Seuraa 
Viestejä4922

Kuuluuko ulkoministerimimme Erkki Tuomioja rasismin ja fasisismin ja NATkun vastaiseen rintamaamme? Onko Eki "uusstallari.?" Pitäisi päivittää poliittisia mielipiteitäni parin, kolmenkymmennen vuoden välein. Etten ole ihan pihalla misssä mennään Suomessa nykyään.

Lierikki Riikonen

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Eki on Haloskan kaveri ja pysyy hallituksessa niin kauan kuin Halonen päättää. Minusta Antti Kalliomäki on ärsyttävämpi äijä. Entinen seiväsnhyppääjä ja niin olevinaan.

Minäkin olin ennen NATOa vastaan, mutta sitten luin että 90% eurooppalaisista on NATO:ssa ja yhdelläkään maalla ei ole varoja rakentaa kahta järjestelmää Suomen mieliksi, eli näitä EU-joukkoja. Vaihtoehdot ovat siis: Nato tai ei mitään. EU-joukot eivät ole mitenkään realistinen vaihtoehto.

Tässä kaikki 26 NATO-maaata. Väritin vihreällä Euroopan maat.
Belgium
Bulgaria
Canada
Czech Rep
Denmark
Estonia
France
Germany
Greece
Hungary
Iceland
Italy
Latvia
Lithuania
Luxembourg
Netherlands
Norway
Poland
Portugal
Romania
Slovakia
Slovenia
Spain
Turkey
United Kingdom
United States

Maantieteellisiä erojakaan ei kannata oikein lausua kun mukana ovat Kreikka ja Turkki jotka ovat aika kaukana Atlantista.

Kalliomäki on todella pirullisen näköinen kaveri. Voisin luulla häntä itse Saatanaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mielestäni Norjan, Islannin, Hollannin, Saksan, Belgian, Espanjan, Kanadan ja Tanskan kanssa olisi ihan mukava olla sotilasliitossa. Eli liitytään vain NATO:on.

Eikös tässä ole Erkki Tuomiojasta kyse eikä ikuisuusaihe Natosta?

Tuomioja on harvinaisen sivistynyt ja ajatteleva mies, erityisesti poliitikoksi.

Antti Kalliomäki ei ole mielestäni ollenkaan pirun näköinen, ihan asiallinen ja kuiva heppuli, joka ei ole omaa suurpersoonaansa työntämässä esiin, kuten esim. Pekkarinen tai Sasi.

Mutta Eki on poliitikoista Mummon idylli

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat