Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Demarien kansanedustaja Maria Guzenina täräytti poliisin tutkaan 150 km/t alueella, jossa oli 100 km/t perusnopeus. Guzeninalla kyse oli jo toisesta törkeästä ylinopeudesta tänä syksynä.

Sosiaalidemokraatin ylinopeus oli niin pöyristyttävän törkeä, että sitä ei voi selittää millään inhimillisellä erehdyksellä tai muullakaan vahingolla. Kyse oli siis yksinkertaisesti täydellisestä piittaamattomuudesta suomalaista lainsäädäntöä ja liikenneturvallisuutta kohtaan.

Onko tällainen liikennekäyttäytyminen kenties Suomen Sosiaalidemokraattien uusi vaalilupaus vapaammasta ja liberaalimmasta yhteiskunnasta?

Nimimerkki Selitystä kaipaava?

Kommentit (3)

Joillakin on ongelmia korkokenkiensä kanssa niin että ne joutuu kurkkimaan missä asennossa ne on. Siksi heitä ei näe formuloiden kapiineissa kun niissä ei näe. Kyllä niidenkin autot silti kulkee.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251
Liittynyt20.6.2009
Kauppalehti
Valtio lainaa ensi vuonna markkinoilta bruttomääräisesti noin 30 miljardia euroa, arvioi Valtiokonttori. Lainanotto kasvaa puolella kuluvasta vuodesta valtiontalouden suuren alijäämän ja vanhojen lainojen erääntymisen takia.
Sen verran on tota massia liikkeellä, että saadaan kansanedustajille sellaiset autot joilla ajellaan 150 km/h turvallisesti ympäriinsä edustamassa. Mitäs edustajia ne sellaiset ovat jotka eivät ajele siellä missä kansakin.

Juntit saa ajaa ylinopeutta, niin kyllä kansanedustajakin. Edustajan työ on sen verran perseestä että täytyy irrotella.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat