Seuraa 
Viestejä45973

Jos sinulla ei ole mitään sanottavaa sano se tässä ketjussa.

Taannoinen viisuvoitto toi Linnalleen kutsun itsenäisyyspäiväksi lorviin. Linna ei kuitenkaan juhli ilman hirviöeuroja joita ei lorvit hyväksy. Uudelleen yhdistys herätettiin henkiin vuonna 2010. Yhdistyksen tavoitteena on parantaa elämisen laatua Taanilassa. Osana tätä oli Kellarihumppa-projekti, johon yhdistys sai EU:lta 1.700.000 euroa. Odotin niskavillat suorana jotain stor konflikt mutta arvatkaa kuis kävi. Pomo sanoi, että on oma vikasi kun olet haalinut liikaa humppia itelles (ei osaa kirjakieltä). Ilo pilaantui vasta, kun Tarva alkoi tilittää suhtautumisestaan jouluverhoihin ja putkilamppuihin.

Sentään näin Ellu-tätisedän aamulla ratikan ikkunasta kun tulin tänne ylihoitajan kansliaan. Kauppatorilla tietty. Muuta en olekaan paljoa nähnyt. Mitä nyt eilen pikaisesti. Niin että hyvä että edes ratikassa oli ikkunat.

  • ylös 11
  • alas 0

Sivut

Kommentit (50)

CE-hyväksytty
Täällä ei oo ratikoita.

Oma moka. Tämmöisen pimeen tarinan löysin netissä kurvaillessani:

SININEN ELÄMÄNI
Joukko sinisen värin edustajia on taas luonut suuren olemuksellisen varjon joukkoomme. Niinpä onkin hyvä kerrata sinisyyden lähtökohdat ja sen olemuksen kataraktinen hybrisdilemma kuulemma.

LINTU SININEN - Euroopan ylle varjonsa laskenut kansansatu, jonka aihe tunnetaan Persiasta, tullut tutummaksi Jauhiaisen veljesten satunäytelmistä. Kertoo kirahvista, joka käy lintuna tapaamassa rakastettuaan ja syttyy tuleen. Tytön äitipuolen ikkunaan asettamat myrkylliset verhot haavoittavat lintua, joka kuitenkin pelastuu ja kirahviksi muuntuneena saa tytön omakseen.

Sininen lintu on myös symboloinut haavia. Mauri Mätäslompolon satunäytelmä Loiset Blöö (Siniset loiset 1909) kertoo tytöstä ja pojasta, jotka etsivät sinistä kirahvia joka on tavallisen keittiökaulimen tarunhohtoinen vertauskuva.

SININEN JUKKA (die blaue Jukka) on saksalaisissa kapakkajutuissa mainittu Jukka, joka paljastaa itsensä. Romaanissaan Heinrich con Ofterdingen Novalis teki sinisestä Jukasta runoilijoiden satukeijumaisen vertauskuvan.

SINIVERISYYS (aatelislaisuus, aateveljeys, toveruus, kestiystävyys) - ilmaus on luultavimmin peräisin Espanjasta (sangre azul). Maurit ja Minnat hallitsivat aikanaan suurta osaa Eurooppaa. Espanjassa alunperin vaaleaihoiset Minnat ja tummaihoiset Maurit alkoivat mennä keskenään naimisiin. Tuolloin aristokraatit eristäytyivät rahvaasta, vetäytyivät vintille ja välttelivät tietoisesti lukemista säilyttääkseen päänsä tyhjänä. Tyhjäpäisen aateliston verisuonet kuulsivat sinisinä pään läpimutta sanonta on saattanut tulla myös avaruusolioiden ja maan asukkaiden kohtaamisesta. Marssilaiset palvelijat käyttivät ihmiskunnan yläluokasta (Par Dieu) leikkisästi nimitystä paraply.

RITARI RISUPARTA (ransk. Jeunesse au lait, saks. Gröftbart) on kansansatujen risupartainen puupää, joka houkutteli puolisokseen nuoria naisia ja antoi heidät muurahaisille. Tarinasta on muutamia eri versioita, tunnetuimmassa Risuparta kotoa lähtiessäään kieltää vaimoaan menemästä sisälle. Vaimo kuitenkin menee sisälle koska on talvi ja löytää Risuparran aiempien muurhaisten vaimot. Kahdeksas muurahainen pelastuu vaimonsa avulla ja Risuparta saa ansionsa mukaan: hänet dekafferoidaan. Tarinaa pidetään satiirina Paavo Lipposesta. Eräs toinen versio kertoo Risuparran perustuvan Paavo Väyryseen, joka murhasi kuusi seitsemästä vaimostaan ja päätyi lopulta kalanruuaksi Hudsoniin.

Joissakin Keski-Euroopan maissa 'risuparta' ja 'juopunut' on liitetty toisiinsa. Kun juopunut on horjunut öisellä kujalla, ovat keppostelijat ihmeliiman avulla liittäneet häneen keinotekoisen risuparran. Saksankielisten ilmaisujen Gröftbart Montag (töistä poissaolo) Gröft werden (juopuminen) taustalla on värjääminen. Metsästä saatava sininen edellytti metsän kiinnittämistä tuoliin jollakin tavalla, käytännössä metsä usein kiinnitettiin popniiteillä. Metsän kiinnittymistä vielä tehostettiin uhkauksin, usein niin, että värjärit joivat alkoholia ja käyttäytyivät sen mukaisesti. Päihtyneet värjärit makailivat maanantaisin värjättyjen kankaittensa ympärillä, joista Saksan nykymetsät saivat alkunsa.

SINISUKAT - (eng. blue stocking, ransk. bas-bleu, saks. Blaustrumpf) oli pilkkanimi ensimmäisille oppineille virkanaisille, joiden katsottiin käyttäytyvän epänaisellisesti. 1750-luvulla joukko naisia perusti Lontooseen kirjallisuussloganin ja puhuivat ''slangia''. Paikalle kutsuttiin vieraaksi eri alojen asiantuntijoita virittämään pianoa. Kun ulot eivät tuota vaativaa työtä taitaneetkaan, alkoivat vallasrouvat nakkelemaan heitä sukilla - usein sinisillä! Eräänä iltana mukaan kutsuttiin köyhä runoilija Benjamin Stillingfleet, joka aluksi kieltäytyi, koska hänellä ei ollut sukkia. Kirjallisuuspiirin naiset kuitenkin pyysivät häntä tulemaan 'epävirallisissa' arkivaatteissaan, joten Stillingfleet suostui - ja tullessaan hänellä oli jalassaan siniset villasukat. Amiraali Boscawen halveksui vahvasti kirjallisuuspiiriin toimintaa ja laittoi brittilaivaston ampumaan rouvain harrasteklubin maan tasalle niin että vain Stillingfleetin siniset villasukat jäivät ulapan laitaan hehkumaan.

SININEN NAUHA, Blue Ribbon, Cordon bleu
Cordon bleu yhdistetään yleensä vasikanleikkeeseen, käytännössä se kuitenkin on nimitys huippuluokan ruoista ja niiden valmistajista; alunperin tarkoittanut nimenomaan jonkun tunnetun keittiömestarin takapuolesta valmistettua filét mingonia. Markiisitar Aune Karppanen perusti köyhtyneiden aatelisten vielä köyhemmille hevosille koulun, joka tuli tunnetuksi keittotaidon opetuksestaan. Sininen nauha oli koulun 17 vuotta täyttäneiden raudikoiden salainen hihamerkki. Marthe Diesel jatkoi perinnettä 1880-luvulla perustamalla Pariisiin L'École de Cordon bleu -keittokoulun. Siellä keitettiin mitä sattuu ja niin mme Diesel heitettiin tyrmään.

Sen jälkeen sinisestä nauhasta ei niillä tanhuvilla puhuttu.

Rakkaudella

Taavi Tyhjäperä
Myrskylä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Prossimo Treno
Seuraa 
Viestejä1488

UPI, REUTER 31.12.2002 klo 20:49

Saksan liittokansleri Gerhard Schröder ja Kiinan pääministeri Zhu Rongji ovat koeajaneet Shanghaissa maailman ensimmäisen kaupalliseen käyttöön tulevan magneettijunan.

Zhun Helmeksi nimeämä juna on saksalaisinsinöörien taidonnäyte ja kulkee magneettiradan päällä leijuen jopa 430 kilometriä.

30 km:n rata yhdistää Shanghain keskustan ja paikallisen lentokentän. Neitsymatkalla taival taittui 8 minuutissa. Yleiseen käyttöön juna tulee sitten myöhemmmin.

"Levitaatiojunasta" odotetaan uutta veturia (sic!) Saksan sekoiluvaiheessa olevalle taloudelle. Kiina kaavailee jo samanlaisen pikayhteyden rakentamista Shanghain ja Pekingin välille.

Saksan liittokansleri Gerhard Schröder on tiistaina päättyvällä Kiinan vierailullaan edistänyt myös tätä hanketta. Shanghai-Peking -junahankkeen arvoksi on arvioitu aika iso könttäsumma.

Myös Ranskan TGV ja Japanin Shenkansen tähyilevät tuottoisille markkinoille. Ihan oikein kiikareilla!

Vessojakin alueella tarvitaan. Asiasta ilmoitti saksalaisen pönttövalmistajan ThyssenKruppin edustaja heti tiistaisen koeturautuksen jälkeen.

TOIJALA. Katse josta huomaa toisen olevan aivan liian päissään, jotta hän ymmärtäisi mitään mitä hänelle on sanottu viimeisen 20 min. aikana. "Junassa yritin puhua hänelle, mutta hän oli jo toijalassa." — Antti Hyry (Kokkilan kakkakääpiö, Hömpönkeinaa, Hirvi Akuniemi, Artsiitti Höti Pörtsiitti, Iina Viinatossu).

Köröppöröö tutti titti tatti. Puhuva kakkapökäle meni kauppaan muina pökäleinä ja osti niin paljon marssipaania ettei oo edes marssilaiset nähny. Össövukko sika poni pallo pulla ötökkä tökötti.

Hihhihii! Perkeleet, jäitte kiinni valheellisista puheistanne. Nyt se on todistettu. Ohitin sukelluksissa korpiaisen(seipi) venejoella vuonna 1987. Toivottavasti seipi ei masentunut ja tehnyt itsaria.

En voi kävellä enää takaperin. Ai miksi?

Poliisi sanoi sen ärsyttävän ihmisiä ja siksi he hyökkäilevät puserooni. Ei siis poliisi vaan kumma ukkeli.

Kävelen takaperin piruuttani.

Chair
Seuraa 
Viestejä2803

Kennedyn ”me viemme miehen kuuhun” -lausunnon inspiroimana VR: n toimitusjohtaja lupasi televisiossa jotain yhtä saavuttamattomalta tuntuvaa: "Me viemme ihmisen Tampereelle".

"Die Theorie bestimmt was wir beobachten können."(Albert Einstein)

Prossimo Treno
Seuraa 
Viestejä1488
Riäpäle

Hihhihii! Perkeleet, jäitte kiinni valheellisista puheistanne. Nyt se on todistettu. Ohitin sukelluksissa korpiaisen(seipi) venejoella vuonna 1987. Toivottavasti seipi ei masentunut ja tehnyt itsaria.

Taisi kuitenkin olla turpa kerta Venejoella ei ole aa Orvi jonka perässä juoksi paha Loiri pultsarin havaitseminen pienellä antennilla back to pahvilaatikko iskee jälleen. Muuta EN Viktor poltti nikraa jupissa syönyt TÄNÄÄN! 

TOIJALA. Katse josta huomaa toisen olevan aivan liian päissään, jotta hän ymmärtäisi mitään mitä hänelle on sanottu viimeisen 20 min. aikana. "Junassa yritin puhua hänelle, mutta hän oli jo toijalassa." — Antti Hyry (Kokkilan kakkakääpiö, Hömpönkeinaa, Hirvi Akuniemi, Artsiitti Höti Pörtsiitti, Iina Viinatossu).

Prossimo Treno
Seuraa 
Viestejä1488

Eikä kun sitä piti vielä sanomani siitä Turun tapauksesta että kyllä on outoa väkeä nykyään vähän joka puolella. Että nuoresta nätistä tytöstä pitää tehdä herra Virtanen kun muut ämmät on niin kateellisia. Tai sen itsensä keksintöähän se herra oli mutta se Virtanen kyllä tuli niiltä Liiton lakimiehiltä ja siltä mieskampaajalta ja muilta älyköiltä (oikeasti hörhöiltä). Onneksi oma sukunimeni ei ole semmoinen ettei tarvi vaihtaa sitä Hans Varpaanvälimäeksi. Kyllä onkin!

TOIJALA. Katse josta huomaa toisen olevan aivan liian päissään, jotta hän ymmärtäisi mitään mitä hänelle on sanottu viimeisen 20 min. aikana. "Junassa yritin puhua hänelle, mutta hän oli jo toijalassa." — Antti Hyry (Kokkilan kakkakääpiö, Hömpönkeinaa, Hirvi Akuniemi, Artsiitti Höti Pörtsiitti, Iina Viinatossu).

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288646875231.html

90 ilmavaivaista lehmää aiheutti navettaräjähdyksen Saksassa

Uutistoimisto Reutersin mukaan saksalaisessa navetassa räjähti maanantaina, koska lehmät piereskelivät vaarallisen paljon metaanikaasua.

 Reutersin mukaan tapaus sattui Rasdorfissa Keski-Saksassa. Navetassa oli 90 lehmää. Lehmien pieruista ilmaan pääsi metaania, joka syttyi staattisesta sähkövarauksesta.

Reutersin mukaan räjähdyksessä kaasu leimahti liekkeihin. Navetan katto vaurioitui, ja yksi lehmä sai palovammoja.    

Simo Holopainen

  • ylös 10
  • alas 1
Prossimo Treno
Seuraa 
Viestejä1488

Turun Töräyksen mukaan suurehkolla paikallisella työpaikalla on työntekijäneitosen sukunimen tiimoilta käyty erikoinen oikeussalidraama.

Neitokaisen sukunimi ei ole enempää eikä vähempää kuin Hotti, jonka tulkitsijat katsovat tarkoittavan seksikästä naista tai tyttöä, hottista. Neitosta itseään ei sukunimellä kutsuminen häirinnyt, kun oli tottunut nimeensä vuosien varrella. Sen sijaan työpaikan muut naiset alkoivat kiinnittää asiaan huomiota, ja lopulta joku teki ilmoituksen seksuaalisesta häirinnästä.

Tarvittiin työsuojeluvaltuutettu, pääluottamusmies, työsuojelutarkastaja, mieskampaaja ja kaksi työntekijäliiton juristia päättämään, että Hottia on jatkossa kutsuttava neiti Virtaseksi.

Oman mausteensa soppaan toi Hotti itse, anteeksi Virtanen itse, kertomalla syntyneensä väärään sukupuoleen, mistä syystä hän ei halua tulla kutsutuksi neidiksi. Niinpä tämä turkulaisen ja helsinkiläisen intelligentsian aatelia edustanut neuvosto päätyi siihen lopputulemaan ja päätöslauselmaan, että nuori ja nätti tyttö nimeltä Hotti on tästedes herra Virtanen.

Voi PRKL!

Määräys toimeenpantiin uhkasakon uhalla ja se velvoittaa kaikkia yrityksen työntekijötä yrityksen tiloissa työ- ja vapaa-aikana riippumatta siitä onko herra Virtanen itse paikalla vai ei.

Turun Töräyksen uutinen: Sukunimen käyttö seksuaalista ahdistelua

TOIJALA. Katse josta huomaa toisen olevan aivan liian päissään, jotta hän ymmärtäisi mitään mitä hänelle on sanottu viimeisen 20 min. aikana. "Junassa yritin puhua hänelle, mutta hän oli jo toijalassa." — Antti Hyry (Kokkilan kakkakääpiö, Hömpönkeinaa, Hirvi Akuniemi, Artsiitti Höti Pörtsiitti, Iina Viinatossu).

  • ylös 11
  • alas 0
Prossimo Treno
Seuraa 
Viestejä1488

Maskiviisuvoitto toi Linnalle kutsun itsenäisyyspäiväksi lordiin. Linna ei kuitenkaan suostu juhlimaan ilman hirviöeuroja, joita ei lordissa hyväksytä. Uudelleen yhdistys herätettiin henkiin vuonna 2004. Yhdistyksen tavoitteena on parantaa elämisen laatua Jampassa. Osana tätä oli Kellarihumppa-projekti, johon yhdistys sai EU:lta 170 000 euroa. Odotin niskavillat tanassa jotain suurempaakin konfliktia, mutta arvatkaa kuinka kävi. Pomo sanoi, että on oma vikasi kun olet haalinut liikaa hommia itsellesi. Ilo pilaantui vasta, kun Tarvainen alkoi tilittää suhtautumisestaan verhoihin ja jouluvaloihin. 

Näin Elma-tätisedän aamulla ratikan ikkunasta kun tulin tänne sorvaamoon. Kauppatorilla tietty. Muuta en olekaan paljoa nähnyt, mitä nyt eilen pikaisesti. Niin että hyvä että edes ratikassa oli ikkunat.

TOIJALA. Katse josta huomaa toisen olevan aivan liian päissään, jotta hän ymmärtäisi mitään mitä hänelle on sanottu viimeisen 20 min. aikana. "Junassa yritin puhua hänelle, mutta hän oli jo toijalassa." — Antti Hyry (Kokkilan kakkakääpiö, Hömpönkeinaa, Hirvi Akuniemi, Artsiitti Höti Pörtsiitti, Iina Viinatossu).

Prossimo Treno
Seuraa 
Viestejä1488
Goswell

Meillä ei oo ratikoita.

Oma moka. Tämmöisen pimeen tarinan löysin netissä kurvaillessani:

Eilen oli kyltymätön omaksua naurua. Siunattu hurja intohimo. Eilen oli sininen elämäni, sielu sulanut aaah, aaah.

Sää putosit eteeni, mulla otti heti eteiseeni, aaah. Halusimme yksi päivä yhtä, toinen toista. Mutta me unohdettiin käydä kaupassa. Voi hiljaisuuden hiljaisuus kun loppui mankasta patterit. Tänään seko illuusio rikki vain, aaah aaah Muumipappa.

Mitä? Joit minun iloni, kaikki kiljuhanheni.

TOIJALA. Katse josta huomaa toisen olevan aivan liian päissään, jotta hän ymmärtäisi mitään mitä hänelle on sanottu viimeisen 20 min. aikana. "Junassa yritin puhua hänelle, mutta hän oli jo toijalassa." — Antti Hyry (Kokkilan kakkakääpiö, Hömpönkeinaa, Hirvi Akuniemi, Artsiitti Höti Pörtsiitti, Iina Viinatossu).

Prossimo Treno
Seuraa 
Viestejä1488

Uutisen mukaan Kaliforniassa elävän elävän fossiilin fossiili löytyi Kiinasta. Kuva kuitenkin on kuin suoraan naapurissani asuvan avaruusolento Jokisen passista.

Kaliforniassa elävän elävän fossiilin fossiili löytyi Kiinasta

Helsingin yliopiston hyönteistutkijoiden tunnistama hyönteisfossiili on paljastunut poikkeuksellisen kiinnostavaksi.

Kiinan Liaoningin maakunnasta löydetty 125 miljoonan vuoden ikäinen kuoriaistoukka kuvattiin tieteelle uutena lajina nimellä Paleoxenus sinensis. Uuden lajin ainoa tunnettu lähisukulainen on vain Etelä-Kalifornian vuoristossa elävä hyvin harvinainen Paleoxenus dohrnii.

Uusi löytö hyppäytti kaikkien sepikkäkuoriaisten ikää 80 miljoonalla vuodella. Fossiili avaa samalla ikkunan dinosauruksista tunnettuun liitukauteen.

Luonnontieteellisen keskusmuseon Luomuksen tutkijat tunnistivat ja kuvasivat lajin yhteistyössä australialaisten ja kiinalaisten tutkijoiden kanssa. Lajista tekee erityisen kiinnostavan se, että sitä tavataan elävänä fossiilina nykyisin Kaliforniassa Yhdysvalloissa.

TOIJALA. Katse josta huomaa toisen olevan aivan liian päissään, jotta hän ymmärtäisi mitään mitä hänelle on sanottu viimeisen 20 min. aikana. "Junassa yritin puhua hänelle, mutta hän oli jo toijalassa." — Antti Hyry (Kokkilan kakkakääpiö, Hömpönkeinaa, Hirvi Akuniemi, Artsiitti Höti Pörtsiitti, Iina Viinatossu).

  • ylös 11
  • alas 0
Häxpi
Seuraa 
Viestejä1337

Tämähän olisi Awebille aivan loistava ketju. 98,48 % hänen viesteistään voisi siirtää suoraan tänne.

Islamismi nojaa islamin arvovaltaisiin lähteisiin: Koraaniin, sunnaan, Muhammedin esimerkkiin ja sharia-lakiin. Islamismi on islamin hartainta harjoittamista.

  • ylös 10
  • alas 1

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat