Seuraa 
Viestejä45973

Se, mitä teille halusin kertoa:

piste[size=200:20a0gcre].[/size:20a0gcre]

Piste on ainut olevaisuuden yhteys, ykseys, tarkoitus, fakta. Se on myös portti uuteen tarkoitukseen loputtomassa universumin rotaatiossa.

35 vuoden tutkimustyön jälkeen havaitsin, että koko luonnon oma kuvauskieli, eli algebra, generoituu nollasta, eli pisteestä, jolla ei ole lainkaan ulottuvuuksia, ja joka on vain kohta jossain.

ainstain eikä hänen suuret jälkeläiset (suhteellisuusteoriauskovaiset) ole vieläkään ymmärtäneet tätä ainutta faktaa. Sen sijaan muun muassa Gauss, Newton, Arkhimedes, etc. matematiikan historian tekijät näkivät luonnossa itsessään jotain ihmistä paljon suurempaa tarkoitusta.

Kuolleet ovat läsnä täällä ja nyt. Kuolema ei ole loppu, vaan uuden alku. Sellaiseen johtopäätökseen päädyn puhtaasti logiikan kannalta. Kun luonnon kuvauskieli generoituu nollasta, silloin universumin alku oli nolla. Koska nollalla ei ole lainkaan ulottuvuuksia (merkitystä), jokin antoi sille merkityksen, koska olemme ja luemme tässä ja nyt.

Luonto on jakanut kaiken tasapuolisesti, vaikka sen derivaattana esimerkiksi tuskaa on annettu joillekin enemmän, ja joillekin vähemmän. Koko funktio on kuitenkin tasapainossa, sillä muutoin luonto (universumi) hajoaisi pillan päreiksi heti, eikä vasta hetken perästä (vrt. signaalinkäsittelyn perusteet).

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat