Seuraa 
Viestejä21228

Tähän ketjuun voivat kirjailla huomioitaan kaikki planeetta Maan ulkopuolelta tulleet matkaajat, te, joilla on esitettävänä huomioita siitä kuinka asiat Maassa ovat ja hoituvat. Pieninkään huomio ei ole liian vähäinen. Tämä ketju auttakoon heitä, joille Maa on vielä tuntematon, ja jotka sitä tahtuvat koluta. Heistä jokainen matkansa aikana tai sen jälkeen lisätköön kohtaamansa erikoiset, yleiset tai mitkä tahansa tapahtumat tähän ketjuun.

Editorial tuolimies, Kosh.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228

Huomio liikkumisesta:

Kaksijalkaiset käyttävät runsaasti muiden eliöiden apua liikkumisessaan. Ilmeisesti he itse eivät ole hyviä vaihtamaan paikkaa tai se on heille haitallista. Kaksijalkaiset lienevät läheistä sukua kasveille ja sienille, jotka eivät liiku lainkaan. Enimmällä osalla maalla liikkuvaa eliöstöähän on neljä jalkaa tai enemmän, joillakin jopa satoja. Kaasu-, ja nestekehillä liikkuvat sekä erilaiset hybridit toki ovat erikseen, heille jalat ovat lähinnä haitta tai amfibiominaisuuden takaava lisävaruste.

Huomio hyödynnetyistä liikkumiseliöistä:

Kaksijalkaiset käyttävät monia muita eliöitä; mm. hevosia, aaseja ja kameleita. Erikoisin, ja kaksijalkaisten keskuudessa suosituin on kuitenkin auto, joka on hämmästyttävä sikäli, että se sulkee kaksijalkaiset usein sisäänsä matkan ajaksi. Auto on tavattoman yleinen ja monimuotoinen eliö ja poikkeaa muista maaeläimistä sikäli, että sillä ei ole jalkoja, noita nivellettyjä kannatintolppia, vaan pyörät kuten useimmilla mobiileilla olennoilla universumissa. Autot liikkuvat usein tallaamillaan poluilla jonomuodostelmaisina laumoina tai pienryhminä, mutta pärjäävätpä ne yksinkin. Tällöin niillä tosin on usein kiire, ilmeisesti ne eivät viihdy ilman lajitoverien seuraa matkalla. Tavanomainen näky on autopesue, jossa täysikasvuinen auto, jota rekaksi kutsutaan, johdattaa yhdestä useisiin kymmeniin pitkää poikasletkaa. Poikasten nähdään joskus koettelevan rajojaan niin että ne kiihdyttävät vanhempansa ohi ja katoavat ainakin hetkeksi sen näkyvistä, omille teilleen. Usein ne kuitenkin palaavat takaisin, mutta joskus saattavat liittyä toisen täysikasvuisen auton pesueeseen ennen aikuistumistaan.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238

Huomio kävelevien kaksijalkaisten suhtautumista seisoviin yksijalkaisiin:

Kävelevät kaksijalkaiset valmistavat useampirenkaisia työkoneita, joiden avulla he kaatavat paikallaan seisovat yksijalkaiset, jauhavat heidät mössöksi ja valmistavat heistä valkoisia arkkeja. Ilmeisesti yksijalkaisten ainoa puolustautumiskeino (rojahtaa myrskytuulessa kaksijalkaisten päälle) on turhan tehoton kaksijalkaisten lukumäärään nähden.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat