Seuraa 
Viestejä1399
Liittynyt19.6.2005

Löytyisikö kokemuksia pelikonsoleista?

Playstation 3 ? Xbox 360 ? Wii ?

Hyviä ja huonoja kokemuksia? Hinta / laatu? Pelitarjonta ja laatu? Etc...

Sivut

Kommentit (52)

Wiisas
Seuraa 
Viestejä3197
Liittynyt22.11.2007

Meille on tulossa Wii, ei kokemuksia mutta suositeltu on ja kakara pelaa sitä kaverin luona ja on kovasti toivonut.

Xbox 360: sitä harkittiin viime vuonna, jolloin asiantuntija (tuttu peli ammattilainen -aikuinen) ei suositellut. Tämä johtui kakaran iästä, viime jouluna 11. Tähän ei kuulemma ole paljoa hyviä pelejä varhaisteineille. Lisäksi pelit ovat kalliita.

Eli riippuu aika paljon lahjansaajan iästä. Näistä on lisää juttua ketjussa, jossa pohdittiin tämän joulun hittilahjaa. Barbaari kai pelaa näitä isommille lapsille tarkoitettuja pelejä ja tietää niistä

"kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu"

Riippuu tosiaan paljon lahjan saajasta, nykyisistä laitteista, kavereiden konsoleista ja tietysti pelaajien pelimieltymyksistä.

PS3, jos lahjan saajan kotoa löytyy uusi (HD) telkkari ja kotiteatterilaitteisto. Pelimieltymys suuntautuu enimmäkseen ajo-, seikkailu-, ammunta- ja musiikkipuolelle. Konsoleista ainoa, jossa on bluray-asema. Verkkoyhteisö on ilmainen.

Xbox 360 on enemmän ammunta- ja seikkailupainotteinen. Muitakin löytyy. Verkkoyhteisö on maksullinen.

Wii lisävarusteineen on enemmän liikuntaan ja urheiluun suuntautunut. Muitakin pelimuotoja löytyy.

Xbox 360:sta sellainen varoitus, että jos aikoo liveä pelailla niin saa unohtaa rautapalomuurit samointein. Kyllähän se siitä läpi yleensä menee, mutta joskus ihan astunnaisesti vaikka portit on avattu, ei suostukkaan boxi menemään nettiin. MS nähtävästi päätti keksiä ethernet-pyörän uudestaan, ja konsoli lähettää jotain ihmeellisiä p*skapaketteja välillä.. Tähän ei auta muu kuin palomuurin ohitus tai konsolin seinästä irtiotto, ja vuorokauden odottelu, minkä jälkeen EHKÄ toimii.

Myöskin esim. Thompsonin vanhemman kaapelimodeemin on Xbox 360:n KÄYNNISTYS vetänyt täysin tilttiin monta kertaa. Ok, vanha moodemi, mutta ei tällaista silti pitäisi käydä.

Siinä pääsee vähän herkemmältä 11-vuotiaalta itkuraivarit kun haluaisi cooppia pelata kaverin kanssa ja ei onnistukaan.

Samaa olen miettinyt ja jotain plustilastoa olen yrittänyt miettiä:

PS3:
* blue-ray -tuki
* vanhempi purkki kohtuuhintainen jo
* yhteensopiva PSP:n kanssa

Wii:
* liiketunnistintuki
* hinta
* yhteensopiva NDS:n kanssa

Xbox:
* liiketunnistintuki tulossa
* pelien määrä
* eniten mallivaihtoehtoja
* ohjainten yhteensopivuus Windows-maailmaan

Jostain syystä Xboxista on minulla myönteisin mielikuva. Varmaan siksi että meillä on sen vanha versio.

Wii on myös vahvoilla, koska meillä tytär lienee koneen pääasiallinen käyttäjä ja siihen näyttäisi olevan enemmän häntä miellyttäviä pelejä. Lisäksi hänellä on tuo Nintendo DS jo. Toisella pojista on kyllä PSP, mutta hiukan tuo PS3:n hinta mietityttää. Mielummin ostaisi standalone-bluerayn.

Kaikki taitavat tukea wlania..?

olli-san
Seuraa 
Viestejä419
Liittynyt28.1.2007

Kannattaa tutkailla pelitarjontaa ja päättää sen perusteella. Toki PS3:n Blu-rayn toisto kannattaa myös huomioon. Itse suosittelisin Xboxia.

Vaikka Wii varmasti kiinnostaa monia, niin ihan vain vinkkinä, että kone jää hyvin todennäköisesti pölyyntymään nurkkaan. Sille kun vaan ei ole paljoa laadukkaita ja mielenkiintoisia pelejä lukuunottamatta Nintendon omia tuotoksia.

Tuosta PS3 blueray tuesta kannattaa muistaa sen päivitettävyys. Formaatti on suhteellisen uusi ja kehittyy (nettikäytön osalta?) koko ajan.

Jos PS3 on samassa verkossa mediaserverin kanssa, niin myös ne PC:llä olevat DivX videot saa näkyviin suomiteksteineen.

Ehdottomasti Wii.
Suurin ja monipuolisin pelivalikoima. Ja pelejä löytyy teini-ikäisten lisäksi myös aikuisille. New Super Mario Bros Wii, Mario Kart Wii ja Wii Fit Plus vielä pukinkonttiin mukaan, niin koko perheelle riittää pelattavaa pitkäksi aikaa.

E:

Taivaantallaaja
Xbox:
* liiketunnistintuki tulossa
* pelien määrä
* eniten mallivaihtoehtoja
* ohjainten yhteensopivuus Windows-maailmaan

Kaikki taitavat tukea wlania..?
Xbox 360 Arcadessa ei WLAN:ia ole kuin lisävarusteena.

Natalista en liikoja odottaisi, sillä sille suunniteltuja pelejä ei näyttäisi olevan kovasti tulossa. Lisäksi PS3:llekin on "sauva" tulossa (ja tuon Natalin vastine, Eyetoy on jo).
Wiillä on enemmän pelejä.
Kaikkien kolmen konsolin ohjainten pitäisi PC:n kanssa toimia, riippuen tietysti ajureista.

Wiin omistajana voin sanoa että se on todella hauska, ainakin aluksi. Mutta pian alkaa tylsistyttämään ne jatkuvat minipelikokoelmat. Esimerkiksi Rayman Raving Rabbids on hulvattoman hauska, mutta kun sarjassa on 3 (vaiko jo 4?) eri minipelikokoelmaa, niin alkaa tulla vähän korvista.

Olihan jotain resident evil nelosta (muistaakseni) toki ihan munakasta pelata kun aseella sai oikeasti tähdätä käyttäen ohjainta. Ihan eri fiilis kuin liikkua ja tähdätä tatilla. Toisaalta liikkuminen nunchan tatilla tuntui vähän hankalalta, mutta varmasti tottumiskysymys.

Ja onhan Wii myös halpa.

Jälkeläiseni on 10-vuotias ja olen aikeissa hankkia Wiin. Perusteena kapineeseen liittyvät liikunnalliset ominaisuudet. Onko jollain kokemusta miten viihdyttävinä muksut kokevat nämä liiketunnistinvirikkeet? Riittääkö mielenkiinto joulunpyhien ylikin?

Ja joukkoon eksynyt jo ainakin yksi, joka vannoo pc:n nimeen

Muistuu nuoruuden väittelyt mieleen, kuinka pc heebot ei voinut ymmärtää miksi konsolit on edes olemassa kun heillä on niin ja niin monta hertzia koneessa ja jäähdytetyt näytönohjaimet

P.a.s.i
Seuraa 
Viestejä77
Liittynyt7.1.2008
Sahrah
Suosittelen lämpimästi PC tietokonetta.Niin miekin ja penskat saa sitten sen koneen osina ja kasaa kiltisti ite sen kasaan ja asentelee wintoosat/linuksit ja sun muut oppiipahan samalla muutenkin koneen käyttöä pintaa syvemmältä

Suggestion
Jälkeläiseni on 10-vuotias ja olen aikeissa hankkia Wiin. Perusteena kapineeseen liittyvät liikunnalliset ominaisuudet. Onko jollain kokemusta miten viihdyttävinä muksut kokevat nämä liiketunnistinvirikkeet? Riittääkö mielenkiinto joulunpyhien ylikin?Riippuu vähän mistä peleistä on kyse. Jos tarkoitat paketista löytyvää Wii Sportsia, niin se keskittyy enemmän kaksinpeliin ja lisäohjainten hankinta voisi olla paikallaan.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat