Seuraa 
Viestejä45973

Stalin tappoi 40 000 omaa upseeriaan 1937-1938. Maa ei ollut sodassa. Eikö se tee hänestä Venäjän vihollisen? Saksa, Napoleon tai Suomi eivät yhteensäkään tappaneet näin montaa korkeaa upseeria.

On hirvittävä ajatusvirhe kommunisteilta, että kannattamalla Stalinin perintöä, he tekevät palveluksen Venäjälle. Eivät tee. Ilman Stalinia edes Hitler ei olisi hyökännyt Venäjälle. Stalin on maailmanhistorian suurin Venäjän kansan vihollinen.

Stalinin teot esim Karjalan varastaminen, on nähtävä näitä faktoja vasten.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (86)

Hitleristä nähtiin jo 1933-35, että hän on epätasapainottava tekijä eli vaara. Silti Stalin tappoi parhaat upseerinsa 1937. Sehän on maanpetos potenssiin tuhat, juuri sodan alla ! Yhtään pätevää ei liene jäänyt henkiin.

Stalin ei tehnyt eläessään yhtään hyvää asiaa. Ei ensimmäistäkään. Pahin kärsijä oli Venäjä itse. Olisi todella vapauttavaa heille puhdistautua kaikesta Stalinin paskasta, esim Karjalan ryöstämisestä, ja antaa se takaisin. Heillä on pinta-alaa kahden Euroopan verran. Karjalan osuus on 0.003%.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
L
Seuraa 
Viestejä7979

Lektu-Elli

Kirjoitit:

Ilman Stalinia edes Hitler ei olisi hyökännyt Venäjälle.

Varmastikin olisi hyökännyt. Lebensraum. Olisi vaan ottanut turpiinsa nopeammin. Toisaalta, NL ilman Stalinia olisi päässyt kenties pidemmälle länteen. Miinus kertaa miinus on plus.

Lebensraum-Hitler jätti Ruotsin ja Sveitsin rauhaan, ja hänellä oli mm. koko pohjois-Afrikka.

Vanha natsien sananlasku sanoo, ettet voi luottaa mursuviikseen, joka tappaa 40 000 parasta kansalaistaan.

Lektu-Ellillä on henkilökohtainen ulottuvuus tähän tyyppiin vimmasta päätellen.

Eikö Elliä kiinnosta omana aikanamme tapahtuvat ihmisten murhaamiset?

Useimmat sodat johtuvat siitä, että joku hullu valtiomies on joskus sata vuotta sitten ryöstänyt toisen maata. Esim Karjala, etelä-Ossetia, Tiibet ja 100 muuta.

Toinen levottomuuslähde on demokratian puute esim Iranin sisällissota.

Sodat loppuu jos maailma tekee selväksi, että jokainen varastettu alue tullaan antamaan takaisin. Rikoksesta pitää tehdä kannattamaton, muutenhan se kannattaa.

Miksei Venäjä anna takaisin niitä pohjoisia varastettuja alueita kuten Salla ja Petsamo? Ei ne ole lähelläkään Leningradia.

Onko Venäjän edun mukaista, että Nato pääsee pohjois-Norjasta suoraan raskaalla maakalustolla Kuolan strategisille satama- ja öljyputki-alueille? Suomi voisi olla hyvä puskuri.

Lektu-Elli
Stalin tappoi 40 000 omaa upseeriaan 1937-1938. Maa ei ollut sodassa. Eikö se tee hänestä Venäjän vihollisen? Saksa, Napoleon tai Suomi eivät yhteensäkään tappaneet näin montaa korkeaa upseeria.Tuo tarkoittaisi suhteelisesti samaa kuin että Mannerheim olisi puhdistanut 800 höyrypäisinä ruutihattua Suomen armeijasta ja suojeluskunnista...

Jos hän olsi ollut polittisessa vallassa ja varsinkin diktaattori, hän olisi ilman muuta joutunut vähintään sen verran puhdistamaan, kun ajatellan, millaista kaikkea porukkaa siellä oli.

On hirvittävä ajatusvirhe kommunisteilta, että kannattamalla Stalinin perintöä, he tekevät palveluksen Venäjälle. Eivät tee. Ilman Stalinia edes Hitler ei olisi hyökännyt Venäjälle.Jos hän kuitenkin olisi kuitenkin noussut vailtaan, niin sanoisin, että olsi hyökäänyt. Ei haä Stalinia vastaan hykännyt, vaan sikäläisiä kansoja vastaan, niiden hävittämiseksi.

Stalin on maailmanhistorian suurin Venäjän kansan vihollinen.Venäjän kansan oma näkemys ratkaisee...

Venäjän kansa hänet johtajakseen valitsi...

Stalinin teot esim Karjalan varastaminen, on nähtävä näitä faktoja vasten."Hävitty mikä hävitty", sanoi Viljam "Rokka" Pylkäs.

Lektu-Elli
Hitleristä nähtiin jo 1933-35, että hän on epätasapainottava tekijä eli vaara. Silti Stalin tappoi parhaat upseerinsa 1937. Sehän on maanpetos potenssiin tuhat, juuri sodan alla ! Yhtään pätevää ei liene jäänyt henkiin.No ei ainakaan parasta. Esimerkisi panssarivoimien upseeristoa tuolloin vasta muodostettiin! Ja ne sen sodan ratkaisivat, ilmavoimien ohella.

Stalin ei tehnyt eläessään yhtään hyvää asiaa. Ei ensimmäistäkään. Pahin kärsijä oli Venäjä itse. Olisi todella vapauttavaa heille puhdistautua kaikesta Stalinin paskasta, esim Karjalan ryöstämisestä, ja antaa se takaisin. Heillä on pinta-alaa kahden Euroopan verran. Karjalan osuus on 0.003%.Se muodostaa NATO:n vastaisen aluepuolustusalueen.

Stalin oli viime vuosisadan paha diktaattori Hitlerin, Idi Aminin, Pinochetin (, Puna Khmerien johtohenkilöiden) ja kenties Mussolinin ohella. Taisin unohtaa jonkun listasta... ei se noin lyhyt voi olla. Aivopestyjä sotilaita, jotka uskoivat omaan asiaansa.

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2379

"In Russian historiography the period of the most intense purge, 1937–1938, is called Yezhovshchina (Russian: Ежовщина; literally, the Yezhov regime), after Nikolai Yezhov, the then head of the Soviet secret police, NKVD."

"Stalinin vainot olivat poliittisia vainoja, jotka alkoivat Neuvostoliitossa 1930-luvun lopulla Josif Stalinin vahvistaessa valta-asemaansa. Varsinainen "suuri puhdistus" (ven. Большая чистка) ajoittui vuosiin 1936–1938, jolloin Nikolai Ježov toimi NKVD:n johtajana."

"Stalin ja Molotov arvostelivat NKVD:n toimintaa ja metodeja marraskuussa 1938 ja Ježov erosi omasta pyynnöstään 25. marraskuuta 1938."

"3. maaliskuuta 1939 Ježov erotettiin viroistaan keskuskomiteassa. 10. huhtikuuta hänet pidätettiin syytettynä vakoilusta ja salaliitosta murhata Stalin. Häntä syytettiin myös homoseksuaalisuudesta. Ježov tuomittiin ja luultavasti teloitettiin 4. helmikuuta 1940."

http://fi.wikipedia.org/wiki/Nikolai_Je%C5%BEov
http://en.wikipedia.org/wiki/Nikolai_Yezhov

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Retard
Seuraa 
Viestejä28258

Stalin teloitutti fyysikoita sen vuoksi, etteivät he suostuneet sekoittamaan dialektista materialismia suhteellisuusteoriaan tai kvanttimekaniikkaan. n. 20% fyysikoista joko teloitettiin tai vangittiin. Tosin niiden n. 18 miljoonan kansanmurhatun joukossa nuo fyysikot taisivat olla suhteellisen mitätön luku, mutta kertoo se nyt jotain Stalinista ja tämän päivän stalinisteista.

Helge Kragh, Kvanttisukupolvet 1900-luvun fysiikka

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

-:)lauri
Stalin teloitutti fyysikoita sen vuoksi, etteivät he suostuneet sekoittamaan dialektista materialismia suhteellisuusteoriaan tai kvanttimekaniikkaan. n. 20% fyysikoista joko teloitettiin tai vangittiin. Tosin niiden n. 18 miljoonan kansanmurhatun joukossa nuo fyysikot taisivat olla suhteellisen mitätön luku, mutta kertoo se nyt jotain Stalinista ja tämän päivän stalinisteista.Isi Aurinkoinenhan on sitten ollut varsinainen nero kun saivat dialektiikalla vetypommin räjähtämään.

-:)lauri
Stalin teloitutti fyysikoitaKeitä fyysikoita? Nimet tiskiin!

Täältä voit etsiä haulla! "Fyysikko" on "физик".

http://lists.memo.ru/index1.htm

Sieltä kun raaputat kaikki fyysikot eiin, niin saadaan aiheesta tietopakettikiertoon!

sen vuoksi, etteivät he suostuneet sekoittamaan dialektista materialismia suhteellisuusteoriaan tai kvanttimekaniikkaan.Sekoittamaan? Mitä tarkoitat? Tiedätkö taaskaan yhtään mitään, mität puhut?

Voit arvostella konkreettisesti tätä kirjoitusta, jos on aiheesta jotakin sanottavaa:

http://www.vapaa-ajattelijat.fi/keskust ... hp?5,14503

n. 20% fyysikoista joko teloitettiin tai vangittiin.Kas kun minä en ole kuullut yhtään ainokaista! (Ja olen seurannut melko tarkastai NL:n tiedettä varsinkin silloin aikoinaan...)

Mutta NIMET TISKIIN!!!

Sieltä niiden pitää sitten löytyä joskus vähän fasistiseksikin mainitun Memorialin listasta ohjeeni mukaisesti!

NL:ssa oli v. 1976 2.8 mlj. Tiedeakatemian johtamien projektien kautta tieteeseen liittyvien kysymysten parissa työskentelevää, suurimpana ryhmänä, luokkaa puolet, tekniset tieteet. Seuraavaksi suurin ryhmä oli varmaan lääketieteet.

Lasketaanko nuo tekinset tieteet fysikaalisiksi "laskelmissasi" vai ei?

http://www.cultinfo.ru/fulltext/1/001/008/107/002.htm

" В системе научно-технических обществ СССР (1976) около 2,8 млн. чел. участвовали в деятельности творческих бригад, общественных бюро и групп экономического анализа, общественных научно-исследовательских институтов и лабораторий, бюро технической информации и др. (в 1976 таких общественных организаций насчитывалось свыше 450 тыс.). В системе Всесоюзного общества изобретателей и рационализаторов имелось свыше 20 тыс. общественных конструкторских и свыше 7 тыс. общественных патентных бюро (см. также раздел Общественные оргаjнизации). "

" Tosin niiden n. 18 miljoonan kansanmurhatun joukossa nuo fyysikot taisivat olla suhteellisen mitätön luku, mutta kertoo se nyt jotain Stalinista ja tämän päivän stalinisteista. "Tämä kertoo nyt vaan että sulta on taas pillerit lopussa.

NL:ssa ei ole YK:n mukaan ainoatakaan kansanmurhattua.

Helge Kragh, Kvanttisukupolvet 1900-luvun fysiikkaKirja on hyvä, eikä siellä puhuta tavuakaan mistään tuollaisesta, mitä "Late" väittää...

Koko ajan joutuu samaa skitsorallatuista oikaisemaan...

post1214636.html?hilit=Kragh#p1214636

Mansikki
Stalin oli viime vuosisadan paha diktaattori Hitlerin, Idi Aminin, Pinochetin (, Puna Khmerien johtohenkilöiden) ja kenties Mussolinin ohella. Taisin unohtaa jonkun listasta... ei se noin lyhyt voi olla. Aivopestyjä sotilaita, jotka uskoivat omaan asiaansa.Mihinkiäs Hirohito unohtui, 20 mlj. tapettua siviiliä, ja Belgian Leopold, 10 mlj.? Kaksi suurinta!

Penisiliinin kehittäjä Pasteur lienee tappanut miljardi ihmistä, mahdollistamalla eksponentiaalisen väestönkasvun...

Alkoi ihan kiinnostamaan että mitä se dialektinen materialismi oikein oli. En ole koskaan lukenut Leninin tai vastaavien "teoksia". Mutta uskon että se olisi yleissivistävää ja kiinnostavaa. Onhan Raamattukin. Ehkä myös Mormonien kirja pitäisi lukea, koska mormonius on Samoan valtion suurin uskontoryhmä (ihan oikeasti).

Jostain artikkelista luin joskus että keskusjohtoisessa taloudessa koneiden käyttöaste voidaan maksimoida. Olen miettinyt tätä n. 15 vuotta että onko näin. Tietyillä edellytyksillä näin saattaa olla. Riippuu koneesta ja päättäjistä.

Retard
Seuraa 
Viestejä28258
-:)lauri
Stalin teloitutti fyysikoita sen vuoksi, etteivät he suostuneet sekoittamaan dialektista materialismia suhteellisuusteoriaan tai kvanttimekaniikkaan. n. 20% fyysikoista joko teloitettiin tai vangittiin. Tosin niiden n. 18 miljoonan kansanmurhatun joukossa nuo fyysikot taisivat olla suhteellisen mitätön luku, mutta kertoo se nyt jotain Stalinista ja tämän päivän stalinisteista.

Helge Kragh, Kvanttisukupolvet 1900-luvun fysiikka
Ja tämän päivän stalinisteja on palstallammekin trollaava Arkkis.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Retard
Seuraa 
Viestejä28258
mvd
-:)lauri
Stalin teloitutti fyysikoita sen vuoksi, etteivät he suostuneet sekoittamaan dialektista materialismia suhteellisuusteoriaan tai kvanttimekaniikkaan. n. 20% fyysikoista joko teloitettiin tai vangittiin. Tosin niiden n. 18 miljoonan kansanmurhatun joukossa nuo fyysikot taisivat olla suhteellisen mitätön luku, mutta kertoo se nyt jotain Stalinista ja tämän päivän stalinisteista.Isi Aurinkoinenhan on sitten ollut varsinainen nero kun saivat dialektiikalla vetypommin räjähtämään.Olivat lisänneet dialektista materialismia ilmeisesti sillä tavalla koristeeksi, että Arkkiksen tasoiset kansamurhia puolustelevat skitsofreenikot menivät täydestä iloisesti käsiään taputtaen vaikka se oikeita tiedemiehiä vain täysin turhana työnä (tieteen kannalta) ikävystytti.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Petu
Seuraa 
Viestejä2289
Mansikki
Stalin oli viime vuosisadan paha diktaattori Hitlerin, Idi Aminin, Pinochetin (, Puna Khmerien johtohenkilöiden) ja kenties Mussolinin ohella. Taisin unohtaa jonkun listasta... ei se noin lyhyt voi olla. Aivopestyjä sotilaita, jotka uskoivat omaan asiaansa.Taisit unohtaa paskalle haisevan pedofiilin Mao se tungin. Siinä se vasta lupsakka kaveri. Jos olisi Marx aikanaan tiennyt, kutka hänen filosofiaansa raiskaa niin olisi jättänyt varmaan aivoituksensa julkaisematta.

L
Seuraa 
Viestejä7979

Tvomas

Lainasit Wikiä:

"Stalin ja Molotov arvostelivat NKVD:n toimintaa ja metodeja marraskuussa 1938 ja Ježov erosi omasta pyynnöstään 25. marraskuuta 1938."

"3. maaliskuuta 1939 Ježov erotettiin viroistaan keskuskomiteassa. 10. huhtikuuta hänet pidätettiin syytettynä vakoilusta ja salaliitosta murhata Stalin. Häntä syytettiin myös homoseksuaalisuudesta. Ježov tuomittiin ja luultavasti teloitettiin 4. helmikuuta 1940."

Terrorin takana oli vain ja ainoastaan Stalin. Kun homma oli valmis, ei Jezoviakaan enää tarvittu.

L
Seuraa 
Viestejä7979

Mansikki

Kirjoitit:

Stalin oli viime vuosisadan paha diktaattori Hitlerin, Idi Aminin, Pinochetin (, Puna Khmerien johtohenkilöiden) ja kenties Mussolinin ohella.

Listalle tosiaankin pitää lisätä ainakin Lenin, Mao, Kim Il Sung ja Kim Jong Il. Ja se khmer on Pol Pot.

Japanin keisarikunnan johto kollektiivina voitaneen listata myös. Jos halutaan yksi nimi, niin se voi hyvin mielestäni olla Hirohito. Hirohito ei ole vastuussa kaiken sen paskan aloittamisesta, mutta H ei yrittänytkään pysäyttää tai edes rajoittaa Keisarillista Armeijaa Kiinassa ja muualla Aasiassa.

Mutta Pinochet ei voi listalle kuulua objektiivisin perustein. Pinochet’n hallinto tappoi vain noin 3000 ihmistä 15 vuodessa. Ja mielestäni on hyvinkin mahdollista, että ilman Pinochet'tä Chilessä olisi kuollut valtavasti enemmän ihmisiä terroriin ja nälkään, jos siellä olisi noussut valtaan sosialismi (kiltti Allende tuskin olisi kauaa puikoissa pysynyt).

Lisäys: Belgian Leopold II ehdottomasti, kuten Arkkis mainitsee. Ulottui viime vuosisadan puolelle, joten kuuluu listan. Leopold II ei tietenkään ollut diktaattori Belgiassa, mutta henkilökohtaisesti omistamassaan Kongossa kyllä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat