Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Hirveet leikkaukset luvassa ja rakennemuutos. Kuka uskaltaa aloittaa päättäjistä leikkelyt.

Ja äänestääkö kansalaiset samat puliveivarit ja ja lahjusteottajat takaisin eduskuntaan.

Sivut

Kommentit (489)

tiäremiäs
Hirveet leikkaukset luvassa ja rakennemuutos. Kuka uskaltaa aloittaa päättäjistä leikkelyt.

Ja äänestääkö kansalaiset samat puliveivarit ja ja lahjusteottajat takaisin eduskuntaan.


Onneksi päättäjät eivät osaa leikata hallinnosta, eikä itseltään.
Se on hieno asia, että päättäjillä on, mistä leikata, ettei tartte iteltään vaatia mitään.

Vaaleihin liittyen voisi listata puolueiden saavutuksia, ja sitten kun tulee vaalit, niin listauksesta näkee että mitä puoluetta kannattaa äänestää. Puolueille voi antaa plus- ja miinus-pisteitä sen mukaan mistä pidät tai et pidä niissä. Esimerkiksi luvatun asian täyttämättä jättämisestä puolueelle voi antaa miinuspisteen, jos sellainen turha lupailu ärsyttää. Hyvistä hankkeista taas puolue saa pluspisteitä.

Esimerkiksi:

Perussuomalaiset: +1 isänmaallisuudesta, +1 maahanmuuttokriittisyydestä
Vihreät: +1 ympäristöasiat
SDP: 0 tasapaksu puolue
Keskusta: 0 tasapaksu puolue
Kokoomus: 0 tasapaksu puolue
RKP: -1 pakkoruotsista, -1 puolueen nimestä

Tämän perusteella Perussuomalaiset ovat johdossa.

Pahus, kun tuo Keskusta ei valinnut Pekkarista puheenjohtajaksi, ei olisi tarvinnut leikata. Ja kun olis vielä laittanut tupeenkin piiloon, niin siinäkin olisi tullut säästöjä.

Phony
Pahus, kun tuo Keskusta ei valinnut Pekkarista puheenjohtajaksi, ei olisi tarvinnut leikata. Ja kun olis vielä laittanut tupeenkin piiloon, niin siinäkin olisi tullut säästöjä.Helvetin hyvä kun ei valinnut. taas yhtä päätoimista vanhojen virheidensä peittelijää.

Kokoomus kerää ääniä homopiireistä vaatimalla homopareille täyttä adoptio-oikeutta. Sinänsä "hyvä" veto Kokoomukselta, mutta valitettavasti moisella tempauksella tippuu minun listaltani kokonaan.
Uutinen

Perussuomalaiset: +1 isänmaallisuudesta, +1 maahanmuuttokriittisyydestä
Vihreät: +1 ympäristöasiat
SDP: 0 tasapaksu puolue
Keskusta: 0 tasapaksu puolue
RKP: -1 pakkoruotsista, -1 puolueen nimestä

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845
Liittynyt1.2.2010
Wiisas
Mitä ympäristöasiaa vihreät ovat edistäneet tällä kaudella?Ydinvoiman lisärakentamista?
-------------------

Jos mennään tuplaweehen, niin isot puolueet lisää kannatustaan perinteisesti. Jos ei, niin isot säilyttävät silti suhteellisen asemansa mutta kepu ottaa pääministeripuolueena muutaman eduskuntapaikan rotsiin.

- Ubi bene, ibi patria -

surreal
Seuraa 
Viestejä978
Liittynyt10.11.2007

Perussuomalaiset: -25 yleisestä junttiudesta ja kaikkinaisesta sivistymättömyydestä, -40 vennomalaisesta 50-luvun kaipuusta -80 edustajansa (mikä sen paskan nimi nyt olikaan?) puheenvuorosta, jossa rinnasti homot koiran naimiseen, -30 Timo Soinin tyhjästä asiasisällöttömästä retoriikasta, -20 ydinvoiman vastustamisesta, -100 vasemmistolaisesta katkeruudesta ja menestyneiden vihasta, miinus ääretön kaikesta muusta tällä loppumattomalla listalla.

Kun Timo Soinin kommentit kääntääi kummelista suomeksi nehän ovat täysin debiilejä.

Ei kai kukaan oikeasti voi ottaa heitä tosissaan. Siis älyllinen, lukenut ihminen.

Wiisas
Seuraa 
Viestejä3197
Liittynyt22.11.2007

Soini sanoi puolueen saavan kaksin-kolminkertaisen edustajamäärän vaaleissa. Tämä nyt on pelkkää puhetta niin kuin Soinilta yleensäkin. Toinen asia, mikä ylitti uutiskynnyksen kaikissa medioissa oli Putkonen.

Mutta mikä merkitys perussuomalaisille ja toisaalta demareille on Matti Putkosella? Ikinä en ole tyypistä ennen kuullut, nyt vasta kun erosi demareista. Vanha mies ja Hesarin mukaan ammattiyhdistyslegenda. Olen tietysti seurannut aika valikoivasti tämän sortin juttuja, mutta ihmettelen, kun nyt Putkosen siirtyminen perussuomalaisten riveihin on jotenkin tosi iso juttu, liian iso minusta. Vai olenko vain tietämätön suuresta vaikuttajasta?

"kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu"

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2371
Liittynyt24.3.2009

author="<a href="http://www.vapaansuomenliitto.fi/pub/news?articleId=b92ealgqqd5vld2v&amp;month">http://www.vapaansuomenliitto.fi/pub/news?articleId=b92ealgqqd5vld2v&amp;month</a>" kirjoitti:
Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ei antanut itsestään kovinkaan vakuuttavaa kuvaa Ajankohtaisessa kakkosessa tiistai-iltana 3.8.2010. Vaikutti aivan siltä kuin hänet olisi väkisin raahattu studioon keskustelemaan selvästi epämiellyttävästä aiheesta, jonka mieluummin olisi kokonaan sivuuttanut.

Ajankohtaiseen kakkoseen oli kutsuttu Itsenäisyyspuolueen puheenjohtaja Antti Pesonen ja Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini keskustelemaan Suomen EU-politiikasta. Soinia ja perussuomalaisia on viime aikoina etupäässä Itsenäisyyspuolueen aktiivien taholta arvosteltu EU-kriittisyydestä lipsumisesta ja eroamisvaatimusten puuttumisesta.
Itsenäisyyspuolue +2 EU:sta ero ja hyvät välit Venäjään
Suomen työväenpuolue +2 EU:sta ero ja hyvät välit Venäjään
Keskusta +1 Paavo Väyrynen

SDP -1 Jutta "Yes We Can" Urpilainen
Vasemmistoliitto -1 olematon vasemmisto
KD -3 hihhulit
Vihreät De Gröna -3 veganismi, homot ja Venäjä vihaaja Hautala
PeruSSuomalaiset -3 rasismi
Muutos 2011 -3 rasismi
Kokoomus -6 Stubb ja "Venäjä, Venäjä, Venäjä" ja Nato

RKP -100 bättre folk

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Tiedän mitä puolueita en äänestä, lopusta on sitten valittava joku. Ai niin, miestä äänestän ehdottomasti.

Perussuomalaisille +1000 siitä, että surreal ei tykkää niistä.

kairamo
Seuraa 
Viestejä1517
Liittynyt13.12.2006
surreal
Ei kai kukaan oikeasti voi ottaa heitä tosissaan. Siis älyllinen, lukenut ihminen.Eihän kaikki voi olla yhtä älyllisiä ja lukeneita kuin "surreal"

An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.
(Axel Oxenstierna)

Persuksille taitaa tulla äänivyöry näissä vaaleissa, sellainen tutina on allekirjoittaneella munissa - vaikka voivat ne toki väärin tutissakin ja toisinaan niin ovat tehneetkin. Soini ja persukset ärsyttävät ihmisiä, siitä annettakoon muutama kämäinen irtopiste.

Pistän ääneni mitä luultavimmin Piraattipuolueelle. Mielestäni ei ole haitaksi, jos kahdensadan edustajan joukosta löytyy ainakin yksi nykyaikaisesta tietoyhteiskunnasta syrjäytymätön yksilö. Tekijänoikeudelliset kysymykset ovat sinänsä hyvin irrelevantteja, vaikka paljon kulttuuria kulutankin ja lompakollani äänestän. Tietystikin on hyvin paljon mahdollista, ettei kyseisen puolueen ehdokkaita tulevassa eduskunnassa nähdä.

EDIT1: Tähän mennessä yksikään ehdokkaani ei ole kansanedustajaksi päätynyt, en ole kuitenkaan täysin vielä menettänyt toivoani parlamentaarisen demokratian suhteen.

Wiisas kirjoitti:

Mitä ympäristöasiaa vihreät ovat edistäneet tällä kaudella?
Poikien ympärileikkauksiin puuttumattomuutta?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat