Seuraa 
Viestejä45973

Lähtisin lieventämään maahanmuuton rasismiin liittyviä ongelmia tutkimalla tukiviidakkoamme, joka houkuttelee viidakon asukkaita tukien väärinkäyttöön.

Egyptiläisessä aikakausilehdessä mainostettiin Suomen 376€uron työmarkkinatukia, joka maksetaan aktiivisesti työtä hakevalle, jolle osoitetaan jossain vaiheessa matalapalkkaista työtä tai jopa työharjoittelua karenssin uhalla. Ulkomaalaisia ei tietääkseni simputeta niin paljon kyseisellä tuella koska he tietävät hakea toimeentulotukea, jota saa muuten saa lain mukaan hakea kuka tahansa, jopa sinä Jos sinä lukija olet siis taloudellisissa vaikeuksissa niin suosittelen että lähdet heti sosiaalitoimstoon vaatimaan oikeutta perusturvalaskelmaan. Kovasti epätoivoisesti päähänpotkitulla mutta vaativalla asenteella voit vielä yllättyä!!!

Tästä luotettavasta lähteestä selviää että perustoimeentulon normi on 417€kk
http://www.stm.fi/toimeentulo/tuet_ja_e ... entulotuki

Täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki ovat niitä ns. harkinnanvaraisia tukia, joilla joka kylän sosiaalitoimisto ja päättävät politikot vovat suosia mamuja ja asettaa ihmisiä rasistisesti eriarvoiseen asemaan. Useimmiten tämä tapahtuu siten, että myönnetään eritoten muslimeille ja muille maahanmuuttajille tukia jotteivät "syrjäytyisi"tms. Toisaalta ilmainen raha syrjäyttää ne, jotka ei muutenkaan halua sopeutua ja jos ei sen eteen tarvitse töitä tehdä. Nim. kokemusta on. Silloin sosiaalitoimiston desantti harjoittaa ns "positiivista syrjintää" joka on jopa epäoikeudenmukaisempaa kuin se, jos kantasuomalaiselle annetaan enemmän kuin mamulle. Mamujen korkeammat tuet on mahdollista torpata vain vaihtamalla päättäjät kunnan jakaupungin valtuustoissa.

Perustelen kantasuomalaisuuteen sopeutuvan veronmaksajan yksinoikeutta tukiin sillä että kyseessä on kuitenkin meidän veronmaksajien yhteinen sopimus köyhäinavusta.Esim. muslimeilla on oma sopimus Ramadanin aikana jaettavasta köyhäinavusta jonka pitäisi heille riittää. Jos tuet jaetaan heille, niin tasapuolisuuden vuoksi meillä pitäisi olla oikeus saada osuus heidän köyhäinavusta, tasaten tilit avunannon suhteen kun he haluavat kuitenkin täällä omaa uskonnollista valtiotaan pyörittää käyttämällä hyväksi meidän järjestelmän suomaa köyhäinapua,. Sitä kutsun sosiaalitätien ja muiden tonttujen pyörittämäksi joulupukkiuskonnolliseksi järjestelmäksi. Sellainen joulupukin palvonta ei kuulemma sovellu oikeillle hartaille muslimille

Joulupukkiajärjestelmän eli Suomen valtio painostuksen mukaan sinun on tehtävä töitä kansakunnan varallisuuden turvaamiseksi, jotta pukki tuo lahjuksia tilillesi kerran kuussa ja mahdollistaa joulusi. J-järjestelmä on kuitenkin sikäli korruptoitunut että joulupukki ei saa tuoda enää piiskaa, jos et hyödytä J-järjestelmää. Joka ei lastaan kurita, se lastaan vihaa. Nythän nämä mamut ovat kuin lapsia joita hemmotellaan. Syy lienee sosiaalitoimistoihin kätkeytynyt vieraan pelko. Piiskasta luopuminen johtunee siitä, ettei se auta suomalaisia ihmisiä vaurastumaan jos vain keskenämme piiskaamme toisiamme lehmänkauppoihin työpalvelusten muodossa. Meidän pitäisi saada uusi Nokian menestystarina, mutta se on mahdotonta korkeiden palkkojen verojen luoman huonon kilpailukykymme takia. Tilannetta huonontaa entisestään se, ettei kukaan viitsi tulla Suomeen maksamaan veroja elättääkseen kovasti lisääntyviä elätettäviä tukien väärinkättäjiä

Koska KELAn tuet ovat salaisia, niin kukaan ei voi myöskään valvoa estotonta tukien väärinkäyttöä (esim. sellaista jos asiakas on kovin vaativa ja usein rasismi syytöksillä lepsuja sossutätejä kiristäen saa itselleen enemmän tukea kuin kantasuomalainen moniongelmainen. Meidäthän lähetetään kotiin, pihalle ja putkaan alta aikayksikön jos ei tyydy 417€:n normiin, vaan haemme harkinnanvaraisia tukia ylellisyyteen, jota mamut KKO päätöksien mukaan nauttivat.

Vanhentuneen sosiaaliturvajärjestemämme uudistaminen on oltava oikeudenmukainen, jotta monikultturinen turismi ja maahanmuutto voi toimia vähemmällä kitkalla kuormittaen veroja maksavaa suomalaista kantaväestöä nyt liikaa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

D'oh
Seuraa 
Viestejä281

Pakkotoiston foorumilla on vähän pyörittelyä noista rahavirroista KKO:n päätösten perusteella.

Maahanmuutto tulee muuttamaan talouspolitiikkaa huomattavasti oikeistolaisempaan suuntaan tulevaisuudessa juuri mainitsemastasi syystä. Sosiaaliturvajärjestelmä on luotu tukiverkoksi ihmisryhmälle, jonka veronmaksajat kokevat omaksi viiteryhmäkseen ts. omaksi kansakseen. Tämä kansan käsite, vaikka onkin monikultturistien mielessä negatiivinen meemi ja pyrittävä jonkin kuvitteellisen ideaali-ihmisen saavuttamiseksi hämärtämään, on enemmistön mielissä hyvin todellinen viitekehys kategorisoinnille. Kansa muodostuu karkeasti ottaen yhteisen äidinkielen, kulttuurihistorian ja etniteetin omaavista ihmisistä. Lokerointi on sekä yhteiskunnan toimivuutta ja elinympäristön vakautta ylläpitävä että tutkitusti geneettinen taipumus.
Mitä suurempi osuus verorahoista virtaa toisille kansoille, sitä haluttomampia veronmaksajat ovat ylläpitämään järjestelmää joka on "meiltä pois". Tämän seurauksena menetetään hitaasti paitsi sosiaaliturvajärjestelmä, myös heikennetään entisestään kansalaisten kokemusta yhtenäisestä samassa veneessä olevasta Suomen kansasta ja valtiosta, joka maksaa meille motivaation selvitä kriiseistä koska kansalaisuuden käsite ei enää ole yhteneväinen sen viiteryhmän kanssa johon kansalainen itsensä samaistaa.
Taas ollaan suuri harppaus lähempänä yltiöindividualistista, juuretonta maailmankansalaisuutta ja globaalia kilpailuyhteiskuntaa jossa käsite "me" ollaan rajattu tarkoittamaan entistä pienempää yksikköä.
"The difference between illness and wellness is the difference between 'i' and 'we'".

Tämä oikeistolaistuminen on havaittavissa kaikkialla Euroopassa missä on maahanmuuttoa voimakkaasti erilaisesta kulttuurista.

Alennuskoodi ensitilaajille @ iherb.com: RIX283

monikultturistien mielessä negatiivinen meemi ja pyrittävä jonkin kuvitteellisen ideaali-ihmisen saavuttamiseksiTuota negaatiota pitäisi tutkia tarkastella syvällisemmin. Nationalismi eli kansallisuusaate liitetään ns. suvaitsevaisten piireissä usein johonkin natsi-ideologiaan ja historiallisesti ristiriitoja aiheuttavaan kansalliseen itsepäisyyden eristäytymisen konseptiin. Pelätään siis sellaista miehistä oikeassa olevaa itsepäisyyttä, jota meillä on itseasiassa ollut viimeiset 12 vuotta presidentin ja sosiaalitoimiston naisten sosiaaliluukuilta hallitsemassa maassamme.
+
Valitettavasti saman "suvaitsevaiston" ennakkoluulo kansanperinteiden heikommasta kyvystä ratkaista ongelmiaan kuvastaa juurettomuuden lisäksi suunnatonta omanarvontunteen puuttumista sekä siten pelkoa puolustaa omia oikeuksia. Oikeudet liittyvät aina sosiaalisesti määriteltyyn yhtenäisyyteen, joka tarjoaa tietyt yhteiset puitteet oikeuksille, Niistä on syytä pitää kiinni eikä lahjoittaa vastaantulijoille lopettaen samalla suvaitsemasta omia kansalaisia, joita ei sitten ilmeisesti koeta omiksi enää. Se on surullista ja tietää kansakunnan kadotusta, jota hekin tulevat vielä katumaan jos siihen mennään, koska yhtenäisyys on voimaa.

Itseqasiassa kun tarkemmin ajattelee suomen tilannetta, niin kyseessä on lihava perheriita, jossa naiset kallistuvat suvaitseviin ja miehet maahanmuuttokriittisiin, sukupuolisen luonteensa mukaan, eikä kumpikaan halua ymmärtää toisen kantaa. Stressistään itsepäistynyt naisvalta on saanut siksi tehdä peruuttamatonta tuhoa kansakunnalleen jo 1990 luvulta lähtien kun Johanna Suurpää toi NL:n somalit Suomeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat