Seuraa 
Viestejä45973

Joo-o, nyt on sitten tullu silleen uutta tiatoa, ettei kaikki ehkä ookkaa totta, mitä vikipediassa kerrotaan.
Esimerkkinä vaikkapa tämä,
Raamattu on englantilaisen lastenkirjailijan J. K. Rowlingin kirjoittama satukirjakokoelma, ja kirjasarjan pohjalta on tehty elokuvasarja. Siinä on kaksi osaa, Vanha ja Uusi testamentti. Ykkösosan pääosassa on Valittu Kansa,
(yhteyksiä Valittuun (?) Kansaan selvitellään).
Kakkososassa on pääosassa velhopoika nimeltä Jeesus.
Raamattu-kirjat ovat erittäin suosittuja ympäri maailmaa, kuutta aikaisempaa osaa on myyty yhteensä yli 3,6 kappaletta ja kirjoja on käännetty kaikkiaan helvetin monelle kielelle. Vaikka kirjat on suunnattu idiooteille, kirjasarjalla on paljon faneja myös ääliöiden keskuudessa. Kirjasarja on jopa inspiroinut kaksi eri uskontoakin. Koska alkuperäiset kirjoittajat olivat erimielisiä kakkososan jatkosta, ykkösosan kirjoittajat kirjoittivat laajan, mutta varsin vähälle jääneen spin-offin nimeltään Talmud.
http://hiki.pedia.ws/wiki/Raamattu

Joo-o, eikös niin?

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Heksu
Heh, hikipedian jutuissa näyttää olevan sangen autenttinen pahkis-tyyli Noitahan lukee oikein mielikseen.Pahkasikailijoilla loppu ideat 88-->, < 86??, vois ehkä lukee uudestaan.

dot4
Minua on huvittanut hikipedian kuvaus lähihoitajan toimenkuvasta ja työpäivän etenemisestä, hyvät naurut sain.Mixet laittanu jotain pätkää ja linkkiä?

Wikipediaanhan pääsee laittamaan tietoja kun on rekisteröitynyt sinne. Siellä olevia tietoja vo myös muokata.

Useinhan siellä lukee [size=85:36j4tzpv]Lähde[/size:36j4tzpv] kun ei käy ilmi onko todenperää.
Sellaisiin tietoihin ei tietenkään tarvitse luottaa.
Hupsuliinit voi uskoa kaiken "painetun" sanan mutta yleensä tietojen kanssa menetellään niin että tarkistetaan niitten paikkansapitävyys olivatpa ne missä tahansa.

Tämä interaktiivinen sekoiluhan on ihan parasta tiedonsaannin kannalta kun kaiken voi päivittää kinaamalla ja paras tieto voittaa perusteluillaan jotka pitää kyetä todentamaan.

Hikipediassa on välillä väkinäisesti väännettyä huumoria, sellaiselle ei jaksa aina nauraa ja minä en naura siks jos muut nauraa, oon aika kranttu vitseille mutta mielentilasta ja humalatilan astesta, tms. riippuu naurattaako. Nääs..

dot4
Seuraa 
Viestejä410
fenomenologi
dot4
Minua on huvittanut hikipedian kuvaus lähihoitajan toimenkuvasta ja työpäivän etenemisestä, hyvät naurut sain.Mixet laittanu jotain pätkää ja linkkiä?No laitetaan: "Lähihoitaja voi tehdä montaa erilaista työtä. Tosin kaikkeen tähän liittyy kusi, paska, oksennus, kiittämättömyys ja loppuunpalaminen."

Tuossa lisää:
http://hikipedia.info/wiki/L%C3%A4hihoitaja

dot4
fenomenologi
dot4
Minua on huvittanut hikipedian kuvaus lähihoitajan toimenkuvasta ja työpäivän etenemisestä, hyvät naurut sain.

Mixet laittanu jotain pätkää ja linkkiä?

No laitetaan: "Lähihoitaja voi tehdä montaa erilaista työtä. Tosin kaikkeen tähän liittyy kusi, paska, oksennus, kiittämättömyys ja loppuunpalaminen."

Tuossa lisää:
http://hikipedia.info/wiki/L%C3%A4hihoitaja
Aihe kun on laitettu historia, kulttuurit ja yhteiskunta teemojen alle eikä vapaaseen sanaan niin jatkan sosiaalisessa kontekstissa tosikkomaisesti olematta pakotettu hehettelemään joukkohurmoksellisesti pahkasikatyylisesti ja totean että Wikiversiossa lähihoitajalla voi tulla myös kiitollisuudenkokemuksia riippuen ihan tykkänään siitä missä jamassa on lähihoitaja.

Hoivahommelit on vuorovaikutteisia.

Jos/kun ihan asiallisesti puhutaan Wikipediasta ja Hikipediasta niin eipä ole Hikipedia muuta kuin yritystä olla hauska tjms. Välillä sen alatyylisyys liippaa aika läheltä hipoen mauttomuuden rimaa ja pistää kyllä meikäläistä miettimään oman tyhmyyden rajoja, onko niitä kun ammoin ostelin Pahkasikoja ja lapsi niitä pläräsi ja tais kypsymättömyyttään luulla että ne olis jotain parempaakin kulttuuria, jotakin sellaista mitä huumorin on pakko olla että sen puitteissa saa lunastettua arvoaan sensorttisten silmissä, jotka ihannoi alatyylihuumoria?

Hymylehti, se joka on edeltänyt 7-päivää mutta ollut noitten nykyisten roskalehtien rinnalla melkein tasokas laatulehti, siinähän oli sarjakuvana Pahkisjuttua.

Sarjakuvat.. mjaah.. Ihan kiva kun jokkut viittii piirtää mutta aika tyhmä ihmisen pitää olla ja sosiaalisesti muista riippuvainen jos kokee että pitää nauraahöhöttää joukon jatkona vaikka itseä aiheet epäilyttäis.

Ironia ja sarkasmi, ei ne mitään itsestäänselvyyksiä ole.
Kaikki riippuu lopulta siitä millainen vuorovaikutus syntyy niiden esittäjän ja vastaanottajan välillä, siis henkilökohtaisesti.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7174
dot4
Minua on huvittanut hikipedian kuvaus lähihoitajan toimenkuvasta ja työpäivän etenemisestä, hyvät naurut sain.hauska ja totuutta sivuava kuvaushan tuo on

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Emätin: "Emätin on usein kumivenettä kalliimpi investointi. Se ei kuitenkaan vedä käyttövarmuudessa vertoja täysiveriselle soutuveneelle, joten emätintä käytettäessä on hyvä pitää työkaluja, esimerkiksi meisseliä, jatkuvasti saatavilla, sillä emätin tarvitsee usein huoltoa souturetken aikana."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat