Seuraa 
Viestejä45973

Onnittelut ylennyksen johdosta Tiede -lehden uudelle päätoimittajalle. Kiitokset myös Tuula Koukulle hyvästä lehdestä (ja onnittelut juuri saamastasi palkinnosta).

Phony

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onnea Ruukin Patruunalle <3

Ynnä hilpeitä eläkevuosia Tuula Koukulle, eläkkeellä on kivaa[size=150:358rffao] [/size:358rffao]
Voit vaikka ruveta mellastamaan jokin lehden nettipalstalla

Mummo
vanha virkku

No, onnea. Ei minusta lehden linja yleensä muutu päätoimittajan vaihdossa. Yllättävän vähän itse asiassa tai sitten muutos on niin hidas ettei sitä oikein huomaa.

Kun Katso! paskaantui (anteeksi ruma sana mutta sapettaa), ei siinä vaihtunut pt, sama Veijalainen siellä oli kuin aikaisemminkin, mutta Katsossahan vaihtuvat ne aika usein. Tuleeko Tieteestä tieteen kuvalehden tasoa? . Tuskinpa, onhan Ruukki ollut jo vuosia toimittajana ja olemme saaneet lukea hänen artikkeleitaan. Hyviä ovat olleet.

Lentotaidoton
Seuraa 
Viestejä6947

Olen toisissa yhteyksissä kritisoinut Tiede-lehden kansakoulutasoa. Viimeisin oli kyllä yllättävän hyvä, monta mielenkiintoista artikkelia. Vedän vähän sanojani takaisin. Tiedä mistä sitten johtuu, päätoimittajasta vai mistä.

Edelleenkään kyllä tähtitieteestä/fysiikasta (puhumattakaan kvanttifysiikasta) ei ole jutustelua parempia artikkeleita näkynyt.

Onnea onnea!! Vielä kun sais Tiede lehden Aku Ankan tasolle ni olisi hyvä. Kerta se olisi ensimmäinenkin

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19810

... nii ja hyvää Joulua koko toimituksen väelle!

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Tuo linkki ei enää toimi, mutta asia on semmoinen, että tästä Jukka Ruukista tulee Tiede-lehden uusi päätoimittaja, kun Tuula Koukku, tuo korkeimman journalistipalkinnon saaja, jää osa-aikaeläkkeelle ja rupeaa lehden (olikosenyt) tuottajaksi?? Joka tapauksessa auttaa kätilöimään lehteä kohti seuraavaa varttivuosikymmentä.

Ruukin Patruuna on ollut vaikka kuinka monta vuotta lehden toimitussihteeri. Silti on huima loikka noin nuorelta mieheltä (40 v.) nousta maailaman suurimman populaaritiedelehden päätoimittajaksi. Suurin suhteessa levikki/väestön).

Seuraamme katseeella, Jukka

Mummo
ihan ylpiänä

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat