Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Jo kolmannen kerranko häiriintynyt koulukiusattu asialla vaiko "vain" mustasukkainen aseharrastaja. Kohta taitaa tulla metallinpaljastimet kauppakeskuksien oville. Milläs sitten viet uloskaan mitään metallista.

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/12/e ... 31536.html

[size=150:39c7gjav]Espoon Sellon kauppakeskuksessa ammuttu ainakin neljää[/size:39c7gjav]

julkaistu tänään klo 10:45, päivitetty tänään klo 11:35

Espoolaisessa kauppakeskus Sellossa on poliisin mukaan ammuttu ainakin neljää ihmistä. YLE Uudenmaan uutisten toimittaja Jukka Sinervä on Sellossa ja kertoi juuri puhelimitse, että kauppakeskus on tyhjennetty nyt kokonaan. Kaupat sulkevat oviaan parhaillaan, ja ihmisiä ajetaan ulos.

Länsi-Uudenmaan poliisi ei vielä antanut tietoja uhrien tilasta. Kaikki lähialueen sairaalat ovat valmistautuneet ottamaan vastaan mahdollisia uhreja. Lääkintäpäällikkö Eero Hirvensalon mukaan sairaalalla ei ole tietoa uhreista.

Poliisi tutkii ihmisiä parhaillaan Ilmalan ja Pasilan junaasemilla.

Laukauksia ammuttiin Sellossa ainakin Prisman yläkerrassa. Silminnäkijän mukaan yksi työntekijä makasi ampumisen jäljiltä maassa.

Laukaukset alkoivat noin 10.20.

Paikalla olleen mukaan mustiin pukeutunut henkilö jatkoi matkaansa Citymarketin puolelle päin. Tämän jälkeen myös Prisman yläkerrasta kuului laukauksia.

Kauppakeskus Sellon toimitusjohtaja vahvistaa, että Citymarket ja Prisma on evakuoitu.

VR:n liikennepäällikon Mauno Haapalan mukaan junat eivät saa pysähtyä Leppävaarassa.

Katso ylimääräinen uutislähetys TV1 kello 12.

YLE Helsinki
Tällä hetkellä tämä tapahtuma on monien kymmenien ihmisten henkilökohtainen tragedia. Käsiteltäköön sitä nyt sellaisena.

Tapauksen poliittiset ja muut vaikutukset tulevat kyllä ajallaan käsiteltäviksi.

Uskon, että kaikki ovat tästä asiasta samaa mieltä ja suhtautuvat asiaan hienotunteisesti.

Kiitos.

post1232996.html#p1232996

Sivut

Kommentit (311)

Poliitikot pääsevät taas lässyttämään ruskea kieli kuolaa roiskien, miten tärkeää on, että aseharrastajat saavat pitää aseensa kotonaan.

Vaadin, että käsiaseet on kiellettävä yksityishenkilöiltä! Samoin kauppakeskukset, isot Prismat on välittömästi kiellettävä sekä yleisissä tiloissa kuten kaupoissa työskentelevien, sekä heidän puolisoiden ja partnereiden taustat on selvitettävä Supon toimesta! Maksoi mitä maksoi!

Ainoastaan kieltämällä tekovälineitä ja lisäämällä kontrollia tällaisiin asioihin on mahdollista puuttua. Mitään muuta keinoa ei ole.

Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665
Liittynyt7.8.2007

Mustiin pukeutunut.. epäilemättä joku rämppämusiikkia harrastava huumeheikki. Nuorison suojelemiseksi ammuskelua aiheuttava musiikki pitäisi kieltää ja siirtyä vaikka Bachin tai Haydinin kuunteluun.

Suurissa sivistysmaissa, jotka euroopassa sijaitsemattomina silti laulaa euroviisuissa, on siivouspartioita, jotka on erikoistuneet hävittämään jäännökset kauppapaikoilta niin ettei kaupankäynti häiriinny kuin pariksi tunniksi.

Tässä olen pitkin syksyä odotellut ja heittänyt läppää, että milloin nämä jokavuotiset "opiskelija-ammunnat" oikein alkavat. Laji on ilmeisesti myös vaihtunut hieman vapaampaan "market-freestyleen". Yllättävän tiukallekkin tyyppi pisti, meinas vuosi jo loppua kesken.

Ylen mukaan ampuja on vuonna 1966 syntynyt mies, jonka henkilöys on poliisin tiedossa.

Nyt sitten hieman harkintaa siihen, mitä tänne kirjoittelette. Neljä ihmistä on kuollut.

Jopa amerikkalaiset ihmettelevät aseiden määrää Suomessa:

http://edition.cnn.com/2009/WORLD/europ ... index.html

http://www.msnbc.msn.com/id/34640375/ns ... ws-europe/

Finland, a nation of 5.3 million, has 1.6 million firearms in private hands and ranks among the top five nations in the world in civilian gun ownership.

Politicians, social workers and religious leaders have urged tighter gun laws, more vigilance of Internet sites, and more social bonding in the small Nordic nation, known for its high suicide rates, heavy drinking and domestic violence
Ennen analyysejä sanottakoon se ainakin, että meillä ei sentään ole samanlaista traditiota omankädenoikeuteen (edes hiljaa hyväksyttyä) kuin Yhdysvalloissa.

Taas viritetään samat virret mielenterveyspalvelujen lisäämisestä ja ampuma-aseiden kieltämisestä kuin aiemmillakin kerroilla. Syvällisemmin ilmiötä ymmärtävät eivät tällaiseen likinäköiseen näpertelyyn sorru.

Kyse on moderniteetista. Modernista massayhteiskunnasta. Vieraantuneisuudesta. Teknologiasta. Kehruu-Jennystä. Siitä, että ihminen on muutettu pelkäksi nappulaksi hahmottoman suureksi ja vieraaksi paisuneessa koneistossa.

Hommapoitsut: Nyt on tiukka moderointi päällä eikä ainakaan tätä aihetta käytetä rasististen päämäärienne ajamiseen. Seurataan nyt ensin, kuka tämä poliisin vanha tuttu on. Just poliisijohtaja nimitti ampujaa henkisesti häiriintyneeksi (radio Ylen aikainen)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat