Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Suomenlakin ajetaan taas uutta henkirikosnimikettä jo olevien 'surman', 'tapon' ja 'murhan' lisäksi, joista lisäksi voidaan tuomita aika laajalla "haitarilla", ja edelleen myös rangaitusten loppuunkärsimisessä ottaa huomioon rikoksen luonne.

Herää kysymys, että mikä on sellainen seikka, jota olevalla järjestelmällä ei pystytä hallitsemaan.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/82045-p ... n%E2%80%9D

" Parisuhdeväkivalta: ”Naisrauharikos Suomeen!”

Naisrauharikoksen myötä toistuvista uhkauksista ja väkivaltaisuuksista voidaan Ruotsissa tuomita jopa kuudeksi vuodeksi vankeuteen.

Upsalan yliopiston kunniatohtoriksi ensi viikolla vihittävä dosentti Johanna Niemi ehdottaa, että Suomeen tuotaisiin naisrauharikos. Kyseinen rikostyyppi otettiin Ruotsissa käyttöön 1990-luvulla.

- Nimen ei tarvitsisi olla meillä sama, koska Suomessa pelätään sukupuolisidonnaisuutta. Esimerkiksi lähisuhderauharikos tai lähisuhdeväkivaltarikos kävisi yhtä hyvin, Niemi sanoo Uudelle Suomelle.

Ruotsissakin lakiin sisältyvät molemmat sukupuolet, vaikka nimessä korostuukin naiseen kohdistuva väkivalta. Rikosnimike kattaa parisuhde- ja kunniaväkivallan.

- Jos henkilö on pitkään ja useita kertoja uhannut toista ja takana on useita pahoinpitelyitä, nämä kaikki uhkaukset ja pahoinpitelyt voitaisiin käsitellä oikeudessa yhdellä kertaa, jolloin tuomio voisi olla ankarampi, Niemi selvittää naisrauharikoksen periaatteita.

Rangaistuskäytäntö toimii siten, että vankeustuomio voi pidentyä maksimissaan kahdella vuodella. Pahoinpitelystä voi saada maksimissaan kaksi vuotta vankeutta, ja jos tekoja on useita, maksimissaan neljä vuotta. Naisrauharikosnimike mahdollistaa jopa kuuden vuoden vankeustuomion antamisen.

Ruotsissa tuomiot eivät Niemen mukaan ole oleellisesti kasvaneet, mutta naisrauharikoksen olemassaolo on vaikuttanut toisella tavalla.

- Poliisi ja syyttäjä kiinnittävät paljon enemmän huomiota väkivallan toistumiseen, Niemi sanoo.

Niemi on myös sitä mieltä, että lievä pahoinpitely ja laiton uhkaus eivät saisi olla pelkästään asianomistajarikoksia, vaan virallisen syyttäjän pitäisi pystyä tarttumaan niihin.

Naisrauharikoksen olemassaolo aiheuttaisi Niemen mukaan sen, että poliisi tutkisi asioita paljon enemmän esimerkiksi kotihälytyksiin vastatessaan. "

Johanna Niemi on hoitanut vuoden alusta määräaikaista professuuria Helsingin yliopiston Vaasan yksikössä.

Hän on prosessioikeuden dosentti ja Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen erikoistutkija ja toiminut eri tehtävissä Helsingin yliopistossa ja oikeustieteen professorina Uumajan yliopistossa.

Sekoiluistaan ja hömöyksistään tunnettu "Poliittisen oikeuden sumplimuslaitos" OPTULA lei POTTULA taas sekoilee!

Se on heti lakkautettava, ja sen resurssit on jaettava tiedeyliopistojen oikeustieteellisten tiedekuntien kesken!

Näiden "uusfeodalistityttöjen" ideat ovat kantaneet lainsäädäntöön vain matoisia hedelmiä, kuten "seksinostonkieltolain myynnin ollessa sallittua".

Uutta rikosnimikettä ei nytkään tarvita, vaan uskonto/uskomustaustaisia ritualistisia henkirikoksia pitää aina käsitellä raskaimman jälkeen murhana, jota onkin sovellettu mm. satanisteihin, ja varmaan muihinkin. Se on oikea linja.

"Kunniamurha" rinnastuu näihin eikä kiljuämpärin ääressä vieraissahyppykilpailun "pistelaskennan" yhteydessä tapahtuvaan parisuhdeväkivaltaan.

Noita kahta täysin erilaista rikostyyppiä ei saa ottaa erilleen muista "saman" nimikkeen alle, sen pahempaa oikeutiteelistä möhläystä tuskin edes voi tehdä!

Lain samuuden periaatteesta kaikille täysvaltaisille ei pidä tinkiä, ei yhtään enempää miesten ja naisten välillä kuin vaikkapa niinkään, että esimerkiksi kapitalistiperheet pantaisiin vielä lainsäädännöllisestikin etuoikeuteuun asemaan...

"Evofemarit" ovat kyllä "eri lakeja naisille ja miehille" raivoisasti ajaneet, mm. "seksinostolain" yhteydessä:

http://keskustelu.skepsis.fi/html/Kesku ... tiID=97963

Kaikki uskontorikokset satanisteista, joissa jokin "yhteisesti tunnettu (kuviteltu) henki vaatii rikoksia" on asetettava samalle raskaimman jälkeen rangaistavien murhien viivalle. Sitä asiaa "naisrauhalaki" haittaa eikä edesauta.

Koraanissa ei ole tavuakaan mistään "taivasvaimo/miesteoriasta" (jollaista sitten Muhammedillekin yritettiin vielä jälkikäteisestikin "säveltää"), vaan kysinen oppi on peräisin keskiajan Persiasta abbasidien ajalta aivan ilmeisesti jostakin muusta uskonnosta. Lisäksi om absurdia ajatella, että fanaattinen "taivasliittotosiuskovainen" (sellaisen eteen eletään "uhrauksia tenyt", vaikka paitse omia sisariaan painostanut) menisi naimisiin MUUTA USKONTOA TUNNUSTAVAN henkilön kanssa!

(Evofeminatsistisella "naisrauhalailla" ei ole tekemistä tieteenvastaisen etnisen ja muun SOTAPROPAGANDAN valtioiden instansseilta kriminalisoivan kansainvälisen POLIITTISEN RAUHANLAIN kanssa, jollainen YK:n pitäisi mahdollisimman pian säätää.) raivoisasti ajaneet, mm. "seksinostolain" yhteydessä:

http://keskustelu.skepsis.fi/html/Kesku ... tiID=97963

Kaikki uskontorikokset satanisteista, joissa jokin "yhteisesti tunnettu (kuviteltu) henki vaatii rikoksia" on asetettava samalle raskaimman jälkeen rangaistavien murhien viivalle.

Uskontorikosket eli uskonnon avulla tehdyt rikokset ovat siitä paha rikosryhmä, että jokin tekojäjoukko voi ohjata niitä puhtaasti iidologisesti koskaan kastamatta omia sormiaan vereen. Kuitenkin se rikollisuus kerran alettuaan lakkaa vasta kun kyseinen ohjaajatho menettää ideologisen ja muun otteensa otteensa "ohjattuihin".

Sitä asiaa "naisrauhalaki" haittaa eikä edesauta.

Evofeminatsistisella "naisrauhalailla" ei ole tekemistä tieteenvastaisen etnisen ja muun SOTAPROPAGANDAN valtioiden instansseilta kriminalisoivan kansainvälisen POLIITTISEN RAUHANLAIN kanssa, jollainen YK:n pitäsi mahdollisimman pian säätää.kannattaa verrata TÄHÄN ongelmakenttään:

http://nakokulma.net/arkisto/index.php? ... #msg197970

" Tässä siis EI MÄÄRÄTÄ KIRJAAMAAN LAKIIN (valtion suorittamaa) terroria (esimerkiksi pakottamista muista kuin tiukasti juridisesti toteennäytetyistä syistä), vaan PIDETÄÄN SELLAISTA KIRJAAMISTA VIRHEENÄ, siitä huolimatta, että ´terrorin´ (käsitteen) olemus ja tuntomerkit ONKIN "ASETETTU OIKEIN"!

http://nakokulma.net/arkisto/index.php? ... #msg197970

" Periaate on muuten pilkulleen sama, kuin meidän ns. POIKKEUS- ja KASSAKAAPPILAEISSA, jotka nimenomaan "OIKEUTTAVAT TERRORIN" siinä mielessä kuin Leninkin tarkoittaa ("lain kirjaimem ylittävänä valtion toimintana"), ja joka on hyvin ajankohtainen esimerkiksi Japanissa ja Englanissa juuri nyt: esimerkiksi jonkin uskonlahkon muodossa tai vakiintuneen uskonnollisen yhteisön sisään naamioituneena voi olla johtoporukka, joka "tiedetään", mutta jota ei millään tavallisella "laillisella" keinolla saada kiinni, koska he esimerkiksi johtavat puhtaasti "ideologisesti" osallistumatta konkreettisten rikosiskujen suunnitteluun, mutta kyseinen toiminta kuitenkin lakkaa ainoastaan ja vain siihen ydinjoukkoon tarttumalla valtion toimesta. Muuten ilmaantuu aina uusia ja uusia vapaaehoisia "kunnostautujia pyhien silmissä" tmv.

Juridinen laki kuten perustulaki EI SAA TEHDÄ MAHDOTTOMAKSI esimerkiksi sellaisiin järjettömyyksiin puuttumista, joihin tiukan juridinen laki ei yksinkertaisesti yllä (koska esimerkiksi faktuaalisesti ulkoa ohjelmoidut itsemurhaterroristit JURIDISESTI näyttävät "tekevän yksilörikoksia" (joista he lisäksi rikoksen jälkeen ovat varmasti lain ulottumattomissa).

Sellaisten estettävien ilmöiden estäminen on MUUN ALAN HOMMAA kuin "tiukan juridiikan".

Tällaisellakin torjunnalla on oltava rajat, ja ilmiöt on määriteltävä tieteellisesti (tai poliittisesti), kun juridiikka ei kaikkiin mahdollisiin ilmenemismuotoihin voi yltää ennakoinneissaan. "

Kommentit (10)

Naishenkirikos ?

Leimataanko tällä suomalaismiehiä akanhakkaajiksi ?

Vuonna 2008 vakavassa parisuhdeväkivallassa jakauma oli seuraava:

111 tapausta joissa mies pahoinpiteli naisen
116 tapausta joissa nainen pahoinpiteli miehen

Lähde tämän päivän iltalehti.

Voisivat ne telaketjufeministit viimein lopettaa sen ristiretkensä.

"- Poliisi ja syyttäjä kiinnittävät paljon enemmän huomiota väkivallan toistumiseen, Niemi sanoo."

Ja tämäkö ei sitten olisi mahdollista ilman yhtä turhaa lakia lisää ?

"Niemi on myös sitä mieltä, että lievä pahoinpitely ja laiton uhkaus eivät saisi olla pelkästään asianomistajarikoksia, vaan virallisen syyttäjän pitäisi pystyä tarttumaan niihin."

Jotain hyvääkin sentään. Kuinkahan moni pahoinpitely jää rankaisematta koska uhri peruu ilmoituksen tekijän ollessa läheinen/ryyppykaveri.

Mutta kokonaisuutena kuitenkin taas yksi miehiä sortava laki tekeillä. Miehillä kun se kynnys ilmoittaa joutuneensa naisen hakkaamiksi on paljon korkeampi kuin naisilla ilmoittaa joutuneensa miehen hakkaamiksi.

Näin siitäkin huolimatta että tapaukset jakaantuu suunnilleen tasan.

Ilmeisesti me miehet ollaan barbaarisia kun taas naisten harrastama henkinen ja fyysinen väkivalta kuitataan kuukautiskierrolla.

AvunTarpeessa
Naishenkirikos ?

Leimataanko tällä suomalaismiehiä akanhakkaajiksi ?
Leimataan, ja kaikkia muitakin miehiä keitä miksikin "Keeni-roistoiksi" "RODUN" (vaikka siihen viitataankin uskonnon välityksellä) mukaan!

Vuonna 2008 vakavassa parisuhdeväkivallassa jakauma oli seuraava:

111 tapausta joissa mies pahoinpiteli naisen
116 tapausta joissa nainen pahoinpiteli miehen

Lähde tämän päivän iltalehti.

Voisivat ne telaketjufeministit viimein lopettaa sen ristiretkensä.
Pottula sitä lietsoo meidän rahoilla ja VÄÄRENNETYLLÄ "TIETEELLÄ"!

"- Poliisi ja syyttäjä kiinnittävät paljon enemmän huomiota väkivallan toistumiseen, Niemi sanoo."

Ja tämäkö ei sitten olisi mahdollista ilman yhtä turhaa lakia lisää ?

"Niemi on myös sitä mieltä, että lievä pahoinpitely ja laiton uhkaus eivät saisi olla pelkästään asianomistajarikoksia, vaan virallisen syyttäjän pitäisi pystyä tarttumaan niihin."

Jotain hyvääkin sentään. Kuinkahan moni pahoinpitely jää rankaisematta koska uhri peruu ilmoituksen tekijän ollessa läheinen/ryyppykaveri.
Tuossa on toteutettava näyttöharkintaa. Tosin "ammattilaiset" osaavat pahoinpidellä siten, ettei jää mitään jälkiä, joten sellainen "ammattialisuus" voidaan katsoa indisiotoditeeksi. Se ei tarkoita kuitenkaan mitään eri lakeja "roistoille" ja "muille", eikä sen kummemmin mitään "Keeni-roisto(kansoje)n" ujuttamista "lakiin" (JOKA LAKKAA OLEMASTA 'LAKIA' JA MUUTTUU ITSE RIKOKSEKISI, jos sinne tuollaisia uitetaan!

Mutta kokonaisuutena kuitenkin taas yksi miehiä sortava laki tekeillä. Miehillä kun se kynnys ilmoittaa joutuneensa naisen hakkaamiksi on paljon korkeampi kuin naisilla ilmoittaa joutuneensa miehen hakkaamiksi.

Näin siitäkin huolimatta että tapaukset jakaantuu suunnilleen tasan.

Ilmeisesti me miehet ollaan barbaarisia kun taas naisten harrastama henkinen ja fyysinen väkivalta kuitataan kuukautiskierrolla.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008
AvunTarpeessa
Mutta kokonaisuutena kuitenkin taas yksi miehiä sortava laki tekeillä. Miehillä kun se kynnys ilmoittaa joutuneensa naisen hakkaamiksi on paljon korkeampi kuin naisilla ilmoittaa joutuneensa miehen hakkaamiksi.

Tässä sulla on virhe. Laki ei sorra miehiä jos miehillä on korkeampi kynnys ilmoittaa kokemastaan väkivallasta. Syy on silloin yhteiskunnassa ja asenteissa, ei laissa itsessään.

Minusta tuollainen laki voisi ollakin. Tosin se voisi olla nimeltään vaikka laki väkivallankäytöstä lähisuhteessa, tms.

Hämmentää.

Vatkain
AvunTarpeessa
Mutta kokonaisuutena kuitenkin taas yksi miehiä sortava laki tekeillä. Miehillä kun se kynnys ilmoittaa joutuneensa naisen hakkaamiksi on paljon korkeampi kuin naisilla ilmoittaa joutuneensa miehen hakkaamiksi.

Tässä sulla on virhe. Laki ei sorra miehiä jos miehillä on korkeampi kynnys ilmoittaa kokemastaan väkivallasta. Syy on silloin yhteiskunnassa ja asenteissa, ei laissa itsessään.

Minusta tuollainen laki voisi ollakin. Tosin se voisi olla nimeltään vaikka laki väkivallankäytöstä lähisuhteessa, tms.
Uskonnon välityksellä tehtyjä väkivaltarikoska ei saa niputtaa juridisesti yhteen lähisuhdeväkivaltarikosten kanssa. Ne ovat kaksi täysin eri ilmiötä, koska uskontoväkivaltaa voidaan organisoida maailmanlaajuisesti ja se kuuluu siiloin terrorismin nimikkeen alle. Jos joku pariskunta riitelee ikiomista uskonasioistaan ja tekee väkivaltaa, niin se sattaa olla jompaakumpaa.

Sen lisäksi, että "evofemarit" ajavat eri lakeja miehille ja naisille, koska nämä muka "ovat geneettisesti periaatteellisesti erilaisia" (samalla kun heistä ULKONAISESTI pyritään väkisin vääntämään "täysin samanlaisia"!) , he yrittävät jankuttaa, että "kaikki 'perhe' on pelkästään uskonnoista" ja että "perheen ainoa tarkoitus instituutiona on naisten alistaminen"...

Pahinta ja olemuksellisinta tuosta tanttarallaassa on, että se perustuu täydellisen väärälle pseudotieteelliselle antipavlovistiselle ihmiskuvalle, joka on lopultakin identtinen fasistisen kanssa.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008
Arkkis
Uskonnon välityksellä tehtyjä väkivaltarikoska ei saa niputtaa juridisesti yhteen lähisuhdeväkivaltarikosten kanssa. Ne ovat kaksi täysin eri ilmiötä, koska uskontoväkivaltaa voidaan organisoida maailmanlaajuisesti ja se kuuluu siiloin terrorismin nimikkeen alle. Jos joku pariskunta riitelee ikiomista uskonasioistaan ja tekee väkivaltaa, niin se sattaa olla jompaakumpaa.

Tämä voi olla totta. En tiedä tarpeeksi kunniaväkivalta-asiasta, mutta eikö siinäkin ole kuitenkin kyse lähisuhdeväkivallasta? Periaatteessa isät tai veljet kurmuuttavat, uhkailevat ja alistavat perheen tytärtä?

Hämmentää.

Vatkain
Arkkis
Uskonnon välityksellä tehtyjä väkivaltarikoska ei saa niputtaa juridisesti yhteen lähisuhdeväkivaltarikosten kanssa. Ne ovat kaksi täysin eri ilmiötä, koska uskontoväkivaltaa voidaan organisoida maailmanlaajuisesti ja se kuuluu siiloin terrorismin nimikkeen alle. Jos joku pariskunta riitelee ikiomista uskonasioistaan ja tekee väkivaltaa, niin se sattaa olla jompaakumpaa.Tämä voi olla totta. En tiedä tarpeeksi kunniaväkivalta-asiasta, mutta eikö siinäkin ole kuitenkin kyse lähisuhdeväkivallasta?Siinä voi olla kysymys vaikka molemmista yhtä aikaa, mutta koska sitä uskonyhteisö vaatii, ja sitten suojelee tekijää, siinä on ensisijaisesti kysymys uskonnollisesta terrorismista. Siinä pidetään yhteisössä kauhulla valtaa ja rinnastuu instituutiona verikostoon ja esiintyy samoissa ryhmissä, eikä tavalliseen perheväkivaltaan, johon taas usein liittyy alkoholi ja muut aineet.

Periaatteessa isät tai veljet kurmuuttavat, uhkailevat ja alistavat perheen tytärtä?Eivät pelkästään he, eivät omasta alotteestaan. Mutta he odottavat yhteisöltä luultavasti "vastapalvelusta" nöyrien morsiamien muodossa, jos he ovat itsekin "tuottaneet" sellaisia uskonveljille. Uskonto on sen asian ydin eikä perhe, vaikka sekä verikostoa että kunniamurhia esiintyykin monissa uskonnoissa. Kunniamurha saattaa kohdistua poikiinkin, mutta eri syistä kuin tyttöhin.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat