynyt16.3.2005

Hivenainemarkkinat ovat hyvä idea. Joku rikastui jopa ternimaitopisneksellä.

Puutuhka olisi hyvä. Ja sitäpaitsi siinä on oikeasti kaliumia, joka tasapainottaa liiallista natriumin saantiamme.

Miten olisi kapselointi? Kapseleita voi täyttää käsipelillä. Myynnissä paketti on tärkein. Kauniisti painettu pahvipaketti myy vaikka mitä.

Tuo puutuhkajuttu on niin, että sitä vaan muutaman kuution siiloon hyvin sekoitettuna. Hivenaineanalyysistä saa tuotetiedot ja nehän pysyvät sitten samana niin kauan kun siilossa on samaa tavaraa.

Sideaineeksi käy myös savi. Ehkä silloin voisi tuotantoprosessi olla niin, että pillerit kaavataan muotteihin ja annetaan kuivua. Rummutetaan betonimyllyssä. Jollain näppärällä stanssilla pillerin pintaan tuotemerkki ja menee täydestä kuin väärä raha. Kaoliini on muuten vatsalle hyväksi. Eli samaa pilleriä voi myydä hivenaineena ja savihoitona.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

halvalla varmaan kiinasta tahi virosta...
ihan hyvä bisnes idea...
varsinkin kun teet vielä oikeesti
parempia pillereitä ku kilpailijat...

kaikki muut hyötyy paitsi kilpailijat...

anna mennä..

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14400
Liittynyt16.3.2005

Lainaus:
"Ei kun vois ruveta myymään vitamiini- monivalmiste- ja muita hivenainenappeja ja sitten homeopaattisia nappeja kaikenlaisille typerille uskonlääkeidiooteille. "

Homeopatia perustuu veden muistiin, ei pillereihin.

Muistakaa aina, että käyttämättömät homeopaattiset valmisteet ovat ongelmajätettä. Niitä ei saa kaataa viemäriin. Laimentuessaan meressä ne potensoituvat uskomattomiin mittoihin.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

"Sisältää 99% tärkkelystä. Varoitus, saattaa sisältää jäämiä hivenaineista."

Nappien valaminen käsipelillä olisi kaikkea muuta kuin kannattavaa, järkevää ja tehokasta. Lisäksi betonista valetut napit poikisivat vain oikeuskanteen kun joku likinäköinen mummo luulee vetävänsä purutabletteja ja tuhoaa hampaansa.

50ms syklillä yksilinjainen nappikone myllyttää 5 miljoonaa nappia (about tonnin) 14 tunnissa. Ympäri vuoden käynnissä oleva kone tuottaa noin 3.13 miljardia nappia(noin 0.626kt tai 10.5m purkillista) joka on rahassa absoluuttisesti noin 52 milliä, kulujen jälkeen about 45-50. Tämä tosin edellyttää että joka ainoa Eurooppalainen kiskaisisi noin 6.3kpl kys. koneen tuottamaa nappia vuodessa. Vastaavasti Suomalaisten yksistään niitä pitäisi vetää liki 600 kappaletta vuodessa per nokka.

Noh, magnesium, sinkki, kupari, a b c d jne. vitamiinit joka koossa ja värissä, 10+n eri homeopaattista humpuukinappia + kaikki muut mahdolliset hivenaineet ja iso arsenaali erilaisia multivitamiinivalmisteita. Jos vielä jaksaa hakea luvat ja palkata pari mannea romanialaisilla apteekkaritutkinnoilla voisi nappikoneella myllätä myös ihan oikeita lääkkeitä.

syytinki
Seuraa 
Viestejä9316
Liittynyt18.8.2008

Mihin sitä pillerimasiinaa.

Myy jauheena purkissa ja ohjeeksi, että ripotellaan puuron pintaan. Kilohinnassa kannattaa ottaa mallia maustepussien hinnoista.

Ostaa muutaman motin hyvää koivuhalkoa ja lämmittelee tupastaan ja saunaa. Tuhkat poistaa välillä hienoihin pakkauksiin. Kuivana voi lisätä joukkoon vielä vaikka jauhettua voikukan lehteä tai pihasauniota hajua antamaan.

Koostumuskin pysyy suht samana, jos halkoerä on hakattu samalta metsäläntiltä.

Rikollisena vois kannattaakkin tai sivubisneksenä mutta pääelinkeinona tuskin kun on tota kilpailua..

Rikollisuudessa on se pikkuongelma että se on rikollisuutta.
Kaikki pitää tehdä salaa ja jatkuva kiinnijäämisriski hankaloittaa hämärähommia.
Lopulta jos/kun jää kiinni niin muut ihmiset voi suuttua, etenkin ne, jotka tekee sitä ns. rehellistä työtä = maksaa veronsa ja toiminnasta aiheutuvat muut kulut, joita työntekoon liittyy yleensä n. 1/3 kun eletään hyvinvointiyhteiskunnassa, johon on rakennettu infra, joka kattaa lapsisista, vanhuksista, sairaista ja vammaisista huolehtimisen ja takaa vielä terveillekin perusturvaa jos sattuu kohdalle lama ja työpaikat lähtee muualle kilpailun takia.

Kait luontaituotevalmistajilta kuin kauppialtakin virallisesti tarvitaan paljon takuita tuotteiden turvallisuudesta, jne. Ei onnistu ihan rihkamakauppaperiaatteella?

Rikollisuudesta voi tietenkin uneksia ihan keskenään ja sitä saapi sitten suunnitellakin rikoksia ilman että se olis rikos sinällään. Muutenhan kaikki vitsailut ja paskanpuhumiset olis rikoksia ja siinä ei sit olis mitään järkee että sananavapautta rajoitettaisiin.
Joten.. paskanpuhuminen suomessa yhä sallittu, *trööt*
Onhan meillä Suomessa uskonnollisia, yms yhdistyksiä ja niissäkin saa puhua ja tehdä ihan mitä vaan siihen pisteeseen asti ettei ylitä virallista käytössä olevaa lakia.

Paul M
Hivenainemarkkinat ovat hyvä idea. Joku rikastui jopa ternimaitopisneksellä.Kilpailua on varmaankin nykyään jo niin paljon ettei ole eroa tavalliselle napikaupalle, jolla ei rikastumaan pääse. Etenkin kun on kyse rehellisestä kaupasta eikä mistään harmaasta taloudesta jolla yhteiskunnasta tehdään joku Albania tai Somalia josta kaikkoaa hyvinvointi ja jää vaan huuhaapilleristit.

Puutuhka olisi hyvä. Ja sitäpaitsi siinä on oikeasti kaliumia, joka tasapainottaa liiallista natriumin saantiamme.

Livettähän tehdään puutuhkasta joten kovin suuria annoksia ei kai ihmiselimistö kestä.
Muistan lapsuudestani pikkulapsen joka oli mennyt juomaan limupulloon laitettua livettä ja siinä oli hengenlähtö lähellä.
Lipeevedessä muinoin valkaistiin pellavalakanoita ja lipeellä kuurattiin puulattioita. Onhan meillä vielä livekalaperinne mutta josko kalan keittäminen jotenkin neutraloi, tms.

Aika kamalaa jos esmes syövän hoitoon yllytetään käyttämään livettä tai joku amatööri tunaa sitä pillereiksi.

Sideaineeksi käy myös savi. Ehkä silloin voisi tuotantoprosessi olla niin, että pillerit kaavataan muotteihin ja annetaan kuivua. Rummutetaan betonimyllyssä. Jollain näppärällä stanssilla pillerin pintaan tuotemerkki ja menee täydestä kuin väärä raha. Kaoliini on muuten vatsalle hyväksi. Eli samaa pilleriä voi myydä hivenaineena ja savihoitona.Ei mikätahansa savi.
Maa-aineksessahan voi olla mitä tahansa ja luontaistuotekaupassa oleva savijauho on puhdistettua.

Apteekistahan saa hiilitablettejakin.
Ja apteekista on helpompaa jäljittää syyllinen jolta hakea korvauksia sitten kun on kärvähtänyt ruokatorvi, peräsuoli ja kaikki siltä väliltä ja tarttee ostaa korvaava ruuansulatusjärjestelmä ja olla vaikka koko loppuikänsä ravinneliuostiputuksessa.

Kait semmosesta voi saada vaikka elinkautisen kun menee myymään ihmisille jotain vaarallista ja jää kiiinni kun on tapahtunut vahinkoja.

Mun huumoriini ei mahdu tämmöset jutut..
Nää on aika vakavia monessakin suhteessa.

Apteekkaritutkinto aka proviisori.

Pseudonappeihin sovelletaan etupäässä ilmoitusmenettelyä. Homeopaattisille valmisteille ei tarvitse hakea erillistä lääkevalmistelupaa ja -hyväksyntää, koska ne eivät järjestään ole lääkkeitä. Toki voidaan olettaa että valmistajalla on jonkinlainen vastuu moskan sisällöstä, mutta parinsadan milligramman nappien yms. tapauksessa käytännön tasolla kanteilta vältytään, sillä vaikka niissä olisikin "ylimääräisiä jäämiä", määrät ovat niin pieniä ettei edes pitkäaikaisella käytöllä voi ilmetä mitään oireita. Käyttämällä farmaseutikaalista laatua olevia täyte- ja aktiiviaineita tämäkin riski minimoidaan.

Rikollisten hommailu evvvk. Kaipa ne pirinistitkin näitä sitten soveltavat omiin hommailuihinsa kun kaveri tiesi kertoa että nappimasiinat ovat tosi tarkkailtuja pelejä Euroopan ja Amerikan maaperällä.

Pakko se kai on todeta että monet yhteiskunnalliset velvoitteet ja säännöt voidaan kiertää helposti myymällä tuote joko toisesta maasta taikka kierrättämällä se toisen maan kautta. EY-alueella tämä on poikkeuksellisen mahdollista koska rajoilla ei ole tulleja.

Apteekit vetävät helvetillisiä voittoja tuotteistaan. Idea onkin myydä kamaa suoraan ohi. Jopa oman apteekin perustaminen on mahdollista. Yhden vitamiinipillerin tuotantokustannukset ovat absoluuttisesti noin 0.07 senttiä kappale ja ne myydään 3.3 senttiä kappale. Voitto on karkeasti noin 50-kertainen - nykyisillä markkinahinnoilla. Tämä edellyttää toki ainakin meikään iskostunutta perinteistä ahneutta, että tuotteet sekä valmistetaan että myydään itse suoraan loppukäyttäjille. Apteekille jos nappeja myy, voitto on korkeintaan 2-5-kertainen. Jos iso lääketehdas myös myisi kaman itse, se vetäisi 10-50 kertaa kovempaa tulosta kuin jakelemalla niitä kaikenkarvaisille välistävetäjille. Isolle apteekkiketjulle 10 lavametrin myyminen on toki helpompaa ja selkeämpää kuin yhden purkillisen joka mummolle.

Älä ny hulluja puhu.

"Apteekkien lukumäärää säädellään tarkkaan ja kokonaan uuden apteekin perustaminen on harvinaista"

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337
Liittynyt29.3.2005

Tällaisissa taikauskovalmisteissa ulkonäkö on tärkeä osa. Oikeastaan ulkonäkö ja sopiva mystillisen oloinen mainosteksti. Mainoskessa pitää mainita sanat energia, värähtely, harmonia, tuhansia vuosia vanhaa tietoa, jne. jne.

Kansipahvi saisi olla vihreä ja siinä leppoisan näköinen setä valkoisessa takissa. Fontti pitää valita huolella ja kokonaisuus laatia luottamusta herättävällä tavalla.

Itse tuotteen ulkonäkö myös ratkaisee. Jauho ei kelpaa. Tuotteen pitää näyttää mielellään pillereiltä tai vaihtoehtoisesti mustilta kuivatuilta kastemadoilta tai muilta käppyräjuurakoilta.

Jos on oma kasvimaa, niin sitähän pitää harventaa välillä, että porkkanat mahtuvat kasvamaan. Ne pienet rääpäletaimet voisi käyttää tuotteena. Kuivattaa uunissa huolella kaikki kosteus pois ja jos ei ulkonäkö ole vakuuttava, niin sitten pyörittää tuhkassa vielä. 5 parin senttimetrin mittaista ihmejuurta pikku pussissa 5 euroa pussi + kaikkea mahdollista naamioitua lisähintaa.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Bushmaster
Rikollisten hommailu evvvk. Kaipa ne pirinistitkin näitä sitten soveltavat omiin hommailuihinsa kun kaveri tiesi kertoa että nappimasiinat ovat tosi tarkkailtuja pelejä Euroopan ja Amerikan maaperällä.

Pakko se kai on todeta että monet yhteiskunnalliset velvoitteet ja säännöt voidaan kiertää helposti myymällä tuote joko toisesta maasta taikka kierrättämällä se toisen maan kautta. EY-alueella tämä on poikkeuksellisen mahdollista koska rajoilla ei ole tulleja.
Niin.. ihminen on muka luomakunnan kruunu moraalisena eläimenä ja vielä kulttuuriolentokin mutta osahan on alakultuuriolentoja ja tyyten moraalittomia.

Pelkkä itsekkyys vedoten siihen että ku muutkin.. se innostaa moraalisen kehityksen alatasolla kakaramaisia tai peräti hitaasti oppivia elämäntyyliin, joka ei kiinnosta ylemmän moraalin omaavia, esmes niitä jotka tahtovat kouluttaa jälkeläisensä ja kasvattaa niistä moraalisia = yhteistyökykyisiä, rehellisiä, jne. [size=50:2qajo7kf](naisia)[/size:2qajo7kf]

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat