Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Ilmasto muutos ei ole vain maapallon sisäinen juttu, vaan se koskee koko aurinkokuntaa, aivan kuin tutkimukset osoittavatkin. Kaikilla aurinkokuntamme planeetoilla on tapahtumassa nyt muutoksia. Tämä johtuu siitä että siirrymme galaksissa alueelle, jossa on tiheämmin ja enemmän energiaa, värähtely taajuus kasvaa.

NASAN ja venäläisten data on osoittanut, että auringon magneettikentän etureuna on muuttunut yli 1000% kirkkaamaksi viimeisen 30vuoden aikana. Venäläiset tiedemiehet ovat havainneet, että galaktinen tila johon olemme liikkumassa näyttää oleellisesti korkeempia pitoisuuksia ainetta ja energiaa mukaan lukien vedyn, heliumin ja hydroksyylin varauksellisia hiukkasia, ja lisäksi muita uusia elementtien kombinaatioita. Eli siis koko aurinkokunta on liikkumassa korkeampien energiapitoisuuksien alueille. Tämä näkyy KAIKILLA PLANEETOILLA JA ERITYISESTI AURINGOSSA.

Nasan ja venäläisten havainnot muutoksista:

"Aurinko: Auringon magneettikenttä on yli 230 prosenttia voimakkaampi kuin 1900-luvun alussa, ja sen energeettinen aktiivisuus on merkittävästi kasvanut. Planeettojen välisessä tilassa auringosta säteilevien hiukkasten kulkunopeus on kasvanut 400 prosenttia. Vuonna 2003 mitattiin niin suuri auringonpurkaus (X40), että sen luokittelemiseksi ei ollut olemassa edes asteikkoa. Se pimensi satelliitteja, ja revontulet näkyivät Italiassa asti."

"Venus: On havaittu merkittäviä fyysisiä, kemiallisia ja optisia muutoksia, mukaan lukien rikkikaasujen äkillinen väheneminen sen ilmakehässä ja kirkkauden lisääntyminen 2400 prosenttia. Sen magneettikenttä on voimistunut."

"Mars: Voimakas ilmastonlämpeneminen on käynnissä. Napajäätiköt sulivat yhdessä vuodessa 40 prosenttia aiheuttaen maanpinnan muodon muuttumisia. Ilmakehän tiheys on noussut 200 prosenttia aikaisemmin mitatusta arvosta."

"Jupiter: Jupiter on energisoitunut niin voimakkaasti, että sitä ympäröi nyt donitsin muotoinen loistava energiatuubi, joka on sen kuun (Io) reitillä. Jupiterin magneettikentän koko on kaksinkertaistunut vuodesta 1992."

"Saturnus: Saturnuksen napa-alueet ovat huomattavasti kirkastuneet, ja sen magneettikenttä on voimistumassa."

"Uranus: NASA:n Voyager II -luotaimen mukaan sekä Uranus että Neptunus ovat kokeneet äskettäisen magneettisten napojen paikan siirtymisen – 60 prosenttia Uranuksella ja 50 Neptunuksella."

"Neptunus: Neptunus on muuttunut infrapunassa 40 prosenttia kirkkaammaksi vuodesta 1996 ja on 100 prosenttia kirkkaampia tietyillä alueilla. Myös Neptunuksen kuu Triton on kokenut suuren kasvun ilmakehän paineessa ja lämpötilassa, verrattavissa 22-asteen (fahrenheit) muutokseen Maassa."

"Pluto: Syyskuussa 2002 havaittiin Pluton kokeneen 300 prosentin kasvun sen ilmakehän paineessa viimeisen 14 vuoden aikana. Se on havaittavasti muuttunut myös väriltään tummemmaksi."

Maapallon havaintoja on lisäksi voitu tutkia enemmän ja pidempään: vuosien -63 ja -93 välillä luonnon katastrofien määrä lisääntynyt 410%. Maanjäristyksien lisääntyminen 400%. Vuosien 1875 - 1993 välillä vulkaaninen aktiivisuus on lisääntynyt 500%. Vuoden -97 jälkeen maanmuoto on muuttunut ennennäkemättömällä tavalla (aikaisemmin munan muotoinen nyt enemmän kurpitsan muotoinen). Merien on havaittu lämpenevän pohjasta, jota ei ole voitu tieteellisesti selittää, koska kylmän veden pitäisi laskeutua pohjaan. Myös käsittämätöntä on maankasvaminen. Maa on tasaisesti kasvanut kokoaan ja sitä ei ole pystytty selittämään tieteellisesti.

Sivut

Kommentit (33)

offmind
Seuraa 
Viestejä16350
Liittynyt19.8.2008
Sinisiirtymä
Ilmasto muutos ei ole vain maapallon sisäinen juttu, vaan se koskee koko aurinkokuntaa, aivan kuin tutkimukset osoittavatkin.
(...)
"Venus: On havaittu merkittäviä fyysisiä, kemiallisia ja optisia muutoksia, mukaan lukien rikkikaasujen äkillinen väheneminen sen ilmakehässä ja kirkkauden lisääntyminen 2400 prosenttia. Sen magneettikenttä on voimistunut."

Nämä ovat varmaan jotain astrologian "tutkimukseen" kuuluvia New Age -juttuja ja tuollainen Venuksen 24 kertainen kirkastuminenkin on jotain esoteerista energiaa tai jotain, vai?

“He was a dreamer, a thinker, a speculative philosopher...or, as his wife would have it, an idiot.” Douglas Adams

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30818
Liittynyt16.3.2005
Sinisiirtymä

"Venus: On havaittu merkittäviä fyysisiä, kemiallisia ja optisia muutoksia, mukaan lukien rikkikaasujen äkillinen väheneminen sen ilmakehässä ja kirkkauden lisääntyminen 2400 prosenttia. Sen magneettikenttä on voimistunut."Miksi en minä havaitse tuota kirkkauden 25 kertaistumista? Paljain silmin havaittuna se olisi suorastaan häikäisevä muutos. Anna kun arvaan, sen havaitakseen pitää olla valaistunut.

Myös käsittämätöntä on maankasvaminen. Maa on tasaisesti kasvanut kokoaan ja sitä ei ole pystytty selittämään tieteellisesti.Uskoisikohan kunnan rakennustarkastaja, että tonttimme on kasvanut. Täällä rakennusoikeus on 10 % tontin pinta-alasta, ja sitä voisi saada lisää (ei silti hätää, onhan tuota käyttämättä reilut 1000 m^2). Ehkä on kuitenkin parempi olla hiljaa kunnan suuntaan, sillä veroviranomainenkin lienee kiinnostunut mahdollisuudesta rokottaa kiinteistöveroa kasvaneilta tonteilta.

Neutroni
Uskoisikohan kunnan rakennustarkastaja, että tonttimme on kasvanut. Täällä rakennusoikeus on 10 % tontin pinta-alasta, ja sitä voisi saada lisää (ei silti hätää, onhan tuota käyttämättä reilut 1000 m^2).

Kyllä se läpi menee, kunhan perustelet kunnolla. Kerrot niille vaan, että tontillesi on satanut uuden galaktisen tilan hydroksyylin varauksellisia hiukkasia, ja lisäksi muita uusia elementtien kombinaatioita. Siksi se on kasvanut.

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081
Liittynyt7.3.2006
Sinisiirtymä

"Pluto: Syyskuussa 2002 havaittiin Pluton kokeneen 300 prosentin kasvun sen ilmakehän paineessa viimeisen 14 vuoden aikana. Se on havaittavasti muuttunut myös väriltään tummemmaksi."Kuinkas tuon Pluton "ilmakehän" paine on oikein mitattu?

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Paul M
Seuraa 
Viestejä8640
Liittynyt16.3.2005
Neutroni

Uskoisikohan kunnan rakennustarkastaja, että tonttimme on kasvanut. Täällä rakennusoikeus on 10 % tontin pinta-alasta, ja sitä voisi saada lisää (ei silti hätää, onhan tuota käyttämättä reilut 1000 m^2). Ehkä on kuitenkin parempi olla hiljaa kunnan suuntaan, sillä veroviranomainenkin lienee kiinnostunut mahdollisuudesta rokottaa kiinteistöveroa kasvaneilta tonteilta.
Siis teillä päin ei ole kiinteistövero noussut maan kasvun suhteessa?? Kyllä meillä vaan on.

Minulla kasvaa tontilla myös hiilinielua. Jo seitsemän vuotta se on saanut kasvaa siitä lukien kun kaadoin viimeksi vuorilaudat siitä. Noin hehtaari tontista toteuttaa maailman pelastamista. Ja kiinteistöveron nousulla se ulosmitataan.

Mitä saan vastineeksi kiinteistöverolle, joka maailman pelastamisesta peritään? Hullun aurakuskin palvelut. Vielä on kuura maassa vasta, mutta kun tulee oikeaa lunta lähtee heinähattu liikkeelle. Auraa ensimmäiseksi aurausviitat poikki tyvestä. Ai niin. Olihan jo luntakin lokakuussa. Sehän teki jo temppunsa silloin ensimmäisen kerran. Aurasi syyskuussa levitetyn kulutuskerroksen ojaan aikaisempien vuosien tapaansa noudattaen. Noin puolen kilometrin matkalta katkoi aurausviitatkin. Että voi olla lyhyt muisti. Hyvä mutta lyhyt.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Ok. Pitäisikö tähän tapahtumaan sitten reagoida muuten, kuin sopeutumalla jatkossa ilmeneviin muutoksiin? On hyvä laittaa viitteitä viestiensä tueksi, mielellään lukisi aiheesta enemmänkin, jos tähtitieteellinen tutkimus on tällaisia ilmiöitä havainnut.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047
Liittynyt3.9.2009

nyt ois sit viimestään aika lyödä Köpiksen sopimus lukkoon ja kaikkien lopettaa hengittäminen. kattokaa aloituspostauksesta mitä se CO2 saa aikaan!

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Neutroni
Sinisiirtymä

"Venus: On havaittu merkittäviä fyysisiä, kemiallisia ja optisia muutoksia, mukaan lukien rikkikaasujen äkillinen väheneminen sen ilmakehässä ja kirkkauden lisääntyminen 2400 prosenttia. Sen magneettikenttä on voimistunut."Miksi en minä havaitse tuota kirkkauden 25 kertaistumista? Paljain silmin havaittuna se olisi suorastaan häikäisevä muutos. Anna kun arvaan, sen havaitakseen pitää olla valaistunut.Ehkä koska et ole tutkinut sitä pitemmällä aika välillä?

http://archive.coasttocoastam.com/gen/p ... heme=light

Dark Shade
Sinisiirtymä
CensoredSekavaa ja kyseenalaista...Perusteleppas, tossa on linkkikin annettu jossa todistetaan väitteet.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007
Sinisiirtymä
Dark Shade
Sinisiirtymä
CensoredSekavaa ja kyseenalaista...Perusteleppas, tossa on linkkikin annettu jossa todistetaan väitteet.Tuossa linkissä ei todistettu yhtään mitään, vaan joku aivovammainen hörhö esitteli täydellisen perusteettomia väitteitä. Siinä kaikki.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Sinisiirtymä

Perusteleppas, tossa on linkkikin annettu jossa todistetaan väitteet.Paitsi että siellä ei perusteltu yhtikäs mitään. Ja ne harvat joukkoon sijoitetut faktat on väännelty ja käännelty tukemaan pseudotieteeellistä litaniaa.

Sinisiirtymä
http://www.physorg.com/news174111597.html

mielenkiintoista. On aurinkokunta alkanut mielenkiintoisesti energisoitumaan, kokoajan löydetään enemmän ja enemmän näitä.
Tuo linkissä mainittu rengas on ollut ihmisen ajanlaskun mukaan olemassa ikuisuuksia, sitä vain ei kyetty aiemmin havaitsemaan. Silkkaa teknologiaa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat