Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tämä kiehtova tarina unohtumattomine hahmoineen on lumonnut jo monet sukupolvet.

Kaikki pitävät kauniista ja hyväsydämisestä prinsessa Lumikista paitsi tytön ilkeä ja kateellinen äitipuoli. Kun taikapeili eräänä päivänä mainitsee Lumikin maan kauneimmaksi, raivostuu äitipuoli ja Lumikki joutuu pakenemaan metsään. Hän tapaa siellä seitsemän kääpiötä, Viisaan, Jörön, Uneliaan, Lystikkään, Ujon, Nuhanenän ja Vilkkaan, jotka tarjoavat hänelle turvapaikan. Mutta kun kuningatar saa kuulla, että Lumikki elää edelleen, keksii hän häijyn suunnitelman päästäkseen tytöstä eroon josta lopulta uljas prinssi hänet herättää.

Nainen tarvitsee itseään rumemman, jonkun jota voi katsoa alaspäin.

Nainen tarvitsee itseään kauniimman, jonkun jota voi vihata ja kutsua lutkaksi.

Vaihdevuodet lopulta vapauttaa ja vanhempikin nainen voi tuntea itseään nuoremman ja kauniimman toveriksi jota tukea.

Nainen tarvitsee seitsemän kääpiötä, Viisaan, Jörön, Uneliaan, Lystikkään, Ujon, Nuhanenän ja Vilkkaan, jotka yksi kerrallaan kutittaan niitä naisen intiimejä alueita omilla ominaisimmilla kyvyillään, saamatta naiselta kuitenkaan sydäntä vaan joutuvat naisen henkisiksi kehitysalustoiksi ja ponnahduslaudaksi.

Nainen tarvitsee unelmien prinssin joka kertaimasulla herättää horroksesta ja saa mahlat virtaamaan.

Oliko sinulla koulussa ruma ja lihava kaveri jonka rinnalla sait loistaa?
Ketkä olivat sinun seitsemän kääpiötäsi?
Joko unelmien prinssi on löytynyt vai jatkuuko kääpiösarja?

Sivut

Kommentit (23)

Ei näköjään synnytä liikettä.

Kysytään sitten toisin.

Kenelle sadut on kirjoitettu?
Onko hyvässä sadussa aina kerroksellisuus, opetus ja metafora?

o
Miten kohdat 2 ja 4 eroavat toisistaan?Neloskohdassa on jo toinen setti seittemää kääpiöö menossa.
Eli lumikki löysi prinssin, muuta ajan saatossa sekin paljastu kääpiöksi ja uusi kääpiökierre alkoi. Siinä saattaa helposti kyllä käydä niin että ku lumikki muuttuu lopulta noita-akaks niin ei oo enää niitä kääpiöitäkään pilvin pimen tyrkyllä.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Liittynyt13.11.2009

Kaippa se ex-kumppani jossain mielessä joutui sellaisena kääpiönä olemaan. Eli oltiin toistemme kanssa kun ajateltiin ettei parempaakaan/sopivampaakaan löydy.

Mutta noin pääasiassa en ole juurikaan harrastanut sellaista että valitsisin itseäni kammottavampia kumppaneita, ystäväksi tai rakastajaksi. En nyt osaa sanoa kumpi meistä painii paremmassa komeusluokassa, mieheni vai minä. Kummallakin on plussansa ja miinuksensa. Mutta leikitään että hän on prinssi koska on jaksettu toisiamme 12,5 v eikä ole tarvittu enää muita.

Itse kyllä varmaan olisin se "ruma kaveri" jonka joku hellantelttu pikku prinsessa saattaisi kylkeensä vertauskappaleeksi liimata että pääsee itse loistamaan.

Vaikka mää nyt niin kauhean ruma ole. Mutta perus pallinaama ja tavis. Ei mitään hohtoa, ei kimallusta.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Liittynyt13.11.2009
Samum anker
Rousseau
Mutta perus pallinaama ja tavis. Ei mitään hohtoa, ei kimallusta.

Älä narraa. On kumminkin molempia!Tiätty hampaat vois vaikka välkkyä kun niitä vielä suussa on koko sarja.

-Maija-

Moi tännekin.

Mä voisin sulle, Kaapo, tulla prinsessaks tai vaikka Munahilkaks.

Tuleks sä sitte mulle yhdeks kääpiöks?

Sä voisit olla nimeltäs sitte vaikka Jäpökäs tai Munakas, kumpaas vain haluut.

Pantais haisemaan, eiku laitettas haisemaan. Ihmiset saa pian vääriä intonaatioita, jos noin sanoa ja rupee kuvittelemaan vaikka mitä.

-Maija-
Moi tännekin.

Mä voisin sulle, Kaapo, tulla prinsessaks tai vaikka Munahilkaks.

Tuleks sä sitte mulle yhdeks kääpiöks?

Sä voisit olla nimeltäs sitte vaikka Jäpökäs tai Munakas, kumpaas vain haluut.

Pantais haisemaan, eiku laitettas haisemaan. Ihmiset saa pian vääriä intonaatioita, jos noin sanoa ja rupee kuvittelemaan vaikka mitä.
Voisin tulla väliaikaseks kääpiöks, vaikka lystikkääks, siks härökorvaseks, joka sun hameen alta ja reisien suojasta isoine nenineen kurkistaa.

Ai, jai. Maukka se täällä vaan hameen alle pyrkii. Kotomaan turneella?

Aiheeseen vois sanoa, että mieluummin ne 7 kääpiötä kuin prinssi Uljas. Kasvu on päivän sana, ja se ei oikein sen prinssin kanssa onnistuis, kun elettäis samaa satua hamaan hautaan - "...ja he elivät onnellisena elämän loppuun saakka." Kuulostaa aika pitkävetiseltä puuhalta.

Hippa
Ai, jai. Maukka se täällä vaan hameen alle pyrkii. Kotomaan turneella?Noo eiii ihan. Gabriel kesällä jo kävi.

Hippa
Aiheeseen vois sanoa, että mieluummin ne 7 kääpiötä kuin prinssi Uljas. Kasvu on päivän sana, ja se ei oikein sen prinssin kanssa onnistuis, kun elettäis samaa satua hamaan hautaan - "...ja he elivät onnellisena elämän loppuun saakka." Kuulostaa aika pitkävetiseltä puuhalta.Niin, seitsemän "alamittasta" henkisesti ja fyysisesti on sitten se parempi vaihtoehto?

Gabriel
Hippa
Aiheeseen vois sanoa, että mieluummin ne 7 kääpiötä kuin prinssi Uljas. Kasvu on päivän sana, ja se ei oikein sen prinssin kanssa onnistuis, kun elettäis samaa satua hamaan hautaan - "...ja he elivät onnellisena elämän loppuun saakka." Kuulostaa aika pitkävetiseltä puuhalta.Niin, seitsemän "alamittasta" henkisesti ja fyysisesti on sitten se parempi vaihtoehto?Kun ne kääpiöt valitsee sopivasti, niin niistä saa kasattua helpommalla sen rinssi täydellisen kuin etsimällä vain yhtä ja ainoaa jota jaksaisi hämmästellä ja ihmetellä lopun ikäänsä. Ja jos joku kääpiö alkaa "kulua", niin tarvii vain yhtä ominaisuutta paikkailla. Jokaisessa kun on jotain hyviä puolia, ja mitä niitä väheksymään. Kyllä tilkkutäkki lämmittää ihan yhtälailla kuin untuvapeite

Hippa
Gabriel
Hippa
Aiheeseen vois sanoa, että mieluummin ne 7 kääpiötä kuin prinssi Uljas. Kasvu on päivän sana, ja se ei oikein sen prinssin kanssa onnistuis, kun elettäis samaa satua hamaan hautaan - "...ja he elivät onnellisena elämän loppuun saakka." Kuulostaa aika pitkävetiseltä puuhalta.Niin, seitsemän "alamittasta" henkisesti ja fyysisesti on sitten se parempi vaihtoehto?Kun ne kääpiöt valitsee sopivasti, niin niistä saa kasattua helpommalla sen rinssi täydellisen kuin etsimällä vain yhtä ja ainoaa jota jaksaisi hämmästellä ja ihmetellä lopun ikäänsä. Ja jos joku kääpiö alkaa "kulua", niin tarvii vain yhtä ominaisuutta paikkailla. Jokaisessa kun on jotain hyviä puolia, ja mitä niitä väheksymään. Kyllä tilkkutäkki lämmittää ihan yhtälailla kuin untuvapeiteOk, eli haluat ne kaikki seitsemän kääpiötä yhtäaikaa.

Gabriel
Ok, eli haluat ne kaikki seitsemän kääpiötä yhtäaikaa.

Ihmisiä tulee, ja ihmisiä menee. Jotkut saavat ystävistään irti enemmän kuin parisuhteilusta.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat