Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Aika yllättävän moderni. Natseilla jos olisi ollut mahis pidentää sotaa, olisi saatu aikaan kyllä yhtä jos toista ikävää.
http://news.nationalgeographic.com/news ... hoto2.html

Sivut

Kommentit (78)

T-Bolt
Seuraa 
Viestejä3602
Liittynyt6.5.2009

Tyly fakta oli että Hitlerin Saksa oli kaikkia muita edellä aerodynamiikassa. Suihkumoottoreissa britit olivat edellä mutta eivät panostaneet asiaan kylliksi (Rolls-Royce kehitti Nenen 5 kk:ssa ja ensiversio lähti käyntiin lokakuussa 1944. Nene oli mm. Mig-15:a moottori)

Too many protest singers, not enough protest songs...

Kuten joku tuolla youtuben kommenteissa kirjoitti, jos Hitler olisi voittanut, voisimme nyt olla sodassa alieneita vastaan.

Tylyä lähteä varusmiespalvelukseen jonnekin toiseen aurinkokuntaan.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007
Denzil Dexter
Etumatka on kiritty kiinni: Jenkit rakensivat vihdoin Horten 229:n näköisen B-2:n

http://en.wikipedia.org/wiki/Horten_Ho_229
Ottivat kiinni jo v. 1947. Googlaa XB-49. Hortenilla olisi ollut samanlaisia ohjattavuusongelmia kuin XB-49:llä oli, ja minkä takia kone jäi prototyyppiasteelle. Vasta tietotekniikan kehittyminen mahdollisti nykyisen B-2 -koneen (joka ei juurikaan muistuta Ho-229:ää muuten kuin olemalla pyrstötön).

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Veli Hopea
Seuraa 
Viestejä1249
Liittynyt29.11.2006

Todella hieno dokumentti. Kannattaa katsoa. Siitä kävi ilmi myös, että Ho-229 pärjäsi kaartotaistelussa saksalaisten toiselle kovalle suihkukoneelle Me-262:lle. Ilmeisesti uusi lentokone oli koelentojen aikaan käsiteltävyydeltään muuten valmis, mutta toisen moottorin sammuminen kesken lennon muutti lentokoneen sen verran epävakaaksi, että koelentäjä ei saanut enää pidettyä sitä hallinnassaan.

New ideas are always criticized - not because an idea lacks merit, but because it might turn out to be workable, which would threaten the reputations of many people whose opinions conflict with it.

ISLAM: Mitä lännen tulee tietää (http://www.youtube.com/watch?v=sbLfpqBx2TU&feature=&p=3C7052B7ADA587B6&i...) (video)

Saksalaiset tajusivat jo ennen sotaa että eivät voi pärjätä asevarustelun määrässä Venäjälle tai USA:lle. Vaihtoehto oli panostaa laatuun ja tehdä parempia sotakoneita. Esim. saksan tankit pystyivät tuhoamaan venäjän T-34:n kilometriä (?) kauempaa kuin T-34 pystyi edes ampumaan. Kävi kuitenkin niin että määrä voitti laadun.

Gotha Go 229 lentokoneen suunittelussa ei kai kuitenkaan ajateltu tutkasssa näkymistä. Siitä vaan sattui tulemaan tuollainen kun turhat jutut jätettiin koneesta pois. Tällä konetyypillä taidettiin muuten sodan loppupuolella tehdä yksi yllätyshyökkäys englantiin lentokentää vastaan.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat