Seuraa 
Viestejä13176

Nyt näitä joukkomurhia tapahtuu aina kerran vuodessa ja useampi erinlaista muuta tappoa pitkin vuotta.

Aika ahdasmielinen paikka. Jotain rakenteellista juttua tässä maassa on ja veikkaan että punikit esim. Tarja ja sen hyysärikaverit on pahimpia joukkomurhaajia tässä maassa.

Tantta halonen. Viinaakin juodaan sen takia liikaa. Koska sitä rajoitetaan, ihmiset sitten juo alkoholia. Jos sitä ei rajoitettaisi niin ei kukaan sitä joisi jos sitä voi juoda milloin vaan.

SAK JA EK-mafiat ja S-kauppa ja K-kauppa ja monet muut korruptio ja hyväveliverkosto ja hyvätätiverkostot tuhoaa tämän maan. koska Korrpuptio on niin voimakasta että sitä ei itsekkään edes tajuta. Rooman valtiokin tuhoutui byrokratiaan ja ahdasmielisiin meininkeihin. Tänäkin vuonna leikattiin 15 prosenttia tulevia eläkkeitä, että voidaan elättää tätä Tantta ja hyväveliverkostoa. Miksi vitusssa. Koska ne syö meidänkin rahat mitä ei olla edes vielä tienattu.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2379

Eikai se mikään ihme ole kun mielenvikaisen Lutherin kirkon mukaan lapset on demonien vallassa jos niitä ei kasteta. Mutta se vielä ettei kaste autakkaan pääsemaan demoneista eroon niin mitäs tehtäis asialle? Hitlerkin varmaan kastettiin. Ei ole mikään ihme että suomalaiset lapset joukkotappavat toisiaan kouluissa kun ovat syntisiä ja perisyntiä ja Luther muutenkin kehotti polttamaan ja tappamaan ihmisiä. Kiitos Luther ja kiitos Ruotsi.

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat