Seuraa 
Viestejä45973

Miten voi olla "musta" jos on vain prosentti afrikkalaista perimää??? Viittaan tähän "Tiede" lehden uutiseen. Tämä on ilmeisesti osa tämän läpyskän systemaattista monikulttuuriaivopesua. Ilmeisesti yritetään koittaa antaa ymmärtää, että "mustia" lapsia voi syntyä kenelle tahansa eikä valkoisella ja mustalla rodulla ole mitään eroa. Ai niin, eihän rotuja ole???? "Rotujen sisäinen vaihtelu on suurempaa, kuin rotujen väliset" vai miten tämä jargoni meni? Jos näin kerran on, niin miksi sitten vaikka suomalaisen ja afrikkalaisen erottaa toisistaan 100 prosentin varmuudella jo ulkonäöstä, usemmiten jopa suomalaisen ruotsalaisesta. Ja myös miesten ja naisten "sukupuolten" sisäiset erot ovat suuremmat kuin sukupuolten muuten vai mitä? Johtopäätös= sukupuolia ei ole. Toisaalta, kuten siinä "uutisessa" mainittiin, niin eri rotuiset pystytään helposti erottamaan geeneistä, eli eikö tämä nimenomaan todista, että rotuja on? Näkeehän tuon nyt jo ihan paljaalla silmälläkin, että afrikkalaiset muistuttavat luisuine otsineen enemmän näitä alku tai apinaihmisiä kuin valkoiset ja kuulemma aivotkin ovat heikommin poimuttuneet joten ei kait näiden tutkitusti alhaisempi älykkyysosamäärä ole yllätys. Ja myöskin näiltä puuttuu se aspm-geenin kehittynein muoto, joka yleistyi samanaikaisesti korkeakulttuurien synnyn kanssa 5000 vuotta sitten. Ja afrikkalaisethan elivät kivikauden tasolla korkeintaan ennen valkoisten sinne saapumista. Ei kait tämä kaikki voi puhdasta sattumaakaan olla mitä?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (18)

Debatoija
Jos näin kerran on, niin miksi sitten vaikka suomalaisen ja afrikkalaisen erottaa toisistaan 100 prosentin varmuudella jo ulkonäöstä, usemmiten jopa suomalaisen ruotsalaisesta.

Suomalaiset ovat perimältään yleensä noin 1% aasialaisia ja 99% eurooppalaisia. Ruotsalaiset ovat perimältään yleensä 100% eurooppalaisia.

DNA-datan avulla pystyy jonkinlaisella tarkkuudella erottamaan myös länsisuomalaiset itäsuomalaisista. Samoin ulkonäön perusteella.

Toisaalta, erotatko sinä helposti esim. puoliksi suomalaiset Lola Odusogan ja Jani Toivolan afrikkalaisista (siis jos et tietäisi heidän olevan puoliksi suomalaisia)?

Vierailija

Se että sä et ymmärrä geenejä, ei tee niistä humpuukia.

hienoa trollausta toki. Vaan kyllä valkoisen pitäisi parempaankin pystyä. Teoksesi muistuttaa läheisesti kalliomaalauksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uutisen pohjalta voi tehdä myös aloittajan jäsentämätöntä ajatusvirtaa huomattavasti mielenkiintoisemman kysymyksen. Jos vain yksi prosentti afrikkalaista geeniperimää saa ihmisen mieltämään itsensä mustaksi, kuinka paljon Yhdysvalloissa asuu sellaisia valkoihoisia, jotka ovatkin geeniperimältään oikeasti "mustia"?

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Debatoija
Näkeehän tuon nyt jo ihan paljaalla silmälläkin, että afrikkalaiset muistuttavat luisuine otsineen enemmän näitä alku tai apinaihmisiä kuin valkoiset ja kuulemma aivotkin ovat heikommin poimuttuneet joten ei kait näiden tutkitusti alhaisempi älykkyysosamäärä ole yllätys.Ilmeisesti et kauheasti ole afrikkalaissyntyisten kanssa ollut tekemisissä, etkä myöskään nähnyt heitä enemmälti.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Debatoija
Miten voi olla "musta" jos on vain prosentti afrikkalaista perimää??? Viittaan tähän "Tiede" lehden uutiseen.

Siinä uutisessa puhuttiin länsiafrikkalaisesta perimästä. Itse tutkimusta en ole lukenut, joten en osaa sanoa, kuinka tarkasti alue oli rajattu.

linkki
Uutisen pohjalta voi tehdä myös aloittajan jäsentämätöntä ajatusvirtaa huomattavasti mielenkiintoisemman kysymyksen. Jos vain yksi prosentti afrikkalaista geeniperimää saa ihmisen mieltämään itsensä mustaksi, kuinka paljon Yhdysvalloissa asuu sellaisia valkoihoisia, jotka ovatkin geeniperimältään oikeasti "mustia"?

Varmasti aika paljon. Se on vain siitä kiinni, osuuko tuohon 1%:iin geeneistä ihonvärin määrääviä geenejä ja missä määrin.

Onhan niitä kaiken maailman tutkimuksia, mutta ei ne noin niinkuin reaalimaailmaa muuta eikä siihen vaikuta. Jos ihmisellä on ollut 1 nee..siis afrikkalainen esiesi-isä 6-7 sukupolvea taaksepäin, niin onhan se nyt täysin varmaa, että ko henkilö näyttää täydellisesti valkoiselta. Ehkä joku friikki eli yksi kymmenestä miljoonasta voi näyttää "mustalta". Ja jos nyt tällä iho vaikka vähän tummempi oliskin, niin eihän se ihonväri ole tosiaankaan ainoa ero edes ulkonäössä. huulet, otsa, leuka, tukka ja nenäkin ovat näillä kahdella rodulla erilaiset. Ja mulatti, kuten odusoga kyllä erottuu oikein selvästi näitä länsiafrikan pikimustien joukosta. Jossain brasilian jalkapallojoukkueessakin suurin osa on jonkinlaisia mustia, mutta joku ronaldokin näytti melkein valkoihoiselta noitten nigerian sällien rinnalla kun pelasivat. Jostain gampialaisista nyt puhumattakaan jotka ovat täysin hiilenmustia. USA:ssahan nyt noin keskimäärin "mustilla" on 20 prosenttia valkoista perimäainesta, mikä selittää sen että jenkeissä on myös fiksuja menestyviä älykkäitä "mustia". Nämä "mustat" keksijät, joihin monikultturistajat usein vetoavat, kun kerron sen tosiasian, että mustat eivät ole keksineet yhtikäs mitään, eivät edes pyörää, niin siis nämä "mustat" keksijät taitavat sitten olla juuri näitä yhdenprosentin änkereitä vai mitä??Ainakin ne näyttävät kuvissa vähintään puolvalkosilta. Onhan obamakin muka "musta" ja änkerit ottavat kunnian hänen saavutuksistaan, vaikka Obama on puoliks valkonen ja siis mitä ilmeisimmin hänen kykynsä periytyvät nimenomaan valkoiselta puolelta. Palaset loksahtavat jälleen kohdalleen. Kaikilta muilta paitsi monikultturistajilta ja "suvaitsevaillla".

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Itsensä mustiksi tai "amerikanafrikkalaisiksi" indentifioivien joukkoon kuuluu henkilöitä, joilla on vain yksi prosentti länsiafrikkalaisia geenejä.

Amerikkalaiselle on hyötyä siitä, että hän luokittelee itsensä mustaksi eikä valkoiseksi. Yliopistojen rotukiintiöiden piiriin kuuluvat muistaakseni ihmiset, joilla on vain yksi musta isovanhempi. Jos se isovanhempikin oli vain osaksi afrikkalainen, ovat sellaiset amerikanafrikkalaisiksi identifioituvat henkilöt geeniperimältään aika valkoisia.

D'oh
Seuraa 
Viestejä281

Ei tuo kyllä mielestäni ole ainakaan mitään pro-monikulttuuripropagandaa jos jo 1% afrikkalaista perimää voi muuttaa kauniin valkoihoisen rumaksi tummaihoiseksi. Aika hälyttävää oikeastaan tulevien suomalaissukupolvien kannalta.
Valkoiset ovat muutenkin globaali vähemmistö.

Alennuskoodi ensitilaajille @ iherb.com: RIX283

Minullakin on varmasti geeneissäni oikein pitkän ihmisen perimää ainakin 1 %. Olen siis oikeastaan pitkä, vaikka mittaa on vain hitusen yli 1,5 m.

Debatoija
Näkeehän tuon nyt jo ihan paljaalla silmälläkin, että afrikkalaiset muistuttavat luisuine otsineen enemmän näitä alku tai apinaihmisiä kuin valkoisetJoo ihan totta. Kun vertaan Halle Berryn ja Tarja Halosen ulkomuotoa, on aivan ilmiselvää, kumpi on lähempänä apinaihmistä.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

Amazing Racen nyt meillä pyörivässä kaudessa on mukana musta amerikkalaissisaruspari, joiden perimässä ei varmaankaan ole yli yhtä prosenttia länsiafrikkalaisia geenejä. He kun ovat etiopialaista alkuperää.

Muutenkin varmaan aika suuri osa afrikkalais-amerikkalaisten esivanhemmista on lähtenyt Afrikasta vasta orjuuden ajan päättymisen jälkeen.

No Halle Berry on ilmiselvä mulatti,ehkä korkeintaan kolmasosa afrikalaista alkuperää genomista...No kyllä tollasia Halosia on joka rodussa, varmaan eniten suhteellisesti ottaen amerikan näissä mustissa tai "mustissa" juu. Eikä se Halonen, vaikka imbesilli onkin ja näyttää aika karmeelta, niin erityisesti nimenomaan apinaa muistuta, ehkäpä enemmän jotain virtahepoa, puhvelia tai jättiläislaiskiasta (tai muumia).

Debatoija
No Halle Berry on ilmiselvä mulatti,ehkä korkeintaan kolmasosa afrikalaista alkuperää genomista...Mutta eikös jo 1 % riitä?

No kyllä tollasia Halosia on joka rodussa, varmaan eniten suhteellisesti ottaen amerikan näissä mustissa tai "mustissa" juu.Kyllä Halosen näköisiä löytyy eniten Suomesta.

Eikä se Halonen, vaikka imbesilli onkin ja näyttää aika karmeelta, niin erityisesti nimenomaan apinaa muistuta, ehkäpä enemmän jotain virtahepoa, puhvelia tai jättiläislaiskiasta (tai muumia).Kaikki nisäkkäät varmaan on samasta kehityslinjasta kotoisin. Kuinkakohan on tuo virtahevon älykkyyden laita suhteessa apinohin? Pussieläimet taitavat olla sitten erikseen. Muumien perimää tai evoluutiota en tunne tarkemmin, mutta ainakin lienevät ihmistä tuoreempi laji, koska vanhimmatkin tiedot niistä on 1900-luvulta.

Debatoija
Eikä se Halonen, vaikka imbesilli onkin ja näyttää aika karmeelta, niin erityisesti nimenomaan apinaa muistuta,

Entäs Bush?

Noista kuvista muuten huomaa, että simpanssejakin on sekä mustia että valkoisia. Oikeassa yläkulmassa oleva simpanssi on täysin musta ja alin simpanssi lähes täysin valkoinen.

Voi p**kele, apinaihmisnaaraat ovat olleet siis tämän näköisiä:

Monelle miehelle tulee mieleen, että olisipa syntynyt silloin ammoisina aikoina apinaihmiseksi...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat