Seuraa 
Viestejä45973

Käpyrauhasesta on saatavilla varsin nihkesti tietoa. Lähes aina etsimällä päätyy Rene Descartesin pohdintoihin. Hänen mielestään kyseinen rauhanen on kuin portti "sielun" ja ruumiin välillä. Hindutkin ovat tätä mieltä ja se näkyy mm. kolmannen silmän symboolina heidän silmien välissään.

Onko kyseessä surkastunut elin, joka on "pilattu" mm. erilaisilla fluoriyhdisteillä (näkyy valkoisena ja kalkkiutuneena röntgenkuvissa) vai kehittymässä oleva elin? On sanottu, että sen kehitystä voidaan nopeuttaa tilaan, jossa se voi suorittaa varsinaisen tehtävänsä, toiminnon jonka se tulevaisuudessa laukaisee kaikissa. Myöskin on erilaisia mystisiä juttuja, että se on ajatuksensiirron elin kuten näkö- tai korva kuuloelin.

Rick Strassman on esittänyt käpyrauhasen erittävän dimetyylitryptamiinia eli DMT:tä, joka on vahva hallusinogeeni. Tiedetään, että Käpyrauhanen on melatoniinin erityskeskus ja se säätelee mm. vuorokausi rytmimme ja seksualista aktiivisuuttamme.

Mitä mieltä olette tästä mystisestä rauhasesta jota länsimaiset fysiologit eivät kunnolla tunne ja josta psykologit eivät ole kiinnostuneita. Ovatko sadat miljoonat hindut väärässä vai oikeilla jäljillä?

  • ylös 2
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat